PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Напредъка продължава

Ченълинг от 11 Януари 2013

Разбираемо е, че някои хора все още не са сигурни за причината поради която 21 Декември премина сравнително тихо, но ние ви потвърждаваме, че като цивилизация вие направихте голяма крачка напред. Това което е важно сега е да продължите да бъдете концентриран върху това, което искате да постигнете и ще видите, че то постепенно ще започне да се случва. Сега след като сте оставили ниските енергии зад вас, ще ви бъде по-лесно да постигнете резултати, тъй като вече няма да бъдете възпрепятствани или задържани. Прогресът ви е достигнал до ниво, където можете да повишите съзнанието си. Тези нива не можеха да бъдат достигнати преди датата на Издигането. Колкото по-силни са намеренията ви, толкова по-голям успех ще постигнете. Успехът е по-близо от всякога. Мили мои 21 Декември беше успех за много хора и бъдете сигурни, че всяка душа ще получи по-високите енергии. Това е страхотна новина, защото означава, че вибрациите на Земята са се повишили и вие се придвижвате много по-близо до Новата Епоха.

По отношение на многото промени, които са необходими най-накрая да се сложи край на двойствеността, ние заедно с нашите съюзници не сме спирали да работим за постигането на тази цел. Тези промени стават все по-близки и по-близки. Както знаете ние можем да извършваме тези промени само с ваше одобрение, а не да налагаме волята си върху вас. Ние внимаваме и гарантираме за нашите съюзници, че всичко което правим е в рамките на вашата правна система. Все пак вие имате закони, които не са направени за подобряване състоянието на хората и не са свързани с Любовта и Светлината. На тях няма да бъде позволено да спрат напредъка и в крайна сметка те ще бъдат премахнати, както и всички тези закони, които са били използвани за лъжливото повишаване на свободата на хората. В бъдеще всички закони ще бъдат преразгледани и само тези, които са честни, справедливи и поддържат свободата и суверенитета ще бъдат запазени. Това означава, че всеки човек, който е в затвора несправедливо ще бъде освободен. В момента има много хора, които се намират в подобна ситуация.

С течение на времето вашето ниво на съзнание ще бъде на такова ниво, че мислите за престъпления ще бъдат много далече от вас и в крайна сметка престъпността ще изчезне и няма да има нужда от затвори. Незначителните провинения ще бъдат разглеждани от по-висши същества, които ще решават дали трябва да се предприеме някакво действие. Често това е ненужно, тъй като признаването на грешката е достатъчно душата да бъде пречистена. Вие в момента имате Десетте Божи заповеди, които ви служат много добре с изключение на това, че те пренебрегват онези, които се грижат и служат на себе си. Тези души не могат да продължат по същия начин и ще осъзнаят, че не могат да напреднат до там, че да приемат Единството на всичко. Те ще запечатат собствената си съдба и ще останат в рамките на по-ниските вибрации по свой собствен избор.  Те няма да могат да обвиняват никой за ситуацията си, тъй като много пъти са били предупреждавани да променят пътя по който вървят.

С течение на времето ще започнете да забелязвате как все повече и повече корупционни практики започват да се разкриват. Това ще е в резултат от повдигането на нивата на вашето съзнание, което ще доведе до честност във всяко едно ваше действие. Нищо няма да остане скрито, тъй като фактите ще излязат наяве, като част от пречистването, което ще започне. Всичко, което е останало от по-ниските енергии ще бъде прочистено, като подготовка за промените, които предстоят при настъпването на Новата Епоха. Медиите все още са в ръцете на тези, които прикриват истината, но те не могат да предотвратят разкриването на фактите в Интернет.

Целият процес на придвижване на промените не е лесен, тъй като има толкова много хора, които искат да възпрепятстват процеса. Въпреки това напредъкът не може да бъде спрян и той ще продължи, докато не стигне до точката, когато трябва да се предприемат действия. По това време вие ще имате това, което се нарича „ограничаващ фактор”, защото толкова много аспекти на промените са на ръба на своето завършване. След като това се случи ще има цяла поредица от събития, развиващи се с бърза последователност. След като най-накрая стъпите на новият път ще последват различни промени в бъдещето в продължение на няколко години, докато най-накрая вие се превърнете в Галактическо Същество. Това ще бъде най-приятното изживяване и ще останете извън всякаква намеса от страна на по-ниските измерение в които се намирате в момента.

Разкриването е толкова важен фактор в еволюцията ви и нищо няма да бъде оставено на случайността. От наша гледна точка има твърде много хора, които в известна сметка се страхуват от това, че ние съвсем открито ще дойдем на Земята. Затова търсим по-добро покритие на нашето присъствие от вашите медии, но това трябва да се направи правилно, а не като сензация. Няма никакво съмнение, че трябва да вървите напред и не можете да чакате безкрайно. Можете да бъдете сигурни, че ние правим всичко по силите си, за да създадем правилната настройка, за продължаване напред. Това ще бъде най-значимото събитие и празненствата ще бъдат подобаващи за такова историческо събитие.

Времето продължава да тече бързо и постепенно вие ще загубите неговият ориентир и няма да бъде толкова доминиращо, колкото в миналото. Това ще доведе до тенденцията да живеете в настоящето. Ще стигнете до точка в която ще разберете, че живота става по-лесен, когато просто се оставите на потока. Ние знаем, че някои хора искат да планират всичко, но вие всички ще се адаптирате към промените и ще осъзнаете, че животът е много по-приятен, когато го възприемат такъв какъвто е. Това ще ви помогне по-бързо за достигнете до Новата Епоха, където ще имате много повече време за себе си и притесненията ви ще бъдат много по-малко. Вие все още не сте усетили, какво означава да бъдете наистина свободни, защото сте били в затвора на собствената си планета.  Тя се е превърнала в нещо нормално и затова ние от Галактическата Федерация на Светлината и други отделяме толкова много време в опити да ви събудим за истината.

Скъпи мои, независимо дали го признавате или не вие изминахте много дълъг път от началото на Хилядолетието. Това ни изпълва с вяра, че с течение на времето повече души ще отговорят на нарастващите нива на Светлината, която достига Земята. Сега почти всяка душа е преминала през Издигането и е получила от по-високите енергии. Този процес ще бъде развит от продължаващият поток от събития, показващи големите промени към по-добро. Знайте, че имате нашата безкрайна любов и ние благословим вашето бъдеще.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...