PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Краят на годината за много от вас няма да бъде същият

По това време на годината вие обикновено започвате да мислите за другите хора по по-любящ начин и стресовите ви моменти намаляват. В очакване сте на новата година, която както винаги посрещате с нови надежди и желания, които след това бавно избледняват. Този път краят на годината за много от вас няма да бъде същият и ние знаем, че вие вече усещате това. В много от вас отсъства желанието да правят обичайните по това време подаръци и да получават такива в замяна. Вие сте осъзнали, че най-големият дар, който можете да дадете на вашето семейство  и на всички познати и приятели е вашата Любов, която безусловно прелива в техните сърца и по този начин им помагате да извървят своя собствен път. Много от вас усещат, че не искат да се придържат към стария начин на празнуване. Онези от вас, които са готови ще празнуват и ще изразят своята благодарност по нов начин, стъпвайки в своята по-висша реалност. Те ще изпращат още повече Любов на всички, които са готови да я приемат и ще предоставят много повече възможности от които другите ще могат да си избират.

Тези възможности се добавят към колективното съзнание на цялото човечество и онези, които са се събудили или довършват своя процес на събуждане ще изберат най-добрия начин да добавят своите собствени желания, спрямо жизнените си предназначения, така че всеки да изпита по един уникален начин своето Издигане. Всеки ще чувства една много силна вътрешна, напътстваща сила, която ще ви насочи към удовлетворяването на вашите собствени желания и избори, които сте направили. Няма нужда да следвате другите, защото това е техният избор за трупане на опит. Всички хора ще усетят огромната сила, която носи Свободата. Свободата ще донесе разбирането, че никой не е отговорен за вашият житейски опит, освен самите вие. Вината, която се поставя върху другите ще изчезне и повече няма да създава чувствата на омраза и гняв между хората. Хармонията и мира ще надделеят, защото ще бъдат привлечени от силната воля на цялото човечество, посредством колективните му преживявания в по-висшата реалност.

Този процес на колективна промяна изисква още време. Както вече знаете всички необходими промени са започнали преди много години и сега се ускоряват, заради повишената сила на вашите желания да видите светът свободен, балансиран и обединен. Този свят ви е дал толкова много скъпоценни преживявания и мъдрост. Чрез вашето собствено Издигане можете да помогнете на другите да намерят по-лесно своя собствен път, тъй като енергията на Любовта създава необходимото привличане към това което търсите, по същия начин по който вие сте свързани с всички по-високи енергии. Това, че изпитвате толкова мощна промяна в рамките на този свят е желание на Създателят. Ще има и последващи промени на всички по-големи части на неговото творение в което всички ние съществуваме. Запомнете, че вие сте част от Създателя и имате собствени желания и правите собствени избори, което е израз на вашата свободна воля и създава пътя, който ще ви отведе към това да изпитате абсолютното единство със Силите на сътворението.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да можете да осъзнаете силата на своя избор да споделяте Любов с всички останали. Можете да им помогнете да се измъкнат от страданието, което сами са си създали, просто с една усмивка, любяща мисъл или дума, която изпращате към тях. Вие не можете да им помогнете, ако се ръководите от техните чувства, а само с чувството на Любов, което присъства навсякъде около вас. Вие не можете да спасите другите, те трябва сами да намерят своя път и място в рамките на Всеобщото.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...