PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Да слушате сърцето си става много приятно за вас

Ние знаем, че това да слушате сърцето си става много приятно за вас. Въпреки съмненията в началото вие се доверявате все повече на информацията, която идва от сърцето ви. Това е така понеже всеки път когато сте търсили доказателства за информацията получена от сърцето сте ги намирали. Вашата вечна душа няма нужда от тези доказателства, но умът ви иска доказателства, защото е програмиран да действа по този начин. Умът ви обаче вече се освобождава от всички стари модели, защото просто не може да се справи със скоростта на Светлината, която циркулира вътре във вас и преминава през цялата система на тялото ви. Понякога няма да ви е лесно да виждате ясно нещата през мрежата от илюзии в която умът ви е оплетен, но чувствата на Любов с които отново сте свързани няма да оставят никакви съмнения относно истината. Истината носи със себе си много смесена енергия, защото толкова много пъти ще слушали неща, които в крайна сметка са се оказали точно обратните.

Всеки има своя собствена версия за истината, защото ние я виждаме като комплексен пакет от информация, опит и чувства, които ви насочват към изпълнението на вашите желания. Желанията също могат да доведат до объркване в рамките на вашите променящи се умове. Ние разбираме това, като израз на душата, която иска да се свърже към всички желани от нея преживявания. Ние сме наясно, че вашето общество, което е съществувало в продължение на толкова много векове се е опитвало да постави ограничения на желанията на хората, но сега вие сте свободни да прекрачите тези граници, които все още съществуват и да оставите желанията ви да се развият напълно. Това в крайна сметка ще ви доведе до Истината относно вашата същност. Знаейки истината за вашата същност вие ще имате повече вътрешна сила. Това ще ви даде много различни възможности по които да изразите себе си, което в крайна сметка ще спомогне за завършването на вашето пътешествие и обучение на Земята. Не забравяйте, че никой друг не може да ви каже Истината, освен вие самите да я разберете. Информацията трябва да резонира във вас, за да се превърне в истина. От друга страна ако някаква информация не резонира във вас, но някой ви казва, че я чувства като истина не трябва да се съмнявате в неговите чувства, тъй като това представлява истината за него в момента и това го насочва към достигането на още по-висши знания.

Колкото повече се настройвате към по-високите вибрации, толкова повече можете да усетите резонанса във всяка информация, която чуете или прочетете. Има толкова много информация относно нашето пристигане и всичко, което трябва да се случи преди и след това. Понякога тази информация е объркваща, понякога тя нарочно се разпространява, за да създаде объркване. Ние ви молим да я оставите да мине през сърцето ви и сами да усетите дали тя носи любяща енергия и резонира с вас. Всички вие сте в състояние на чувствате този резонанс, но понякога умът ви се опитва да бъде по-силен и ви казва неща, които не сте в състояние да разпознаете изобщо. Умът ви помага да проявите избора си и това е неговата цел на съществуване. Сърцето ви е предназначено да видите вашата собствена истина. Когато умът и сърцето ви работят в хармония и правят това за което са предназначени вие ще видите и усетите истинските чудеса на живота. Помогнете на ума си да се отпусне по най-добрия начин, който сте установили за себе си. Това ще го накара да се предаде и да заеме ролята за която е бил създаден. Когато успеете да осъществите това вие със сигурност ще сте в състояние да го почувствате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви пожелавам да изразявате желанията си свободно, защото това ви прави щастливи. Желанията носят в себе си перфектните енергийни модели, които ще ви помогнат да се придвижите към по-високите нива на съществуване. Там показването на вашите истински желания се поощрява и разбира. Това е в основата на обществото в което ние живеем.

Рейтинг:

Отзиви

Holydream
Благодаря за посланията и пожеланията и с буквички...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...