PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Светлината вече има доминираща позиция

Скъпи хора имаме добри новини за вас. Специалната работа, която вършите е на път да донесе удоволетворението, което заслужавате. Обединените ни усилия са довели до ускоряване на работата необходима за напредъка ви и промените настъпващи около вас. Вашите усилия ускоряват постигания напредък и карат всичко да се придвижва по-бързо напред. Това означава, че ще се случат конкретни събития и това ясно ще покаже началото на един нов етап „водещ до събитието”. В рамките на един сравнително кратък период от време ще ви бъде предоставено неопровержимо доказателство за напредъка, който сте постигнали, но не очаквайте това да бъде отразено в популярните медии. Тъмните сили ще се опитат да скрият истината и ще направят всичко по силите си да спрат напредъка. Това означава, че вие сами трябва да търсите доказателства за това което се случва.

След цялото чакане и многото вложени усилия най-накрая е достигнат периодът в който Светлината вече е във възход. Тъмните сили вече нямат контрола, който са имали доскоро. Вместо това Светлината вече има доминираща позиция и нейният напредък тепърва ще се ускорява. Молим работниците на светлината да останат концентрирани върху работата си и целите си. Това изисква една целенасочена всеотдайност, за да се запази темпото, тъй като все още има дълъг път за извървяване. Все пак добрата новина е, че най-големите трудности са вече зад гърба ви и от тук нататък ще ви бъде значително по-лесно. Вече много от вас знаят какво трябва да направят и чакат подходящия момент, за да изпълнят своите задачи. Ако вие сте от хората, които нямат конкретна задача, можете да подпомагате процесите, като продължавате да разпространявате Светлината.

С увеличаването на Светлината ще откриете, че животът ви тече много по-лесно. Това с което сте се борили в миналото постепенно ще избледнява, докато накрая всичко ще тече гладко и по задоволителен начин.  Това е вашата съдба, да се докоснете до осъществяването на вашите очаквания и да се насладите на извисяването на вашите вибрации. Правейки това, вие ще откриете, че вашето съзнание се разширява и ще бъдете много по-близо до постигането на пълното съзнание. Цялото ви пътуване е свързано с търсенето на пътя към това което сте били преди хилядолетия.

До сега трябва да сте осъзнали, че вие не сте просто едно тяло. То е само носител на нещо с което сте свързани, за да натрупате опит в долните измерения. Вие не сте истински земляни, вашият дом е сред звездите, където ще се завърнете и ще бъдете същества на Светлината. Вие заслужавате почит и уважение за това, че сте поели риска в тези смутни времена да разпространявате Светлината. Вие сте издигнати хора, които в противен случай биха били напълно залети от по-ниските вибрации. Вие с нетърпение и без мисъл за себе си поемате предизвикателството да помагате на изгубените души, знаейки че няма да се отклоните от пътя си за неопределено време. Във всеки един момент от живота ви ще се опитваме да ви помагаме, когато това е възможно.

Не бива да съдите хората, които са се отдалечили от Светлината. Те се нуждаят от огромна помощ и разбиране, за да се върнат обратно на правилния път и вие можете да им помогнете доброволно да го направят. Вие не знаете на този етап точно през какво сте преминали, за да стигнете до положението в което се намирате в момента. Въпреки това, когато нивата на съзнание ви се повдигат вие ще се огледате в „Огледалото на истината” и с удоволствие ще откриете, че сте изпълнили обещанията си. Истината за вас трябва да бъде разкрита на етапи, за да можете да бъдете достатъчно силни и да я приемете. Няма нищо шокиращо в нея, просто за някои от вас тя изглежда изненадваща и невероятна.

Бъдете с отворен ум, когато се запознавате все по-дълбоко с истината. Ако в момента ви е трудно да я възприемете не се отчайвайте, с времето ще я осъзнаете, такава каквато е. Ако знаехте какви прекрасни времена ви очакват, нямаше да имате никакви притеснения за бъдещето. Сега са времена на смут, тъй като необходимите промени се развиват. След това обаче ще дойдат спокойствието и хармонията, които сте търсили.

Много от вас се нуждаят от малко стимулиране, за да стане живота им по-лесен. Развитието на събитията ще дойде много скоро. Това ще стане под формата на потвърждение на събитията, които се провеждат и за които по принцип е било ясно, но се разкриват сега. Някои от тези събития мога да бъдат шокиращи за някои хора, но като цяло те ще бъдат вдъхновяващи. Работниците на светлината могат да бъдат от огромна помощ , като постепенно просвещават хората за истината. Дръжте вниманието си върху развитието на събитията, тъй като някои от тях ще се отразят директно върху действията ви. Бъдете готови да се приспособите и останете на пътя към пълното съзнание. Ще се радваме да имаме повече контакти с вас, но все още не е дошло времето за един по-отворен и директен контакт. Този момент обаче наближава и не е толкова далеч в бъдещето.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и много се радвам, че най-накрая новините са по-положителни и вдъхновяващи. Вашето развитие и извисяване трябва да продължи в много по-бързи темпове. Както винаги ние наблюдаваме дейността на тъмните сили, тъй като те могат да ви причинят големи проблеми. Споделяме с вас нашата любов и благословии.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...