Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Всеки има право да изразява своята свободна воля

В момента съзнанието ви е пълно с толкова много въпроси и ние знаем, че  търсите отговор на тях. Отговорите са вече в сърцата ви скъпи мои и момента когато ще можете да ги чуете ясно наближава, с приключването на промените, които се извършват във вас. Запомнете, че никой не може да ви предостави наготово отговорите. Ние можем само да ви покажем пътя, който води към това знание. Вие сте тези, които решавате кога е подходящият момент да получите отговорите, които търсите. Приемайки знанията от тези преживявания вие трупате разбиране за света около вас с всяко следващо преживяване. Когато чувствате, че съзнанието ви е обсебено с толкова много въпроси, просто се запитайте какво трябва да направите, за да бъдете готови да се придвижите към Новата епоха. Отговорът ще дойде от само себе си и няма да имате никакви съмнения, какво точно трябва да направите. В този момент на вашето осъзнаване повечето отговори ще дойдат от сърцето ви и повече няма да има какво да ви задържа назад. Кога да завършите всички приготовления зависи винаги и единствено от свободната ви воля на избор.

Изразяването на свободната воля е един от последните проблеми, които трябва напълно да разберете. Разбирането винаги идва, когато напълно приемете това преживяване. Това преживяване носи много ценна мъдрост за вас и за това не трябва да се отказвате от него по никакъв повод. Не трябва да се поддавате на текущите настроения, ситуациите от живота или всякакви други странични фактори, които могат да окажат влияние върху състоянието на ума ви.  След като веднъж сте осъзнали това, всеки нов урок, който научавате ви дава сили да простите, да забравите и да се освободите от всичко старо. Няма смисъл да чакате повече и да преживявате всичко по стария начин, защото така тази мъдрост остава крита за вас, а тя включва и свободната воля. Избора да изразявате вашата свободна воля е една от основните причини за решението ви да се въплатите в тези тела тук на Майката Земя. Повечето от вас искат да разберат всичко, което е свързано със свободната воля.

През целия процес на пробуждане много от вас видяха и усетиха енергията на някои от предишните си житейски опити. Те се проявяват, за да можете да ги приемете без омраза, срам или осъдително спрямо вас самите и хората, които са били включени в тях. Това трябва да правите и с вашите настоящи житейски преживявания, защото сега уроците получавани от изразяването на свободната воля достигат своя максимум и предават ценни знания на всички вас. Готови ли сте да приемете това и да се придвижите към Новата епоха. Ние вече сме готови и изчакваме само вашия отговор „Да”.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам как вие се придвижвате към приемането и разбирането на този урок. Запомнете, че вината и срама не съществуват там където има Любов и Светлина. Налице е само разбиране за всяко друго човешко същество, като израз на Сътворението. Всеки има право да си избира кой път да следва. Онези от вас, които са приключили преживяванията си свързани с изразяването на свободната воля и изборите, които ни предлага дуалността, вече са разбрали този урок, докато четат това съобщение. Те са готови да приемат мъдростта, която ще ги отведе в реалност, където има само един избор, който да следват. 

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...