PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Въпроси към Крион

Въпроси към Крион

  1. Въпроси към Крион
  2. Ролята на животните
  3. Човешката душа
  4. Светлинните работници
  5. Музиката

Музиката

Въпрос:

Скъпи Крион, музиката съществува откакто съществува човекът. Тя присъства във всички форми на богослужение и тържествуват. Аз съм певец и писател и бих искал да разбера механизма, по който музиката въздейства на всичко. А също и дали музикалните вибрации могат да имат негативен аспект, примерно хеви метълът? Музиката може ли да се използва за лечение и по какъв начин?

Отговор:

Ами ако ви кажа, че освен певец и писател, вие сте и контактьор? Питали ли сте се някога откъде е дошла тази прекрасна мелодия, която сте записали на белия лист? Това се отнася и за онези, които пишат текстове за песни. "Откъде дойдоха тези прекрасни идеи и думи?", се питате вие, когато свършите. Канализирани са! Това е благословен дар!

Тоновете са вибрация. Многобройните звуци в сложни аранжименти и хармонии притежават несъмнената сила да лекуват, да пораждат спокойствие, да предизвикват чувства дълбоко в човешкото сърце, решения и действия! Вибрациите са математически и резонират във вас и Земята. Така че музиката притежава вещественост и създава собствена реалност. Тя е важна и свята.

Следват още два отговора - единият на зададения от вас въпрос, другият без конкретен повод. (1) Може ли музиката да вреди? Както едни и същи лечебни вещества, смесени в различна интензивност и съотношение, могат да се превърнат в отрова, отговорът е, да. Вибрацията изпраща послание. Това е нормално, предвид факта, че вие, хората, имате избор какво да правите с всяка една особеност на вашата планета. Вибрациите могат да се комбинират, за да създават хаос, контрол и дори тъга -такава е силата на тоналната вибрация на планетата.

(2) Вторият отговор може да ви се стори като шега. Философът пита: Ако в гората падне дърво и никой не го чуе, ще вдигне ли то шум? Иначе казано, ако музиката се случва в гората, ще вдигне ли тя шум? Отговорът е ДА! Има резонанс, който всичко и всички ще "чуят". Защото дори пръстта на планетата откликва на тоналните вибрации, както и всички живи създания.

Не е ли удивително как музиката събужда емоциите ви? Тя притежава силата да усилва всяко послание и да създава атмосфера на любов, без да се каже нито една дума.

И накрая, помислете за следното: Защо на вашата планета има стотици езици и диалекти, но музиката е понятна за всички? Писаната музика е позната на всички цивилизовани култури! Тя е един език, универсален и разбираем за всички. Това не е случайно. Цялата Земя "говори" музиката по един и същ начин, с пълно разбирането - както е с любовта.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
всички на планетата Земя да са вегани... Рай!
Анонимен
Винаги съм знаела за своята осбена мисия и сега разбрах...Благодаря ВИ Звездни братя-да се родиш през 50-те!
Анонимен
Душа обширна като Вселената
Анонимен
В днешния момент е вече престъпление месоядството.Всяка капка кръв ,пролята от животните,удължава агонията на човечеството в тъмнината.Не съм съгласна,че отказа от месо има значение само за човека.Животните имат вече съзнание и не приемат да бъдат убивани!Има прекрасна храна от плодове и зеленчуци!
dika
blagodarna cam vi za uroka
Виж още отзиви
Коментирай
loading...