PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Скоро ще можете да пътувате свободно из космоса и да се срещате с други форми на живот

Пътят пред вас е изпълнен с приятни изненади, много по-големи отколкото повечето от вас са очаквали. Все още не е ясно точно кога, но това със сигурност ще ви отведе в Новата Епоха, за която сте се подготвяли. Вашата съдба е насочвана от висшите сили, но вие разполагате със свободна воля, за да изберете начина по който да извървите този път на растеж. Вече сте изминали по-трудната част от пътя и тъмните сили не могат да ви влияят, както са го правили в миналото. Тяхната сила е намаляла значително и те вече не са в състояние да правят каквото си поискат.

Сега основната ви цел е да съсредоточите вниманието върху себе си, за да не се връщате назад, след като вече сте постигнали толкова много. Вашето пътуване през дуалността е било много трудно. Мястото ви на Земята е като на зрител, който живее в собственото си енергийно поле и остава до голяма степен незасегнат от събитията, които настъпват извън вас. Понякога може да се отклоните от пътя си, но ще можете да се върнете обратно, незасегнати от по-ниските енергии. Вашата роля е да бъдете „блестящ“ пример за другите, така че те да могат да се учат от вас. Останалите хора ще бъдат привлечени от вас и това дава възможност да им помогнете да повишат вибрациите си. Както знаете подобните неща се привличат и докато се движите напред ще се извършва едно естествено почистване на по-ниските енергии.

Що се отнася до кармата все още може да има известни предизвикателства, но с продължаването на вашето издигане ще намерите лесни начини да се справите с това. Това е последния живот в по-ниските вибрации за много от вас, тъй като напредъка ви е достатъчно голям, за да знаете какви трябва да бъдат следващите ви преживявания. Пред вас има много избори и ще ви бъде помогнато да направите мъдър избор, който да гарантира по-нататъшното ви развитие. Разликата между миналото и настоящето е, че сега сте достатъчно просветени, за да вземете свои собствени решения. Майката Земя е дала много от себе си за еволюцията на човечеството. Тя също се развива и много от вас ще се присъединят към нея.

Както добре знаете всичко се случва в настоящето, поради което не можем да надникнем в бъдещето, за да видим по кой път сте поели. Това което знаем със сигурност е, че прогреса ви в рамките на Светлината продължава да се развива много бързо и започвате да се превръщате в галактически същества. Очаквайте помощ по пътя си от онези, които вече са го извървели успешно. Живота ще бъде много по-различен от това, което е в момента. Най-значимата промяна ще бъде свободата да пътувате свободно из космоса. Ще имате много възможности да се срещате с други форми на живот и да им бъдете нещо като ментор.

В момента е трудно да разберете какво ви предстои, защото космоса е толкова обширен и навсякъде съществуват форми на живот. Има и много нови измерения, които предстои да бъдат открити и единственото ограничение е собствената ви вибрация. В космоса има изобилие от интелигентни форми на живот и хората на Земята ще разберат, че има толкова много нови неща да бъдат открити и изпитани. Представете си, че винаги сте способни да пътувате благодарение на силата на мисълта, така че големите разстояния да не представляват никаква пречка. Времето което прекарвате на Земята е нещо като карантинен период. Поради необходимост е трябвало да бъдете защитени от външна намеса, въпреки че други същества са успели да се свържат с вас. Вземайки всички неща под внимание, трябва да започнете да разбирате защо преживяванията ви на Земята са били наблюдавани отблизо и внимателно планирани.

Земята е много красива планета, която в скоро време ще се върне към първоначалния си вид. Всички сте чували за Райската градина. Тези дни ще се завърнат отново, когато Земята заеме своето място в по-високите вибрации. Еволюцията е в ход и ще бъде завършена когато достигнете до съвършенството и всички животи се върнат към Божественото. Все пак трябва да натрупате още много опитност, преди да достигнете до това състояние. Наслаждавайте се, докато откривате чудесата, които се намират пред вас. Ще се сблъскате с някои от най-благочестивите същества, които живеят в по-високите измерения.

Връщайки се към сегашното положение, наскоро изпитахте някои неща, които очаквахте с нетърпение. На тъмните сили не може да се вярва, тъй като те редовно нарушават обещанията си да позволят планирания напредък на Светлината. Това забавя до известна степен достигането до благата на Новата Епоха. Тези блага просто чакат да бъдат разкрити от вас и съвсем скоро ще има нови съобщения. Става въпрос за периода преди нова година, като това е най-ранната възможност. По това време вече тъмните сили няма да бъдат в състояние да повлияят на събитията.

Скъпи мои, ние се възхищаваме на решимостта ви да спечелите битката с тъмните сили и всеотдайността ви за установяване на Светлината на Земята. Този процес вече е започнал и няма връщане назад или начин да бъде спрян. Битката е спечелена и всичко, което остава е да почистите останалата карма. Все пак все още е прекалено рано да обявим крайна победа, но този славен момент ще дойде в настоящия живот на повечето от вас. Ниските енергии намаляват все повече, благодарение на вашите действия и този процес ще се запази до пълното установяване на Светлината над цялата Земя.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам благословен, че продължавам да поддържам връзка с вас. Ние знаем, че реагирате добре на получената информация и виждаме как Светлината нараства постоянно, обгръщайки все по-голяма част от Земята. Нашата любов е с вас, докато се съсредоточавате върху целите за постигане на пълен успех.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...