Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Концентрирайте се върху Възнесението

28 Ноември 2012

Както осъзнавате много малко от прогнозите за тази година се сбъднаха и това беше една нормална година. Винаги се случва нещо от физическо естество, което до голяма степен остава незабелязано. Така, че е хубаво да съобщя, че се случи нещо, което може да отговори на очакванията на тези, които се подготвят за големи катаклизми и катастрофи. Вибрациите на земята чувствително са се повишили в сравнение с това което е било само преди няколко години. Намаляло е количеството светлина, привлечено към земята, необходимо за почистване на енергиите. Ние от Галактическата Федерация също помогнахме и участвахме в почистването и предотвратяваме това замърсяването да става все по-лошо. Това се отнася и за Chemtrails, които имат потенциала да засегнат сериозно всички форми на живот.

Сега трябва спокойно да минете пътя си през последните няколко седмици на двойствеността, което ще ви помогне да се концентрирате върху Възнесението. Най-добрият съвет е да запазите спокойствие и да не позволявате на нищо да разсейва концентрацията ви от това Възвесение. Вие ще пишете история, защото ще сте първите на Земята изпитали всичко свързано с Възнесението. Старите вибрации вече няма да могат да участват в еволюцията ви и на тяхно място ще дойдат по-високите вибрации, които ще помогнат за вашето издигане. Някои от вас ще изпитат приятни реакции свързани с промените, но за други те ще бъдат трудни за асимилиране. Промяната на честотата е естествено широкообхватно явление и всички форми на живот ще бъдат засегнати в някаква степен.

Драматичните промени ще следват възвесението, много от тях вие вече сте изпитали. Всичко ще се случи бързо в подходящото време, за да ви осигури напредъка, който вече трябва да сте започнали. Тъмната ера с всичките и ограничения ще бъде заменена от хората извисени по толкова много начини, носещи ви взаимна любов и уважение един към друг. Всички минали различия ще бъдат отстранени и ще бъдат заменени от любов, сътрудничество и единство. Това вече не е трудно да се постигне, тъй като фалшивите бариери поставени между вас започват да се разпадат, страха се заменя с доверие.

Можете да започнете сега да се превърнете в истинската си същност, която е любяща и в състояние да изрази истинските си чувства. Твърде дълго сте били оковани в страх и това какво другите си мислят за вас. Това е довело до това да се колебаете да покажете вашата естествена любов към другите. Намерете детето в сърцето си, което не се влияе от вашите съмнения и предпазливо поведение и може свободно да споделя Светлина и Любов.  Вие сте били твърди в това, което мислите за себе си, мислене породено от селективното обучение през цялото си възпитание. Сега сте свободни да споделите удоволствието от живота с всички останали.  В бъдеще никой няма да се обижда от показването на любов и това ще стане естествения начин за поздрав помежду ви, тъй като всички сте едно цяло.

Да кротките хора ще наследят Земята, а тези, които са причинили толкова неприятности със своите умишлени смъртоносни войни и разрушения ще бъдат премахнати от вас. Само нежните и любящи души ще останат да се радват на щастлив и радостен живот, такъв какъвто не са познавали по време на двойствеността. Вие сте доказали, че сте души със златни сърца и всички вие ще бъдете разпознати като възнесени хора. Вашите творчески сили ще бъдат насочени в целенасочени творения за доброто на всички. До сега не сте осъзнавали колко мощни наистина са те, тъй като не са били в контрола на вашите способности. Не се притеснявайте в процеса на вашето Възвесение и увеличаване нивата на съзнанието всичко това ще се промени.

Вие сте съ-творци с Бог и вашите услуги към другите ще ви отведе навсякъде във Вселената. Вие имате уникални качества в резултат от разнообразния опит натрупан в дуалността.  Ще бъдете разглеждани като господари на светлината и ще помагате на други цивилизации да се развиват. Това е напред във времето от състоянието, в което се намирате в момента, но след време ще бъдете привлечени да помагате на други по този начин. Вие имате дълъг и труден път, но вече сте постигнали много и ние ви се възхищаваме.Вие ще заемете равноправното си място сред нас и много от вас ще поискат да се присъединят към Федерацията. Вече знаете достатъчно за нас, за да можете да вземете такова решение, като това се отнася еднакво за мъжете и жените. В това отношение, за разлика от сега ще бъдете балансирани и с двете енергии и разликата между тях ще бъде едва забележима.

Въпреки сътресенията във вашия свят в момента перспективата за мир остава съвсем реална. Той се приближава на най-високо ниво и отговорът е окуражаващ. Страхът е една от големите сили, които пречат на мира, но след като се постигне споразумение за разоражаване той може да бъде постигнат много лесно. Мирът е абсолютно задължителен, ако искате да достигнете до по-висшите измерения, тъй като заплахата от война поддържа ниските вибрации. Заедно с усилията за постигане на правителствени промени, ще настъпят и други промени, които ще променят изцяло лицето на вашата цивилизация. Тези промени ще ви разкрият отговорите на някои въпроси , а това ще ви помогне да вървите напред с пълна скорост. Тези събития не са далеч и нашите сътрудници работят усърдно, за да ги доведат до успешен край.

Ние отдаваме голямо значение на разкриването, тъй като то е средство което ни обединява и ни осигурява връзка, която е необходима за напредъка ви.  По-важна е нашата част изразяваща се в надзора на огромните промени в обществото ви и помощ за големите търговски фирми, които трябва да се справят с проблемите, които ги засягат. Те трябва да се преобразуват на малки фирми, а не монополисти и да коригират методите си на работа. Ще видите, че в бъдеще бизнесът ще бъде отворен, така че всеки ще знае какво се случва и ще се работи с честни и прости принципи. Това ще бъде лесно тъй като престъпните елементи, които съществуват сега в обществото ще бъдат премахнати.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам от вас да премахнете фокуса си от миналото и да дадете своята енергия на новото в съответствие с вашите очаквания. По този начин ще се приведете към новото състояние много по-бързо и ще бъдете по-подготвени за това което предстои. Ние сме с вас скъпи мои и винаги ще бъде така.

Благодаря ти СаЛуСа

Майк Куинсли

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...