Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Слънцето ви изпраща много интензивни енергии

Слънцето ви изпраща много интензивни енергии, които са на път да завършат вашия основен процес на трансформация в същество на Светлината. След като усвоите тези енергии в рамките на телата си, вие ще бъдете готови да получавате и възприемате всичко, което съзнанието ви желае да изпита. Слънцето е портала към други измерения на реалността и това, което вие виждате като слънчеви проблясъци, всъщност са мощни потоци от енергиите с по-висока честота. Тези енергийни потоци се изпращат към вашата планета и всички същества, които я обитават. Можете да усетите тази чиста енергия на Слънцето, когато просто си стоите тихо без да се движите на слънце. Енергията изпращана от него помага на телата ви да се променят и да започнат да получават цялата енергия от по-високите честоти. Почувствайте отговора на тялото си на тази Светлина и допуснете енергията от по-високите честоти, за да приключите успешно вашата трансформация.

В този момент всичко старо се измита и се разтваря в огромното количество Светлина, което е около вас. Някои мисли и спомени може да се появяват често в ума ви и може да ви се стори, че те не искат да напуснат съзнанието ви, въпреки, че отдавна сте се освободили от тях. Вашият ум има нужда от малко време, за да обработи всички промени, които се случват. Имайте в предвид, че тези стари мисли и спомени са изчистени и няма нужда повече да се фокусирате около тях. Просто им изпращайте Любов и Светлина и усетете, че те не идват от сърцето ви. По този начин съзнанието ви ще се освободи от тях. Вашето съзнание е било програмирано за много дълъг период от време да функционира по определен начин. Затова в него могат да продължат да изникват стари неща които са били важни за вас, но от които сте се изчистили безвъзвратно. Изпращайте Любов към себе си и към съзнанието си и ще усетите как Любовта ще се разпространи из цялото ви същество.

Оставете Любовта напълно да ви излекува. Не бива да имате съмнения, че тя е достатъчно мощна, за да го направи. Любовта е най-мощната творческа сила в тази Вселена и когато изразявате безстрашните си намерения спрямо нея, вие ще изпитате нейната огромна, но нежна сила, която се влива във вас и ви отвежда към вашата по-висока реалност. Не задържайте чувствата, които създава във вас Любовта, тъй като много хора също искат да ги усетят и са готови да се събудят и да достигнат до по-високите знания на Сътворението. Споделяйте любовта навсякъде, където отидете и знайте, че потока от Любов ще е постоянно с вас и ще ви поддържа в хармония, независимо от формите на своето проявление.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и също чувствам огромната сила на Любовта, която присъства в рамките на моята собствена форма, която нося сега. Осъзнайте, че само една мисъл за Любовта може да ви даде толкова силна енергия, която да остане в тялото ви цял ден и по този начин вие можете да споделяте своите красиви усещания с всички останали. Усещането за Любов, която винаги присъства навсякъде около вас е това върху което трябва да се съсредоточите сега. Обичаме ви.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...