PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Потопете се в дълбоките чувства на Любовта

Готови ли сте да се потопите в дълбоките чувства на Любовта, които ще обградят вашето същество, когато стъпите в по-висшата реалност. Тази любовна енергия ви променя сега и колкото повече я допускате в себе си, толкова повече ще бъдете свързани с нови преживявания. Да се оставите на Любовта означава да погледнете себе си и да видите това, което сте в действителност. Любовта към себе си и другите ви дава разбирането и приемането на цялото ви същество. Всяка част от тялото ви, всеки спомен или мисъл създава едно единство с душата ви. Съзнанието ви, което е искало физическа форма и ситуации за преживяване по време на този живот ви е довело до точката в която се намирате в момента. Любовта ви дава по-задълбочено разбиране за преживяванията и ви помага да трупате повече мъдрост от тях. Когато разберете това вие ще можете да се освободите от спомените и мислите, които тормозят съзнанието ви и да сте подготвени напълно за всичко ново, което ви очаква.

Почувствайте как енергията на думата „Ново”  резонира във вас. Много от вас са изпитали преди по-висшата реалност, но никога не сте свързвали съзнанието си към такъв вид Издигане. Вие всички чувствате огромно привличане към живота във всичките му форми. Всичко ново винаги създава такова привличане за всички нас, тъй като знаем, че то винаги ни носи повече мъдрост и знания, които не бихме могли да достигнем, без дълбоко и напълно да изпитаме избора, който сме направили. Тези последни мигове от живота ви в старата реалност са за това да ви накарат да размишляваме върху своите избори, които все още се задържат в съзнанието ви. Вие трябва да се освободите от тях и да разберете, че вече сте способни на всичко. Усещането за свобода е много близо до вас и ние знаем, че вие вече няма да оставите работата си несвършена. Ние знаем, че преживяванията от по-ниските вибрации понякога са много тежки и са създали у вас силни чувства на тъга и много други чувства, които отричат Любовта. Ние обаче винаги сме с вас и ви изпращаме толкова много Любов, за да ви направим по-силни и да превърнете опита, който сте натрупали в мъдрост.

Когато сте готови за финалното си пречистване и Майката Земя ще е готова да се освободи от по-ниските вибрации и по този начин тя ще ви окаже значителна подкрепа за придвижването ви към по-висшата реалност. Тя също усеща енергията, която нараства вътре в нея и се проявява на повърхността. Ние виждаме как тя се изпълва с прекрасна чиста Светлина в резултат на вашата споделена Любов. Почувствайте единството с Майката Земя, защото тя ще бъде част от вашата реалност, докато не осъзнаете, че сте готови да се преместите на друго място, а тя да приеме други души, които да споделят нови преживявания с нея.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и пожелавам на всички вас спокойно и мирно съзнание, защото сърцето ви сега говори вместо всички вас и ви дава необходимата информация за това как да се придвижите към по-висшата реалност. Допитвайте се до сърцето си, защото то е най-добрият източник за всички отговори. Там се намира всичко, което трябва да знаете в този момент, като количеството информация се увеличава със скоростта с която се придвижвате към Новото.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...