Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Енергийното поле около вас става все по-силно

Енергийното поле около всеки от вас и около майката Земя става все по-силно и вече не натрупва отрицателните въздействия на 3D реалността. Това енергийно поле е изпълнено с Любов и Светлина. Тези енергии са от високите честоти и действат като пречистващ щит за всички, които искат да бъдат освободени. Онези от вас, които са се пречистили могат да почувстват това мощно усещане, че се издигат над всичко, което ги е държало в ниските честоти и могат да достигнат дори още по-високи честоти. Трябва да бъдете наясно с това чувство. Тази Любов и Светлина ви обгръща вътрешно посредством сърцето ви и ще бъде причината за големи промени, след като тялото ви свикне с нея. Онези от вас, които са в процес на пречистване ще почувстват силно желание и нужда да се освободят от проблемите, тъй като не могат повече да отричат тяхното съществуване. Останалите, които все още се намират в по-ниските нива на енергия и които са подвластни на фалшивите илюзии ще чувстват силен натиск отвътре и ще търсят да се покрият с още повече илюзии, но те вече няма да могат да въздействат на другите със своето негативно мислене, тъй като това ще става само в тяхното собствено негативно поле. Всеки вече е избрал своя път и реалността която иска. Всеки човек сам може да прецени от какви преживявания има нужда.

Всички изпитват тези промени по начина по който са ги планирали и изпитват страхотен комфорт виждайки това. Планът е перфектен и когато се вслушвате в себе си няма как да се отклоните от него. Способността да слушате вашето по-висше Аз и всички напътствия, които ви дава  е нараснала чувствително и вие вярвате в себе си много повече от преди. Запомнете, че вие няма нужда да се сравнявате с другите, за да докажете какво всъщност се случва, тъй като другите хора могат да не изпитват промяната по същия начин. Затова слушайте с респект другите, знаейки че има безброй възможности за всеки един от вас. Бог е създал всички с безброй възможности за преживявания, но еднакви във всички форми на изразяване.

Това са най-прекрасните времена, които всички заедно усещаме и ние искаме вие да усетите тази наслада, която е около вас. Вие усещате тези мощни моменти на вашата собствена трансформация и трябва да знаете, че се намирате в една прекрасна вътрешна хармония, която ще ви даде увереност да намерите това което търсите. Животът за вас вече не е само физическото му изразяване и ако позволите на този факт да заеме напълно съзнанието ви и да се освободите от последните тревоги, които чакат да бъдат премахнати, вашето съзнание ще бъде готово за новите преживявания. Прочистването на съзнанието е най-трудната част, но когато таите в сърцето си Любов, Светлина и Истина всичко може лесно да бъде пречистено, просто трябва да положите необходимите усилия за това. Почувствайте силата в себе си. Вие вече сте насъбрали достатъчно сила  и сте готови да получите дори още повече, когато съзнанието ви започне да функционира по нов начин и отвори пътя пред вас за много нови усещания.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се наслаждавам много на промените, които ви съпътстват. Вие изпращате обратно към нас всички ваши прекрасни чувства и по този начин ние можем да споделим още неща с вас. Сега вече ние сме свързани заедно по-силно  и тази връзка се заздравява  постоянно, тъй като вие постоянно се настройвате все повече към високите енергии. Фокусирайте се върху това, което искате да изпитате и то ще се случи. Обичаме ви всички.

МАДАД

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...