Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Усещате ли свободата да избирате от толкова много възможности

Усещате ли свободата, която имате в момента да избирате от толкова много прекрасни възможности? Тези възможности ви се откриват благодарение на това, че се отказвате от всичко старо. Тук не става въпрос за избора ви да събудите съзнанието си или да се издигнете, а за избора или решенията, които сега сте свободни да направите за вашите следващи преживявания. Вече негативната енергия, която доскоро бе навсякъде около вас не ви дърпа назад. Сега можете свободно да следвате вашите виждания и мечти и няма сила, която да ви спре, освен ако вие самите не поискате това. Влиянието на вашата по-висока реалност става все по-силно с всяка ваша мисъл, че сте там и това създава една невероятна енергия и сила, която ви води към завършването на необходимата подготовка в идеалният момент за всеки един от вас. Следим напредъка ви много внимателно, тъй като всички, които са избрали да се свържат с нас непрекъснато получават нашата енергия пряко или чрез нашите послания. Ние сме много щастливи от мощния поток от енергия, който изпращате към нас.

Бъдете готови да видите още много промени, които ще се случат в следствие на огромното увеличение на колективното ви съзнание и не забравяйте, че всичко което се случва е израз на собствената ви воля и избор. Ако се фокусирате върху бързият прогрес към подобряване на начина на живот на всички хора вие ще добавите необходимата енергия, за да помогнете това да се случи. Споделяйки тези чувства с другите, тази енергия ще нараства прогресивно. Ако решите да поизчакате и да видите какво ще се случи, скоростта на промените ще съответства на вашите мисли. Знаем, че може би се чувствате уморени от това фокусиране върху всичко положително и не виждате изцяло, че то вече се случва. Вие обаче сте много добре запознати с факта, че сте избрали да показвате пътя, който трябва да бъде следван от другите. Вие също имате нужда от известно време, за да се подготвите да се справите с толкова много проблеми, които спират потока на чистата енергия и повлияват на вашата сила да създавате. Запомнете, че всичко е така, както трябва да бъде и вие сте преживели всичко, което ви е необходимо, за да завършите вашия еволюционен път.

Почувствайте как знанието ви резонира вътре във вас и ви предоставя всичко, което ви е необходимо, за да се фокусирате върху това, което искате да изпитате. Това желание е израз на чистата енергия, произтичаща от по-високата реалност с която вие сте избрали да се свържете. Това може да ви даде представа за всички прекрасни чувства, които ще изпитате, когато влезете в реалността, която сте си избрали.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и в това съобщение ние говорим за избора, който сега изпитвате. Изборът ви никога не е бил толкова свободен, колкото е сега, затова искаме да ви вдъхновим дори за нещо повече, за да го използвате паралелно с увеличаването на вътрешната ви сила и мъдрост, която сте получели за много кратък период от време. Можем да кажем, че изборът е ваш, тъй като никой друг не е отговорен за вашите собствени преживявания. Знаем, че сте готови да поемете тази отговорност и да следвате безкрайният път на вашия еволюционен процес. Ние вече ви виждаме сред нас в нашата обща реалност, към която сме избрали да се присъединим.

МАДАД

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...