Назад до Потвържденията на Крион

Потвържденията на Крион

  1. Потвържденията на Крион
  2. Радиоактивните отпадъци
  3. Житните кръгове потвърждават дванайсетичната ДНК
  4. Житните кръгове дадоха на математиците нови теореми
  5. Загадката на гама-лъчите е разкрита
  6. По-бързо от скоростта на светлината
  7. Земните промени и резонанса на Шуман
  8. Теорията за Големия взрив под въпрос

Житните кръгове потвърждават дванайсетичната ДНК

В нощта на 17 юни 1996 г. се появиха житни кръгове с дължина 648 фута в прочутата местност Ийст Фийлд, Алтън Барнс близо до Оксфорд, Великобритания.

Има ли някакви съмнения, че това е двойна спирала?

Двойната спирала с дванайсетте чакри от Питър Соренсен

Житен кръг дванайсетична ДНКТази забележителна формация се появи на 17 юни 1996 г., в прочутата местност Ийст Фийлд, Алтън Барнс (811115-625) край Оксфорд, насочена към Адамс Грейв (гробът на Адам) на север и към Уудбъроу Хил на юг. Официалната дължина е 648 фута и се състои от 89 кръга, образуващи две успоредни нишки от "мисловни балони" (общо 77), увиващи се около централен гръбнак от 12 големи кръга. Всеки, който ги види, се съгласява, че фигурите представляват ДНК.

Забележете, че там, където нишките на двойната спирала се пресичат, при триизмерно представяне близката нишка скрива един от кръговете на външната нишка. Следователно може да има десет кръга във всеки от осемте клупа (с изключение на онзи на клуповете, показани от стрелката, където са единайсет). Така че ако преброим насложените кръгове и допълнителния, общият сбор се получава 93.

Този "енергиен печат", както нарича кръговете Крион, е едно от най-убедителните потвърждения, които съм виждал някога на идеите от Крион, Книга 3, по отношение на ДНК и дванайсетичната математика. Сигурно си спомняте, че в ченълинга на живо от Сидона, щата Аризона, Крион подхвана темата за елегантността на дванайсетичната математика. Той я съотнесе към редица заобикалящи ни явления, включително към геометрията, астрономията, юдеиския календар, свещените числа на племената от еврейски произход, музиката, духовните ориентири (като 12:12 и 144 000) и накрая към човешката ДНК.

Иска ми се да изясним нещо по отношение на математиката: Крион не иска от нас изведнъж да престанем да броим с пръсти (десетичната система), но настоява, че дванайсетичната математика лежи в основата на физиката. Той държи да знаем, че почти всичко, което виждаме около нас, е дванайсетично. Намеква, че дванайсетичните изчисления и проучвания ще разкрият много неща за физиката и простата математика, които досега са ни озадачавали. От изчисленията с прости числа до по-пълното разбиране на технологията на Тесла, Крион ни насърчава да експериментираме с тях. Надявам се, че когато подхвана следващата книга, вече ще разполагам с новини по тази тема. Тя не може да се крие вечно.

Житните кръгове, описани там, очевидно се отнасят до ДНК. Ако искате интерпретация, която същевременно представлява резюме, тя е следната: "Ние разбираме вашата ДНК и тя е дванайсетична. Толкова ли е трудно да го разтълкувате?" Крион ни казва, че енергийните печати ни се изпращат от "онези, с които предстои да се срещнем." Искам да изясня нещо за житните кръговете и извънземните. Житните кръговете не са дело на малки сиви човечета с дръпнати очи, които отвличат хора и се опитват да спечелят доверието ни (тъй като отвличането се ползва с лоши отзиви). Тези човечета умират да узнаят тънкостите на нашата ДНК (особено скритите, небиологични части -повече по темата след малко). Ако сте следили последователността на ченълингите за извънземните, те третират стремежа им да ни изследват и проучват.

Посланието в тревите на Алтън Барнс е от онези, които познават тънкостите на нашата биология. То е от онези, които представляват самите семена на нашата ДНК. Всичко в кръговете "крещи" за дванайсетичната математика. Крион вече ни каза, че нашата ДНК представя конфигурацията на числото 4, повторена три пъти - очевидна дванайсетична система. В същия ченълинг той говори за 12-те нишки на ДНК - 12! Ето го и потвърждението на този факт.

Двойната спирала е дълга 648 фута (за хората, които искат да добият по-ясна представа какво означава това, равнява се на две футболни игрища). Подобна фигура не може да се очертае за една нощ от двама ентусиасти с тояги и въжета и една каса бира! Помислете за това. Математиката и нумерологията са много важни. Анализът показва, че числото 648 се дели на 12. Получава се 54; в нумерологията 54 се редуцира до 9, което символизира енергията на завършеността. Ако сте прочели коментара на Питър Соренсен, знаете, че на практика броят на кръговете е 93. Сборът на двете цифри отново дава 12. Спомнете си също така, че в нумерологията 12 се редуцира до 3, число с енергията на катализатор. Спомняте ли си дискусията за силата на числото З от Крион, Книга I?

И накрая, на диаграмата има 12 основни чакри (големи кръгове) по дължината на гръбначния стълб, които отново ни насочват да се замислим за значението на числото 12. Това наистина беше ценен ченълинг. Прочетете докрай тази глава. След малко ще се върнем на темата за дванайсетичната ДНК.

Рейтинг:

Отзиви

Маргарита АПОСТОЛОВА
Моята теория е съчетание от знанието от науката и знанито от легендите, а също предсказанието на Слава Севрюкова и знанието от Кубрат Томов, който е изключително умен човек. Аз вярвам, че началото на Вселенала не започнало с Голям взрив, че тя е само една и парадокса безкрайност=0 и обратно. който прозрял г-н Томов.
маргарита АПОСТОЛОВА
Моята истина за Вселената се съдържа в 15-е статии, които се намират в Новия ми уебсайт и който по неизвестни причини стои затворен. Създадена е цялостна теория за Вселената, която науката тепърва предстои да докаже. Например, че Вселената от известен момент нататък едновременно се разширява и се свива. Че грубата материя след определен брой години ще изчезне за сметка на фината материя- и това обяснението за черните дупки. Формата на Вселената е ротационен елипсоид, повърхнината, на който е моделът на безкрайната равнина. Краят на Вселената настъпва за миг, след като тя се сплеска в голям кръг с безкраен радиус. певръщайки се действителната безкрайна равнина.
kry on (eng)- продължавай да плачеш
Велин
Само на мен ли ми се струва странно...? Крион е вишшо същество, като се предполага че знае много повече от нас, а не дава точен отговор за разширяването на Вселената и никаква насока за произхода и. Като чета стигам до извода, че следва нашето научно развитие и прави догаки относно бъдещето на астрономията и не само... Това поставя под въпрос истинността на всичкят му ченълинг! Ако той знае дори малко повече от нас, то би трябвало да даде насока или пример който може да се провери, а в ченълинга му откриваме само догатки за вече известни факти в науката! Не откривам никакви иновативни решения на някой научен проблем! Когато изучавам наука, хипотеза, религия или ченълинг аз подхождам аналетично към всяко написано изречение и търся примери от природата и резултати от експерименти. Ако не се намери някакво потвърждение, информацията се приема официално за безполезна!
Анонимен
Katja Stürwohld Zdravejte prijateli, 4udesno e 4e ima straniza na bulgarski za Kryon i negovata rabota na na6ata planeta.Imam edna preporuka kum prevoda4ite:molja transkribirajte imeto mu pravilno,vsjaka bukva e energijno zaredena.Na bulgarski negovoto ime se prevegda kakto na ruski:Крайон Blagodarja
Виж още отзиви
Коментирай
loading...