PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Хатори: Кои сме ние?

Хатори: Кои сме ние?

  1. Хатори: Кои сме ние?
  2. Произход на Хаторите
  3. Връзка с Венера и Египет
  4. За Сириус и цивилизациите
  5. Как изглеждат Хаторите

Произход на Хаторите

А сега, след тези обяснителни бележки, ви препоръчваме да поставите всички въпроси, които възникват във вас. Имате ли някакви специални въпроси, които искате да зададете, Вирджиния?

Вирджиния: Тъй като искам да представя вас, Хаторите, по начин, който ще помогне на хората да ви почувстват близки, моля, кажете колко от вас работят в групата или съвета, който се занимава с това да ни запознае с тази информация.

Хаторите: Нашата група се състои от десет члена. В действителност сме тринайсет, но останалите трима не се занимават с предаването на този материал. Те наблюдават, стоят настрана от този процес. Ние, десетимата, се проявяваме повече или по-малко като групово съзнание и се предаваме по канала основно чрез един от членовете на нашата група, чието име е Авар.

Вирджния: Авар?

Хаторите: Да. Ние сме десет представители на цивилизация, която е на няколко милиона години. Съставът на групата включва такива, които вие бихте нарекли лекар, учен, няколко учители и историци. Един от нас е това, което бихте нарекли мистик или философ, въпреки че по същество всеки от нас е мистик и философ. Така че в нашата група имаме твърде различни и разнообразни специалности.

Вирджиния: Вие очевидно сте избрали да вършите това. Можете ли да ни кажете защо?

Хаторите: Уважаваме и обичаме своите човешки братя и сестри. Чувстваме и виждаме една огромна промяна, осъществяваща се на тази планета. Вие сте насред раждането на едно ново измерение на съзнанието. И нашата цивилизация е преминала през този процес. Много добре познаваме родилните мъки, свързани с преминаването през портала на времето и пространството, и навлизането в една по-велика реалност. Така че избрахме да ви представим този материал от любов и състрадание и заради радостта да бъдем с хората, с надеждата, че той ще ви е от полза.

Вирджиния: Е, наистина ви благодарим за това! Можете ли да ни изясните този аспект на женския принцип - това женско, творческо, плодоносно качество, което името Хатор като че ли означава?

Хаторите: Да. По своята природа във Вселената всичко е циклично и дуалистично, докато не се достигне до фундаменталната октава, която обединява цялата дуалистичност в едно единство. Но всички неща във Вселената, физическата Вселена и всички останали фини светове, притежават полярност или противоположност. На езика на човешките метафори тези противоположности са мъжкото и женското начало или положителните и отрицателните електрически заряди.

По времето на нашето идване в ранните стадии от развитието на съзнанието на човечеството, вашето възникващо съзнание беше в контакт с Великата Земя, която вие бихте могли да наречете Великата Майка. Великите религии от миналото наричат Земята Великата Майка. И по този начин ранното съзнание тук беше дълбоко свързано с тази Земна матрица, с това съзнание на Земята като женско, така че женските мистерии и женската природа бяха основните форми на съзнанието. След това, когато женското започна да бъде измествано от онова, което може да се нарече мъжко, ние, като ваши наблюдатели, забелязахме, че се случват някои неща. Хората започнаха да се отделят от Земята и да стават самостоятелни. Въпреки че е важно хората да осъзнаят своята самостоятелност, да бъдат отделени от Земята и от взаимосвързаността на целия живот е твърде опасно. Това, което в момента става, е, че човешкото съзнание започва да усеща, че трябва отново да почита Великата Майка Земя. И това е едно циклично развитие.

В ранния етап от формирането на египетската космология богинята Хатор се асоциираше с небето. (Едва по-късно Хатор започна да бъде почитана като богиня на плодородието.) Никак не е случайно, че нейното и нашите имена съвпадат. Ние посяхме и помогнахме за израстването на този ранен символ на женското тайнство. Богинята Хатор притежава наистина едно самостоятелно съществуване, независимо и отделно от нас, и е това, което би могло да се нарече "архетипен модел". Тя е космическа сила, която може да бъде представена с метафора, и ние, като култура, сме се отъждествили с нейните качества любов, екстаз и блаженство.

По-късно човешкото съзнание премина през две противоположности - през земното съзнание на майката и след това през самостоятелността или мъжкото съзнание на бащата, но двете не се обединиха. Това, което става, е, че двете трябва да се обединят, така че мъжкото и женското да са в равновесие. Не е случайно, че всеки човек, който установява хармония със собствения си андрогин, със своето мъжко/женско начало, трябва да премине през този процес. Тези, които са будни и осъзнати, усещат, че мъжкото и женското трябва да бъдат балансирани. Те разбират, че войната между мъжкия и женския полюс трябва да бъде преустановена, така че да се възстанови равновесието между автономността на мъжкия и възприемчивостта на женския принцип.

С повторното възкръсване на женското начало от пепелта, така да се каже, се завръщат древните мистерии на Египет. А завръщането на това познание е просто една помощ. Какво ще решат да правят хората с него е въпрос на избор от страна на собствената им свободна воля. Но концепцията се завръща и много от вас си припомнят своите корени в древен Египет и в онези стари времена, защото е настъпил моментът за повторното събуждане на женското начало. Все пак, нека споменем, че женското начало се завръща по различен начин в сравнение с преди - като балансиран принцип, не като напълно женски или напълно мъжки, а като андрогинно сливане на двата в балансирано единство.

Вирджиния: Ако съм разбрала правилно това, което казахте за женския принцип, трябва ли той да се приложи и към цялата Слънчева система, или е валиден само за Земята?

Хаторите: Той е валиден за цялата Слънчева система, но в различни моменти. Този принцип е изключително важен за това, което става на Земята в този момент. Вижте, съществуват два паралелни процеса. Земята като съзнание преминава през собствен процес на издигане, промяна на самата нея, така че биват засегнати всички организми, не само човека, а също растенията и животните. Всички те преминават през собствени индивидуални процеси, за да се адаптират към преминаването на Земята в едно по-висше вибрационно поле.

Останалата част от Слънчевата система също преминава през процес на изменение на вибрационните полета, защото вашето Слънце се променя. Земята обаче преминава през свой уникален процес, който точно сега, в този момент, не е характерен и за останалите планети. Ето защо около Земята, на планети, астероиди и в многоизмерните пространства около Земята има същества от различни измерения, за да наблюдават какво се случва. Всичко е толкова уникално.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

представители на хаторите сега тук на земята са котките
Чувствам се добре, само като се сетя за тях.
Какво биха казали хаторите за бог
А ЧЕСТНО ТОВА Е НЯКАКВА ФЕНТЪЗИ ИНИЦИАТИВА.Нали ?
Иванка Атанасова
Благодаря на Хаторите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...