PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Правителствата обсъждат проекта Bluebeam

Преди известно време ви споменах за проекта „Bluebeam”. В момента правителствата вземат решения дали да започнат действия по изпълнението на този план. Те се опитват да спечелят време, но мога да ви уверя, че това ще се обърне срещу тях. По-голяма част от хората са запознати с проекта „Bluebeam” и ще го познаят веднага, независимо колко е впечатляващ. За правителствата този план отговаря в пълна сила на израза, че отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки. Вашите приятели от Андромеда са напълно наясно какво се случва и те планират да пристигнат на Земята, за да разкрият какво се опитват да направят правителствата ви в опит да се задържат на власт. Андромеданците са подготвили всичко от което вашият свят може да има нужда, за да се освободите от доминацията и контрола на тъмните сили.

Вие не бива да се страхувате от Андромеданците. Те подобно на вас са същества на Светлината и искат отново да се обединят с вас. Трябва да сте подготвени за многото промени, към които ще трябва много бързо да се адаптирате. Когато напълно бъдете в Светлината ще се чудите как изобщо сте оцелели в крайната тъмнина на затвора в който сте били за толкова дълго време. Все още не можете да осъзнаете до каква степен сте били контролирани. Вие винаги сте възприeмали това просто като норма на поведение. Време е да отворите очите си за нещата написани с малък шрифт. Вие не притежавате къщата, колата или децата си. Вие бивате таксувани с данъци за всевъзможни неща и приемате това без да задавате въпроси. Сега след като започвате да виждате ясно всичко случващо се около вас, започвате да се чудите как сте приели тази форма на контрол като нещо нормално.

Свободата е най-ценното нещо приятели мои. Трябва да цените вашата новооткрита свобода, която се изразява в това да мислите, действате и вярвате в това което сам сте си избрали. Пред вас се отваря един напълно нов начин на живот и това ще бъде най-голямото приключение за вас на Земята. Вашият свят ще се обедини в едно цяло и внезапно вие ще забележите, че получавате електронни писма от много хора по целия свят, които изпитват едно и също нещо. Обърнете внимание на това, тъй като това е важна крачка напред. Синхронизирано ще бъде обявена истината, че човечеството е навлязло в ерата на Светлината.

Точно за това сте работили от доста време. Следващите 4 месеца трябва да се случат някои от промените, които трябва да станат. Ако те се случат едновременно това ще доведе до твърде много смущения. Това би довело до хаос, а вие нямате нужда от това точно сега. Ние ще се постараем всичко да се случи по реда си, за да не ви объркваме допълнително. Не се съмнявайте, че вашият свят ще се промени до неузнаваемост. Земята ще се превърне в едно прекрасно място на което ще изпитвате радост да бъдете. Всички лъжливи пророци, които са предричали адски огън и проклятия ще изчезнат в забвение много бързо. Единствената религия, която ще бъде призната е „религията на любовта”, която е била разпространена в древна Ирландия. Тя е била осъдена и заглушена от Римската църква.

Всички много ще се радваме да кажем сбогом на банките. Те са отговорни за толкова много страдание и нещастие. Всичко започна през 1913г. когато президента на САЩ Уилсън се продаде на Федералния резерв. По този начин той осъди всяко човешко същество на Земята на робство и корупция. Тяхното време вече изтече. Те повече не могат да извършват тези действия в един просветен свят. Вие ще откриете, че има много хора, които са готови да се справят с всички нови неща, които могат да възникнат по време на тези големи промени. Всичко е подготвено, така че промяната да се осъществи възможно най-гладко.

Вие усещате с душата си, че всичко ще бъде наред. Не позволявайте на вашият логически ум (вашият контролиран ум) да ви причинява каквото и да е безпокойство. Вие всички сте били научени да използват своя логически ум, защото той много  по-лесно се контролира и манипулира. Не се притеснявайте за това, че бързо ще забравите това, което са ви учили в училище и в университета. Вие с радост ще откриете истината за това кои сте всъщност и каква е връзката ви с Вселената. Вие най-накрая ще се превърнете в същества на Светлината, нещо за което ви се е пречило толкова много години. Никога повече няма да страдате от електронни смущения, замърсяване на храната, водата и въздуха. Войните, убийствата и всичко негативно ще бъде премахнато.

Много от тъмните същества ще бъдат премахнати от Земята. На други тъмнината може да бъде премахната от техните същества. Затова ако усетите положителна промяна в някой за който сте смятали, че е тотално обладан от тъмните сили не се учудвайте. Ние ще ви държим в течение на действията си по всяко време, за да се избегне всякакъв вид объркване. Бъдете позитивни и знайте, че сте на прав път. Не се подвеждайте по това, което тъмните сили правят, за да ви объркат или сплашат. Повярвайте ми хората, които помагат на тъмните сили са много по-уплашени от вас, отколкото вие можете да бъдете от тях. Тяхната структура се срутва и за тях е дошло времето да си ходят.

Опитайте се да не се поддавате на коледната истерия, тъй като тя изцяло обслужва тъмните сили  и ги прави по-богати. Коледата така както е описана от Римската църква никога не се е случвала. Исус Христос е много повече от това, което искат да ви накарат да вярвате. Истината ще ви бъде обяснена, когато настъпи подходящият момент да го направим. Вие сте лъгани толкова дълго време, затова тази тема трябва да бъде разобличена, когато всичко се поуспокои и вие сте в състояние да слушате и възприемате Истината.

Има един човек който в момента е уловен от тъмните сили и не може да завърши своята мисия. Той се нуждае от вашата любов, молитви и защита, за да се бори с атаките насочени срещу него. Той се бори да се освободи и с ваша помощ ще успее да го направи. Когато работите заедно вие правите нещата да се случват по-бързо. Ние също като вас сме нетърпеливи и искаме да видим Светлината във вашия свят възможно по-скоро.

Любов моя ние сме на прага на нещо толкова голямо и съм сигурен, че ще успеем.

Моята любов е винаги около вас. Ваш обожаващ Монти.

Източник: montaguekeen.com

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
za barak obama li govoriat ... za nego li da se molim ?
Анонимен
С всеки изминат ден се приближаваме към Божествената Истина!Аумен!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...