Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Вие започвате да разбирате манипулациите

Ченълинг от 8 Март 2013

Светът все още е в състояние на хаос, но всички виждаме, че всичко напредва и това е сигурен знак, че скоро ще има резултати, които ще ви насочат по пътя към Новата Епоха. Старите системи и двойнствеността вече са разобличени. Вие вече знаете, че тяхната цел е да ви държат под контрол.  Те трябва да бъдат променени или отстранени, за да можете да достигнете до по-високите вибрации. Някои от промените се случват съвсем естествено, но някои са в резултат на човешко въздействие и трябва да им се обърне специално внимание с цел да не бъдат нарушени. Възстановяването на вашия суверенитет е едно от тези неща и имате нужда от правни средства с които да промените законите, които бяха въведени, за да отнемат правата ви. Това ще отнеме време и е най-добре да се случи, когато започнат да настъпват правителствените промени. Много неща зависят около тази промяна и можем да ви уверим, че средствата за нейното постигане вече са въведени.

Това което много от вас вече осъзнаха е, че след Издигането на 21 декември има забележима промяна в отношението на хората един към друг. Пробуждането направи така, че много хора вече се обединяват заедно, преследвайки най-добрия интерес за всички. Властите вече предприемат действия по въпроси, които засягат всички вас и стандарта ви на живот. Вие започвате все по-ясно да разбирате, че тези които са били на власт са ви манипулирали и са злоупотребявали с вашето доверие. Това е тяхна последователна политика и ако не беше започнало просветлението ви щеше да завърши с лишаването на всичките ви свободи. Това може и да ви звучи пресилено, но Илюминатите работят по осъществяването на тази цел в продължение на хилядолетия.

Бъдещето принадлежи на силите на Светлината и тяхната цел е се гарантира, че Илюминатите никога няма да постигнат това, което искат от векове. Може да си мислите, че Светлината винаги ще бъде победител, но това няма да стане без жертви от страна на Човечеството и дори жертва на човешки животи. Имайте в предвид, че вие всички предлагате своите услуги съвсем свободно. Реално вие се опитвате да ускорите еволюцията си, така че това което сте дали от себе си не е било напразно или без стойност. Всъщност вие бяхте в дълбините на мрака и сега намирате своя път обратно към повърхността, където може да съществува само Светлината.

В рамките на следващите няколко години ще станете свидетели на прекрасни промени, които в крайна сметка ще ви отведат до „обетованата земя” и ще живеете в свят в който чистотата и Светлината ще бъдат постоянни характеристики. Това означава, че ще минете през няколко вълнуващи етапа на промяна , за да достигнете до ниво при което ще можете да се освободите от зависимостта си от изкопаеми горива и да ги замените със свободна за всички енергия. Това вече започва да се случва, но първо трябва да постепенно да успеете да замените старите източници на влияние, за да се намали тяхното влияние.

Когато нещата стигнат до това да излезем открито и да бъдем с вас, вашите приятели от вътрешността на Земята също ще могат да се появят и заедно да започнете нов етап от еволюцията ви. Вие ще наваксате загубеното време много бързо и ще се превърнете в Галактически същества каквито всъщност сте, преди да сте се съгласили да преживеете ниските вибрации. В действителност вие скоро ще бъдете толкова фокусирани върху новите си преживявания и времето на дуалността ще остане на заден план.

Смъртта вече няма да бъде проблем за вас, тъй като вие само ще решите кога искате да изпитате някакво друго преживяване. Смяната на телата ще бъде толкова лесна, както в момента си сменяте дрехите. С нарастването на творческите ви сили вие ще можете да се изявявате по различен начин по който искате. Всичко това ще ви осигури много повече време за себе си и работата, като такава няма да е необходима, за да оцелявате и няма да отнема толкова много време, колкото в момента. Тя ще бъде по-скоро  да правите това, което ви доставя удоволствие. След известно време няма да има и пари и ще бъде изградено едно общество в което всеки ще работи за благото на всички. Вие ще можете да задоволявате всичките си нужди само със силата на мисълта.

Скъпи мои ние сме наясно, че някои от вас все още се чувстват разочаровани, че не сте усетили нищо осезаемо да се случи след 21 декември. В действителност всичко се случва точно в правилното време и тъй като ние живеем в настоящето ние не споделяме същите преживявания, които имате вие. Отървете се от оковите на времето, тъй като то не е нещо надеждно и никога не е било константа.  Оставете се на течението и позволете на нещата да се случват с вас и ще осъзнаете, колко много можете да разчитате на вашата интуиция. Ще дойде момент когато, когато ще можете да пътувате моментално само със силата на мисълта. Настоящето, миналото и бъдещето ще бъде едно цяло след като се превърнете в Галактически същества. Ще можете да пътува извън собствената си вселена, ако това е вашето желание.

Някои от вас са толкова обвързани със земните въпроси и забравят на къде може да ви отведе бъдещето. Ние не осветляваме вашите проблеми, но вие трябва да вярвате, че ще натрупате точно опита, който е необходим да развивате. Двойствеността вече приключи, но все още не сте прекъснали връзките си с нея. Кармата също ще изиграе своята роля, като част от личностното изчистване. Вижте какво е то и го оставете зад себе си. Ако това включва и други хора, които носят вина за вашата карма не ги съдете, а искрено простете на всички. Нищо не се случва в живота без основателна причина, така че приемете това което се случва в живота ви с добронамереност и благодат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив, че продължавате да работите за собственото ви Издигане и вече започвате да прилагате в практиката това което сте научили. Скоростта на вашия растеж към Светлината е забележителен и по този начин всеки помага за издигането на другите души. Вие всички сте едно колективно съзнание и когато достигнете критичната маса, ще изпитате най-приятното преживяване на Издигането. То е в ход и вие не сте загубили нищо от подготовката за него, а всъщност сте спечелили много. Поддържайте силното си намерение да осъществите това и ще успеете да го направите с лекота.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам благословен, че мога да си комуникирам с вас. Изпращам ви Любов и Светлина от името на Галактическата Федерация на Светлината.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...