PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Същества от цялата Вселена са около Земята и наблюдават какво се случва

Ние разбираме вашата тревога, заради бавния напредък, който се постига с цел ограничаване действията на тъмните сили. Ние попречихме да се стигне до сериозни инциденти, включително стартирането на нова война и ще продължаваме да ограничаваме възможностите им да причиняват сериозни неприятности. Уверяваме ви, че има някои неща, които са под наш контрол, но все пак гледаме да не се намесваме, освен ако не е крайно необходимо. Това се отнася най-вече за неща свързани с кармата, чиито уроци трябва да се оставят да бъдат научени. Периода в който навлязохте наскоро ще доведе до големи промени и до така чакания мир. Молим ви да продължите да мислите позитивно и да отразявате Мира и Любовта, които се спускат към Земята.

Ние сме в доста напреднала фаза  в усилията си да контролираме тъмните сили и те постепенно приемат, че вече не могат да вършат това, което обичат. Те с ужас констатират, че не могат да спрат започналите промени и не са в състояние да действат със свободата, която преди са имали. Това отчасти се дължи на увеличаващия се брой хора, които се пробуждат за Светлината по този начин преустановяват всякакви действия, свързани с тъмните сили. Светлината е доминиращата сила на Земята и тя ще продължи да увеличава своето влияние, докато не поеме пълния контрол. Тогава вие ще усетите в пълна степен Новата Епоха и ще бъдете готови изцяло да се включите в нея.

Ние водим и насърчаваме работниците на светлината да продължат напред, знаейки, че отсега нататък нищо не може да спре техния напредък. Някои от вас са били наясно с успеха, който могат да постигнат, още преди да се преродят на Земята. Всеки работник на светлината, който е избрал да работи за Светлината в този момент знае, че това е нещо специално и има право да се чувства привилегирован. Вие всички сте били избрани, заради вашите преживявания и способността ви да давате всичко от себе си, когато това се изисква. В същото време еволюцията ви се подхранва от нови преживявания и възможности да изчистите старата си карма. Вие сте готови да се изправите дори срещу най-трудните предизвикателства, защото вярвате в собствените си възможности и помощта, която ви оказваме и знаете, че нищо не може да попречи на успеха ви.

Земята е нещо като експонат в този момент и много цивилизации от цялата Вселена са около вас, за да изследват периода през който преминавате. Причината е, че вие ще преживеете нещо, което не се е случвало по време на предишните цикли. Вие сте се ангажирали с това да издигнете физическите си тела, така че те да се адаптират към по-високите енергии. Това преживяване ще бъде уникално  и с издигането си вие ще усетите как нивата на вашето съзнание се увеличава много бързо. Докато навлизате в по-високите енергии, към вас ще се присъединят същества, които вече са се издигнали и те ще ви напътстват. Вие ще се присъедините към братството на извисените и пред вас ще се открият безброй възможности, за да изберете предпочитания от вас път.

В момента на Земята има много представители от други планети от Слънчевата система и извън нея. Може да се каже, че всички карти са на масата и в момента на Земята се намират най-подготвените същества, които да гарантират пълния успех. Ще откриете, че можете да изпитвате други нива на съществуване и ще разберете, че е нормално по-развитите цивилизации да подпомагат тези под тях. Вие сте едно цяло и помощта винаги достига до онези, които следват пътя си. В действителност всички пътища водят обратно към божественото и вие имате свободата да изпитате това, което желаете, но когато достигнете определено ниво вие с радост и желание ще изпълнявате Божията воля.

Вашият свят все още продължава да изпитва родилни болки, тъй като всичко старо трябва да бъде заменено от новото. Както вече знаете това може да доведе до много трудни времена. Това обаче ще трае само определен период от време в края на който вие ще установите, че всичко става много по-подредено. Ние и съществата от другите планети открито ще дойдем на Земята и ще се смесим с вас. Ние имаме много какво да ви дадем, за да ускори процеса на издигане към по-високите нива. Трябва да знаете, че никога не сте сами и ние сме активни през цялото време, дори когато не сте наясно с нашето присъствие.

Ние се подготвяме да се обърнем към вас по много въпроси, които ще бъдат от съществено значение в близко бъдеще. Има много неща за които съзнанието ви трябва да остане отворено, тъй като в продължение на дълъг период от време вие умишлено сте били подвеждани, за да се задържи напредъка ви. Ние в момента правим всичко възможно внимателно да ви събудим за истината. За много от вас обаче тя все още ще бъде неразбираема. Всичко което можем да ви кажем в този момент е, че е много мъдро всяка една душа в този момент да бъде отворена за нови идеи, за да не се обвързва много със сегашния ви начин на мислене.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че можете да разчитате на нашата помощ по всяко време. За много от вас света се е обърнал с главата надолу, но това не е така. Това е просто резултат от необходимите промени, които постепенно ще въведат Земята в период на спокойствие и мир. Тук не става въпрос само за физическите аспекти, но и за енергиите, които непрекъснато се движат около нас.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...