PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Движения за промяна се появяват по целия свят

Ченълинг от 15 Март 2013

Тъй като фокуса за промени е насочен върху САЩ и Барак Обама, понякога се забравя, че целият свят участва в този процес. Движенията за промяна се появяват по целия свят и съзнанието на хората се повишава непрекъснато. Хората навсякъде търсят правата си и искат сами да определят нещата които са важни в живота им. Искат да вземат контрола върху тези неща от хората, които обслужват само своите лични интереси. Те успяват да постигнат това, но с цената на конфронтация при която хората се отричат от армията и властта. Каквато и съпротива да срещнат, хората няма да могат да бъдат възпрени от това да възвърнат свободата и суверенитета си.  Ние от Галактическата Федерация на Светлината и всички работници на Светлината се опитваме да ви обясним това което се изисква от вас.

Ние знаем за стреса на който сте подложени, живеейки в тези несигурни времена, затова е много важно да запазите вярата си. Вие сте едно цяло и всяка душа има своето значение, независимо от коя страна се намира. Вие ще забележите, че когато Светлината започне да прониква през мрака, негативизма ще има много по-малък ефект. Дуалността която много добре познавате завършва своя цикъл и на вас се пада задачата да поправите бъркотията, която тя оставя след себе си. Силата на Светлината става все по-мощна и започва да пробужда все повече души, въпреки че някои все още са подвластни на своите вярвания и се борят да задържат това положение. В крайна сметка те ще трябва да направят своя избор и да решат дали да останат в 3D честотата, ако това е тяхното желание. Бог не поставя изисквания на хората да се развият в определен период от време, но им предоставя възможност да постигнат желания напредък и да достигнат до Любовта и Светлината. Както сме ви казвали многократно, всяка душа носи Бог в себе си и това не може да бъде премахнато.

Продължавайки своето издигане, вие сте на път да достигнете до по-високите вибрации. Те ще ви осигурят желаните промени и с това ще се постави началото на Новата Епоха. Ние с нашите  напреднали технологии сме ангажирани да ви съдействаме и това ще ускори процеса. С нашата помощ вашите собствени технологии напредват много бързо и много програми за безплатна енергия вече са готови. Разбира се тези които в момента държат енергийните източници се опитват да запазят своето господстващо положение на пазара, но те са обречени на неуспех, тъй като светът вече върви към технологиите на Новата Ера. Вашето развитие е било задържано прекалено дълго време и не се е предполагало, че вие все още ще разчитате на изкопаеми горива на този етап от развитието си. Има много нови технологии, които чакат да бъдат въведени и когато започне тяхното въвеждане ще бъде един много напрегнат момент.

Правилно сте забелязали, че се откриват все повече канали за комуникация с нас или други същества от по-високите царства и това се дължи на факта, че вие повишавате съзнанието си и по този начин можете да се свързвате с нас. Ще дойде момента момента когато ще можете ясно да осъществите контакт с вашето по-висше Аз. Знаем, че много от вас са амбицирани с личните си усилия да помага за развитието на цивилизацията, но не всеки е подготвен да направи това. Оставете нещата да се развиват от само себе си и бъдете нащрек, когато ви се отваря някаква възможност. Фокусирайте се върху позитивните неща и знайте, че създавате не само собственото си бъдеще, но и това на другите.

Вашата работа е оценена и не бива да бъдете разочаровани от събитията свързани с Издигането. Резултатът може и да е променил малко първоначалния план, но ние винаги се нагласяме спрямо нуждите ви към определен момент. Както винаги тайминга е много важен и в основата на многото решения стои целта да видите колкото се може повече души издигнати. С течение на времето и издигането на съзнанието тъмните сили ще имат все по-малко влияние върху случващите се неща и вие ще можете да наблюдавате тяхната гибел. Те вече остават на заден план и не могат да спрат напредъка към Златната Ера. Това което ще изпитате, когато настъпи Златната Ера не може да се опише с думи, то ще надхвърли и най-смелите ви очаквания.

Когато можете да видите първият град на светлината Седона той ще ви се стори толкова близо и ще ви даде насока какво ще представлява нормалния ви живот. Технологиите свързани с лечението ще напреднат много и ще могат да се грижат за всеки без странични последствия. Това изцеление ще използва звук, цвят и кристална технология. Това звучи малко фантастично на фона на съвременната ви медицина, но вие вече започвате да разбирате една такава перспектива. Този нов подход към здравето с течение на времето ще ви помогне да се отървете напълно от болестите, които ви преследват. Тази точка ще бъде достигната, когато когато повишите вибрациите си дотолкова, че повече да не се влияете от по-ниските енергии. По това време вие също ще изпитате една огромна промяна във вашето тяло. То ще постигне такова състояние при което процеса на стареене няма да оказва влияние на тялото ви. Това са стъпките, които трябва да изминете, за да се превърнете в напълно развито Галактическо същество.

Умолявам ви да продължавате да носите все повече и повече светлина към Майката Земя, тъй като тя също ще претърпи големи промени, за да се върне в своето нормално състояние. В момента тя внимателно придвижва някои райони на Земята към техните нови местонахождения. На места земята ще потъне, на други места ще се издигне, като процеса все още продължава. Голяма част от Атлантида ще се издигне около съществуващите брегове. Голяма част от вашата история е свързана с историята за Атлантида и истината за една погубена велика цивилизация най-накрая ще бъде разкрита. Тя е съществувала в продължение на много дълъг период от време и много от вас са имали животи по това време. Някои от вас все още си спомнят нейното потъване и последните дни на цивилизацията преди около 10 000 години.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам нашата Любов и Светлина.

Рейтинг:

Отзиви

The Key
Кухата глава !! : D
The key
Видиш ли прост бегай ша ти изеде главата !! : D
Георги
Напред и нагоре, към светлината !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...