Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Усещаме големите промени във вас

Чувствата на единност и блажена радост са около вас и са толкова силни, колкото никога не са били до сега. Ние се наслаждаваме на вашето удивление, когато тези чувства навлизат толкова силно в цялото ви същество. Вашите намерения и желания вече са много високи и това ви позволява да изпитате още по-дълбоки и пълноценни чувства на това, че сте едно цяло с всичко. Колкото повече сте наясно с тези енергии, толкова повече искате да се потопите в тях, тъй като те са изградени от чиста Любов и Светлина и ще ви помогнат да се изчистите напълно от всички стари енергии. В тази фаза на вашето последно пречистване вие трябва да усетите внезапна промяна на настроението и чувствата си. Някои ваши стари проблеми ще се изчистят внезапно. Това се дължи на силната ви воля, намерения и избор, които се проявяват по такъв красив начин, благодарение на вашите духовни водачи и ангели пазители. Това ни позволява да споделяме толкова много с онези от вас, които искат да изпитат връзката с нас в този момент.

Ние усещаме големите промени, които настъпват във вас и знаем, че това създава голямо влияние върху всички ваши познати и ги кара да погледнат по друг начин на живота си и да се замислят, че живота може да бъде много повече от това, което изпитват в момента. Именно това съзнание ще им помогне да се променят, а тяхната промяна води до промяна и на цялото човечество. Промяна, която засяга всички аспекти на живота на вашата планета. Ние сме тук, за да ви помогнем да се справите с тази промяна и благодарение на нашата силна връзка с вас вие осъзнавате нашето присъствие. Това е важно, защото когато настъпи подходящия момент ние ще се представим открито пред вас. Онези от вас, които не са наясно с нашето присъствие ще ни приемат по лесно, когато усетят енергията, която им изпращаме, тъй като те вече са запознати с тази енергия. Трябва да сте наясно с голямата сила, която носите в себе си, тъй като тя ви движи към това да изпитате по-високата реалност и добавя по-голяма интензивност към всичко, което правите.

Продължавайте да се фокусирате към това, което желаете да изпитате и наблюдавайте как всичко във вас и около вас се променя в съответствие с вашите желания. Точно сега е момента за голяма промяна във вас и ние знаем, че вие усещате много силно това. Вие споделяте нарастващата ви Светлина с другите, тъй като сте напълно осъзнати за желанието си да бъдете в услуга на другите и цялото ви същество изразява това желание в комуникацията и поведението ви към всички останали. Трябва да знаете, че хората около вас усещат това, дори и да не говорят за него, тъй като не са свикнали да изразяват истинските си чувства и ги държат скрити вътре в себе си. Сега обаче тези чувства могат да се изразяват по-свободно и да останат непроменени от илюзията от която сте били заобиколени. Илюзията изчезва бързо от вашето колективно съзнание и скоро ще дойде момента, когато вие като общество ще бъдете готови за нова стъпка към Златната Ера за народите по Земята, чиято форма и идеали се формират в момента.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам вашето мощно извисяване и радостта ви от това, че се издигате над всички стари разбирания и започвате да усещате истинското значение на съществуването и единството. Тези енергии преминават толкова мощно през вашата собствена енергия и ви държат в блажено състояние на ума през по-голяма част от времето. Не забравяйте, че не е нужно да се придържате към нещо, което не ви прави щастливи. Вие сте свободни!

МАДАД

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...