PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Началото идва от запад

Всеки ден става все по-очевидно защо на много хора им е трудно да се събудят. Оказва се, че всичко, в което са вярвали досега, е било лъжа. Всяка институция на злото, в която хората са имали доверие и са подкрепяли, вече е разобличена. Тъмните сили усещат, че структурата им се разпада и се страхуват. Искат да си затворят очите за всичко това. Наричат го „конспирация”, защото ги плаши.

Иска се кураж да видим ясно това, което се е пазило в дълбока тайна до сега и да гледаме на него такова, каквото е: контролът и превземането на планетата и на цялото човечество. Трябва да сте силни и уверени в убеждението си, да се застъпите за истината и справедливостта. Цялата информация, от която имате нужда, за да откриете истината, се разпространява в публичното пространство всеки ден. Използвайте всяка възможност, за да я проучите и осмислите. Цялото ви съществуване зависи от това да го правите с отворено съзнание, отстранявайки всяка погрешна информация, с която сте били хранени през живота си.

Тъмните сили винаги използват страха, за да ви контролират. Време е да отхвърлите тази конспирация на лъжата, която е била приложена върху вас. Това е огромно престъпление срещу човечеството и е резултат от действието на две групировки, които се обединяват и искат да превземат планетата Земя, да унищожат религията на любовта, да изкривят историята. По този начин ви принуждават да вярвате, че всичко започва на изток и се мести на запад.

Археологията доказва, че началото идва от запад. Земята дава все повече доказателства за това всеки ден. Затова Тъмните сили толкова отчаяно искат да започне Трета Световна Война. Страхуват се от разкриване и от събуждането на обикновения човек и отказа му да продължава да се съобразява с тях. Тези от вас, които са будни знаят, че Тъмните сили вече са загубили играта. Вече не могат да се скрият там, където преди е било безопасно за тях, в тайната власт на Ватикана. Както казах, сега основата на картонената кула е много нестабилна. Тъмните сили са отговорни за гибелта на толкова много души през ужасното си съществуване. Има реални доказателства за ирландските мисионери в Западна Вирджиния 1000 години, преди да се установи, че Колумб е открил Америка. Още една лъжа. Ватикана иска да вярвате, че ирландците са диваци, а Св. Патрик и армиите му са заминали за Ирландия да унищожат всички доказателства за истината, разкриваща историята на човечеството. Още веднъж ви напомням, че ключът, който ще нареди пъзела е Ирландия. Всички отговори са събрани там, на едно място. Моментът е подходящ да се разкрие всичко.

Продажничеството се породи на място, което сега е известно като Ватикана. Ще приключи, когато всичко бъде изложено на показ и се разбере от онези, които сляпо са приемали всичко, което повеляват Тъмните сили. Те смятат, че контролират планетата и целия живот на нея. Получават тази власт чрез ритуала по кръщаване. Но това, което проповядват не е истина. Реалната истина е толкова проста. Обърнете се към сърцето си, защото тя е там и чака да бъде осъзната. Това, което ще ви води е любовта. Оставете огъня на Ада и проклятието, където им е мястото – във Ватикана – където са създадени от злите духове, за да са сигурни, че ще следвате заповедите им от страх.

Сега е време за обучение на всички вас, които искате да се движите напред в новата ера на истината, светлината и любовта. Споделете изводите и общувайте помежду си. Това ще ви даде сили да достигнете до озарението и ще премахне тъмнината от вашия свят. Научете се да виждате светлината в околните. Споделете своята и помогнете на другите да открият тяхната. Когато се срещате с хора, вгледайте се в тях и се запитайте дали се чувствате свързани по някакъв начин. Ако отговорът е да, то вероятно е знак, че в миналите си животи сте се срещали и тези хора са част от пътя ви в настоящето. Не се тревожете, с тях ще бъдете в безопасност. Всичко това е част от приближаването на светлината и озарението. Не се оставяйте по пътя да ви привличат с фалшиви обещания за финансова облага и обществено признание. Това е тактика, използвана от както свят светува, за да примами хората и да ги отклони от правилния път на истината. Това, което ще постигнете, когато светлината се върне на Земята, далеч ще надхвърли цялото богатство, което е на разположение сега.

Сплотени, вие създавате един свят, за който досега само сте можели да мечтаете. Представете си да стъпите за първи път на други планети и да се свържете отново с всички други форми на живот във Вселената. Очакват ви вълнуващи времена. Обещавам!

Толкова много неща за Земята са били пазени в дълбока тайна от вас, че когато се срутят стените на този затвор, за първи път ще видите планетата си в целия й блясък и красота. Ще бъдете очаровани. Правим всичко възможно това да се постигне без твърде голям разрив. Имаме нужда от подкрепата ви, да се застъпите за истината и справедливостта и да ги отстоявате заедно с нас винаги, когато е възможно.

Вие сте много, те са малко. Всички тайни общества са разголени пред вас, разкривайки системата им за контрол, така че да можете да видите знаците край себе си, сочещи кои са Те и какво е влиянието им досега.

Всичко това беше скрито от погледа на обикновения човек. Вие просто не сте можели да разпознаете знаците. Сега, когато се будни и сте наясно, няма как да бъдете измамени отново. Те имат всичко, за да загубят. А вие, от друга страна, разполагате с  всичко необходимо, за да спечелите – мир, справедливост, хармония, любов, която да ви води напред по пътя – и цялото човечество да се сближи отново.

Тъмните сили разчитат на подигравки, за да сплашат хората и да им попречат да отстояват истината. Никой не знае това по-добре от Дейвид Айк. За щастие, той има силен характер, за да издържи на всичко, което се сипе по негов адрес. Вижте го: перфектният пример за човек, който е достатъчно смел, за да се изправи пред всичко, защитавайки истината и справедливостта. Сега същите тези, които го осмиваха, посещават лекциите му и четат неговите книги. Тъмните сили не са успели да го унищожат. В светлината на истината и убеждението, че е на прав път, му дават силата да се превърне в това, което е днес. Мнозина го почитат. И с право. Той е символ на самоувереността и куража.  

Знаеш, скъпа, някога бях рицар от Ордена на тамплиерите, когато това беше почтена структура и преди да попадне в ръцете на Ватикана. Ето още един пример за това, което е било добро, но превзето и променено до неузнаваемост, за зли цели. Ватикана дори успява да завземе контрола над страните, без хората изобщо да подозират за това.

До сега тази информация е била пазена в тайна – тъмна и зловеща. Дори онзи, който управлява Ватикана се крие в сенките, далеч от общественото внимание – още нещо, доказващо, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Да, мила моя, истината е шокираща. Но трябва да бъде осъзната, за да продължите напред. Заедно, като хора на светлината, вие ще успеете. Истината ще възтържествува над злото, бъдете сигурни!
Скъпа моя, тези, които вървят по пътя заедно с вас, са избрани за това. Всеки от тях носи със себе си това, което е нужно, за да успеете. Те ще ви подкрепят и ще бъдат до вас, когато имате нужда, както и аз съм наоколо през цялото време. Довери ми се – правилите решения ще бъдат взети в точното време.

Почини си, скъпа моя и позволи на другите да ти помогнат. Всичко ще си дойде на мястото така, както трябва да бъде.

Винаги твой обожаващ Монти

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...