PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Потвържденията на Крион

Потвържденията на Крион

  1. Потвържденията на Крион
  2. Радиоактивните отпадъци
  3. Житните кръгове потвърждават дванайсетичната ДНК
  4. Житните кръгове дадоха на математиците нови теореми
  5. Загадката на гама-лъчите е разкрита
  6. По-бързо от скоростта на светлината
  7. Земните промени и резонанса на Шуман
  8. Теорията за Големия взрив под въпрос

Житните кръгове дадоха на математиците нови теореми

Най-накрая се случи! Житните кръгове - за които не се издумваше дума в научните кръговете - разбирате ли? Научните кръгове? Ами да, появиха се в научно издание. При това не в какво да е научно издание, ами в математическия раздел на научно издание! Изглежда, че кръговете разкриват някакви теореми, които дори Евклид не е изнамерил. По-долу цитирам история, публикувана в "Сайънс Нюз".

Прочетете внимателно опровержението в последния абзац на тази математическа статия. Еха! Изведнъж се оказва, че двама ентусиасти с тояги и въжета, под прикритието на мрака, могат не само да очертаят десетки житни кръгове (някои от тях с дължината на две футболни игрища), а на всичкото отгоре са първокласни математици - и раздават нови теореми, за които досега никой не се е сетил - даже Евклид!

Житните кръгове: теореми в житните ниви

Преди няколко години астрономът Джералд С. Хокинс, вече пенсиониран от Бостънския университет, забелязал, че някои от най-поразителните фигури на житните кръгове въплъщават геометрични теореми, изразяващи нумерологични взаимовръзки между отделните кръгове, триъгълници и други фигури, съставящи конфигурациите.

Хокинс установил, че може да използва законите на Евклидовата геометрия, за да докаже четири теореми, изведени от взаимовръзките между пространствата, изобразени в тези фигури. Освен това открил пета, по-обща теорема [негова], от която можел да изведе останалите четири.

Любопитното е, че Хокинс не могъл да намери отпратки на тази теорема в работата на Евклид или в другите трудове, с които се консултирал. Когато предизвикал читателите на "Сайънс Нюз" и "Математикс Тий-чър" да изведат неговата непубликувана теорема от четирите варианта, никой не постигнал успех.

Миналото лято, обаче, "творците на житните кръгове показаха познаване на петата теорема", обяснява Хокинс. Сред десетките кръгове, очертани внимателно в житните ниви в Англия, поне една фигура отговаря на теоремата на Хокинс.

Хората, отговорни за тази старомодна математическа находчивост, остават общо взето неизвестни. Техните творения пренебрегват удобствата на Евклидова геометрия и издават удивителна способност за неуловимо проникване в нивите, огъвайки стъблата на растенията, без да пречупят нито един клас, и очертавайки сложни, прецизни фигури, с помощта на най-обикновени пръчки и въжета, под прикритието на мрака.

Хокинс пета теоремаПетата теорема на Хокинс за житните кръгове включва триъгълник и различни концентрични кръгове, които се допират до стените и ъглите на триъгълника ... равностранният триъгълник образува една от наблюдаваните в житните кръгове фигури: три равнобедрени триъгълника образуват другите геометрични фигури в житните кръгове.

Повече на: http://cropcircleconnector.com/ilyes/ilyes16.html

Рейтинг:

Отзиви

Маргарита АПОСТОЛОВА
Моята теория е съчетание от знанието от науката и знанито от легендите, а също предсказанието на Слава Севрюкова и знанието от Кубрат Томов, който е изключително умен човек. Аз вярвам, че началото на Вселенала не започнало с Голям взрив, че тя е само една и парадокса безкрайност=0 и обратно. който прозрял г-н Томов.
маргарита АПОСТОЛОВА
Моята истина за Вселената се съдържа в 15-е статии, които се намират в Новия ми уебсайт и който по неизвестни причини стои затворен. Създадена е цялостна теория за Вселената, която науката тепърва предстои да докаже. Например, че Вселената от известен момент нататък едновременно се разширява и се свива. Че грубата материя след определен брой години ще изчезне за сметка на фината материя- и това обяснението за черните дупки. Формата на Вселената е ротационен елипсоид, повърхнината, на който е моделът на безкрайната равнина. Краят на Вселената настъпва за миг, след като тя се сплеска в голям кръг с безкраен радиус. певръщайки се действителната безкрайна равнина.
kry on (eng)- продължавай да плачеш
Велин
Само на мен ли ми се струва странно...? Крион е вишшо същество, като се предполага че знае много повече от нас, а не дава точен отговор за разширяването на Вселената и никаква насока за произхода и. Като чета стигам до извода, че следва нашето научно развитие и прави догаки относно бъдещето на астрономията и не само... Това поставя под въпрос истинността на всичкят му ченълинг! Ако той знае дори малко повече от нас, то би трябвало да даде насока или пример който може да се провери, а в ченълинга му откриваме само догатки за вече известни факти в науката! Не откривам никакви иновативни решения на някой научен проблем! Когато изучавам наука, хипотеза, религия или ченълинг аз подхождам аналетично към всяко написано изречение и търся примери от природата и резултати от експерименти. Ако не се намери някакво потвърждение, информацията се приема официално за безполезна!
Анонимен
Katja Stürwohld Zdravejte prijateli, 4udesno e 4e ima straniza na bulgarski za Kryon i negovata rabota na na6ata planeta.Imam edna preporuka kum prevoda4ite:molja transkribirajte imeto mu pravilno,vsjaka bukva e energijno zaredena.Na bulgarski negovoto ime se prevegda kakto na ruski:Крайон Blagodarja
Виж още отзиви
Коментирай
loading...