Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Правилните хора излизат на преден план

Скъпи мои имах щастието да организирам една две изненади за вас този уикенд. Искам да ви благодаря за вашата преданост към нашата работа. Много важно е за вас да прекарате този уикенд със семейството и близките приятели. Трябва да се отпуснете и да оставите работата настрана за няколко часа.

В момента се правят важни връзки и правилните хора излизат на преден план. Споделя се много значителна информация. Бяхме казали, че важна връзка ще се направи с Канада и в последните няколко часа тя бе осъществена. Всички свещени места по Земята някога са били свързани, но тази връзка е била временно разрушена и точно това ви е оставило в тъмнината. Сега чувате за много добри хора по целия свят, които са наясно с това и са се захванали да възстановят тези връзки. Това ще създаде енергията необходима на Светлината да се справи с всичко сторено от тъмните сили. Ние от духовния свят работим с тези хора. Тяхната единствена цел е да възстановят Светлината.

Беше ви дадена важна информация по време на интервюто миналата вечер по отношение на това кои сме ние и каква е нашата душевна връзка. Беше потвърдено също, че вашите инстинкти са правилни по отношение на един човек от вашия екип. Той е от много голямо значение и скоро ще направи това, което се очаква от него. Неговата душа се свързва с вас скъпи мои. Той ще надмине очакванията ви, така че не се притеснявайте всичко ще се случи така, както е предвидено. Вашето желание да пришпорвате нещата трябва да бъде контролирано. Духът решава кога да продължите не вие скъпи мои. Оставете всички тези решения на нас. Вие усещате със сърцето си, че ще успеем. Ние правилните хора ще бъдем на ваша страна.

Значението на Ирландия най-сетне се разбира от целия свят. Онези, които правят контакт с вас са нетърпеливи да споделят своите изследвания. Те разбираемо са развълнувани, че най-накрая виждат пълната картина на това кога системата на контрол е била изградена и как е постигнала такъв голям успех. Това знание ще ви направи свободни. То ще покаже на светло онези, които са съучастници в унищожаването на вашия свят. Това беше когато човешката раса бе променена, за да може да бъде държана под контрол. Виновните сега започват да изпитват страх от това, че са разкривани. Техните заплахи вече плашат все по-малко хора и те започват да губят своя контрол.

Уверете се, че сте заземени по всяко едно време, тъй като трябва да се предпазите от всякакви форми на атаки. Тъмните сили няма да си отидат тихо. Не трябва да се боите, тъй като ще получите помощ да възстановите вашия свят. Всичко е на мястото си и когато момента е подходящ всичко ще ви стане ясно. Доверете се на духа си и знайте, че това е единственият път напред.

Постепенно трябва да сте отървете от фалшивата реалност в чийто капан сте попаднали несъзнателно. Оценявайте това което правите в живота си и е свързано с чиста любов и добро. Простите неща в живота са най-ценните. Направете оценка на живота си и си задайте въпроса каква е вашата цел. Защо сте на Земята в този момент? Всеки има своята роля, така че не си мислете, че сте незначителни. Заедно вие ще промените вашия свят и ще заемете мястото си във Вселената още веднъж.  Когато се научите да гледате с любов в очите си всичко което ви заобикаля и оценявате красотата на планетата си, вие най-накрая ще усетите, че сте свободни.

Моля да извините моята скъпа съпруга, тя трябва да се присъедини към семейството си за семейните тържества. Трудно е да се концентрираме върху нашата връзка, когато е налице семейството. Нашите планове започват да се осъществяват. Това е вълнуващ момент. Моля придържайте се към нас и всичко ще бъде разкрито. Бъдете сигурни, че сте на прав път. Заедно ние ще възстановим Светлината.

Насладете се на времето със семейството си. Винаги обожаващ Монти.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...