Назад до Въпроси към Крион

Въпроси към Крион

  1. Въпроси към Крион
  2. Ролята на животните
  3. Човешката душа
  4. Светлинните работници
  5. Музиката

Светлинните работници

Въпрос:

Как да разбера дали съм "воин на светлината"?

Отговор:

Ако сте заявили намерението да се свържете с вашия договор и да бъдете всичко онова, което сте запланували за този живот, значи сте "воин на светлината". Вашият договор е всичко. Намерението да го изпълните и да прескочите някои от уроците му е "имплантьт" или "освобождението" (както го наричат някои). Вземането на това решение и изразяването на вашето намерение е позволение за отговорността на Новата Епоха.

Въпрос:

Кое е най-важното нещо, което трябва да правя като воин на светлината?

Отговор:

Продължение на последния отговор. Повтарящата се тема на новата епоха е, че единственото и най-важно нещо, което можете да направите като човек, е да откриете и изпълните вашия договор. "Защо е толкова важно това?", ще попитате вие. Механизмът на вашата инкарнация тук е да се опитате да откриете вашия договор. Ако го откриете и изпълните, вие не само придобивате душевен покой, но и променяте вибрацията или мерилото на цялата планета Земя. Когато един човек намери своя договор, това поражда "статут на завършено обучение". Този статут представлява голяма енергия, когато енергията и вибрацията на цялата планета бъдат измерени - и измерването промени бъдещето ви на тази планета!

Следователно онова, което правите на индивидуално ниво, променя цялото. Някои хората не успяват да разберат това и смятат, че техният договор трябва да бъде някакво дръзко и глобално дело, за да успее да промени планетата. Всъщност е точно обратното. Най-важното е намирането на договора, а не неговата същност. Световният миротворец не е по-способен да промени вибрацията на планетата от онзи, чиято страст е писането на книги за деца, или жената, която осъзнава, че нейната мисия е да върне мира и хармонията в обърканото си семейство. Не договорът е толкова важен, колкото резултатът от търсенето му. Съкровището е в откриването!

Въпрос:

Скъпи Крион, ти използваш понятието "воин на светлината", за да опишеш нас, светлинните работници. Би ли ни обяснил защо избра това понятие? Наистина ли се води война? Нашите любопитни умове искат да знаят!

Отговор:

Вече сме говорили по този въпрос. Освен това сме ви давали метафоричните образи на меча на истината, щита на знанието и нагръдника (ризницата) на мъдростта. В тези случаи отново ще намерите аналогията на войната или битката.

Метафората е силна и се отнася до битката, тъй като вие воювате със старата енергия. Някои смятат, че това не е особено духовно качество и че войната е нещо измислено от хората, така че защо Духът го цитира толкова често, включително в понятието "воини на светлината"?

Ако борбата е със старата енергия, то в много случаи вие трябва да използвате концепции на старата енергия, за да надвиете в борбата. Старата енергия, срещу която се изправяте, определено ще води битка с вас. Вие на свой ред трябва да отвърнете по същия начин, за да демонстрирате притежаваната от вас сила. Те разбират символите на старата битка и именно това ще разреши ситуацията и ще ви спечели победа. Представете си следното. Да кажем, че вие като съвременни хора слизате на остров с примитивни туземци. Искате да им дадете мир, лекарства, мъдрост и знания. Те обаче се страхуват от вас поради невежеството си и не искат да знаят за вашите странности. Вместо това се обръщат към онова, което им е вършило работа в миналото -битката! Нападат ви вкупом. Вие не искате да ги нараните, но нямате друг избор. Изваждате най-модерните си лазерни оръжия - малки, ефикасни и смъртоносни - и им показвате вашия арсенал с идеята да ги сплашите. Те обаче продължават да връхлитат! Вашата модерна наука е невидима за тяхното съзнание. Те нямат представа за силата ви! Според тях вие държите нещо, с което смятате да ги замеряте - нещо като малки камъни - нищо повече. И ако не се случи някакво чудо, скоро ще настъпи кръвопролитие. Вие нямате друг избор, освен да използвате вашата невероятна мощ върху невежите туземци, които реагират на собствения си човешки страх.

Сега си представете следния сценарий: Въпреки че разполагате със силата на могъщите гръмотевици, всеки член на експедицията изважда своя великолепен меч -който блести на слънцето, красив и голям! Вадите ризниците и щитовете и ги слагате. Те очевидно ще ви предпазят от копията на туземците. Това го респектира. Битка няма да има. Вашето очевидно надмощие на арена, която те напълно разбират, би решило проблема, а туземците щяха да проумеят, че е най-разумно да се оттеглят и да приемат примирието. Така и двете страни печелят. Тези, които се оттеглят, имат избора да го направят. Те не са принудени да приемат единственото решение. Тези, които решават да ви приемат, правят крачка в страха си - първата крачка към просветлението. Никой човек не е пострадал и всички са доволни. Разбирате ли защо групата просветлени носи стари оръжия? Това може да е метафора, но съвсем реална.

Битката със старата енергия приема много форми. Тя не винаги се води срещу други хора. Понякога, дори често, се води вътре в човека, който се опитва да открие светлината в себе си и да балансира онази част от себе си, която е лишена от любов. Там живее "тъмната страна". Това не са някакви зли сили, които са от човечеството. А частта от човечеството, лишена от любов.

Скъпи мои, пак ще повторим: Няма по-голяма сила във Вселената от любовта. Тя е вашата утеха и вашият щит. Мечът на истината е символ на вашата нова сила над старите порядки.

Въпрос:

Скъпи Крион, изглежда, че голяма група светлинни работници са родени през 50-те години на XX век. Има ли нещо специално в това поколение?

Отговор:

Е, добре. Най-накрая някой да забележи! Благодарим ти, скъпи, за далновидния въпрос. Да! Това са годините, позволили на хората да имат деца през 70-те и да бъдат към четирийсетте (като възраст) сега. Всички вие, които сте родени през 50-те години, бяхте много въодушевени да дойдете тук. Потенциалът за промяна на планетата предстоеше и вие го знаехте. Също така знаехте, че потенциалът за вашите деца и внуци ще предизвика голяма промяна за извисяването на планетата.

Спомнете си, че когато сте от другата страна, вие знаете каквото знаем и ние. Толкова често сме ви казвали колко сме развълнувани от случилото се през последните 50 години! Потенциалът беше налице, но вие нямахте представа за това до Хармоничната конференция, когато беше измерена готовността на планетата да продължите напред. Така че всички вие, които сте родени през 50-те години, щяхте да бъдете зрели хора в този момент. Потенциалът за 11:11 и 12:12 също беше налице. Нима тогава е чудно, че поискахте да участвате в този процес?

Най-удивителното е, че всичко това се случи! Вие поискахте да станете част от потенциала за една от най-големите промени в съзнанието на планетата. Това действително може да промени вашата времева рамка през следващите 14-15 години! Благодарение на него старите предсказания отпаднаха и вашето бъдеще се промени, а вие сте тук да участвате в него - и дори да го създавате!

Така че хората от това поколение са дали началото на онези с най-ранния потенциал да познаят своя Висш Аз. На планетата има най-много светлинни работници на вашата възраст, но все повече млади хора се впускат в това търсене. Вие сте създали благоприятната почва за това и аз поздравявам хората от вашето поколение. Сега разбирате ли защо вашата възраст е такава? Някои се оплакват, че вече са стари. Често ви се иска да бяхте по-млади. Ако беше така, щяхте да пропуснете възможността да застанете в основата, така да се каже. Всичко е уместно! Вие сте обичани за готовността да бъдете сред пионерите!

Въпрос:

Изминалата година беше много напрегната и трудна за повечето светлинни работници, които познавам. Сега, в края на годината, как бихте оценили прогреса на светлинните работници и на планетата като цяло?

Отговор:

Прав сте. Колкото по-близо стигате до критичната маса светлинни работници, способна да извиси планетата до следващата вибрационна крачка, толкова по-интензивни ще стават преживяванията ви. Интензитетът няма да отслабне. Важното е да го проумеете и да се научите да се справяте с него по спокоен и уравновесен начин. Предизвикателствата ще продължават да бъдат големи. Трябва да бъдат такива, за да породят желаните от вас резултати. Моля ви, скъпи мои, не се страхувайте от тези промени или предизвикателства. Работата, която извършвате, преминавайки през тези неща е по-значима, отколкото си представяте.

Вашата работа през изминалата година, включително предизвикателствата, ви доближи до вибрационната цел повече, отколкото при започването на моята работа през 1989 г. Вибрацията се ускори дотолкова, че голяма част от предсказанията от 90-те години на различни контактьори и екстрасенси сега са дезинформация. Всъщност вашата работа ви позволи да "прескочите" определени качества на обучението и земния прогрес, които иначе щяха да ви изправят пред още по-големй предизвикателства. Повече от три пъти планът за срещата с вашите космически съседи се променя вследствие на ускорените вибрационни промени и сега тези планове пак ще се променят.

Именно затова ще повторим, че никое създание -дори това тук - не може да ви посочи точните параметри на вашето бъдеще. То е подвижна цел и надмина дори нашите очаквания.

Единствената константа е, че вашето линейно време продължава да води календара към потенциална промяна на измерението, започваща през 2012 година. Възможно е да се озовете в този времеви потенциал като отделни хора, но линейната времева рамка ще остане непроменена за този прозорец.

За да отговоря на въпроса ви: Вие сте справихте много добре, което се вижда от преодолените предизвикателства. Сега промяната е нещо нормално за вас. Очаквате предизвикателствата и ги приемате със спокойствие. Докато променяте вашата вибрация, вие ще добиете още по-голямо спокойствие към нещата, които ви смущаваха миналата година. Много ви уважаваме за вашата работа!

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
всички на планетата Земя да са вегани... Рай!
Анонимен
Винаги съм знаела за своята осбена мисия и сега разбрах...Благодаря ВИ Звездни братя-да се родиш през 50-те!
Анонимен
Душа обширна като Вселената
Анонимен
В днешния момент е вече престъпление месоядството.Всяка капка кръв ,пролята от животните,удължава агонията на човечеството в тъмнината.Не съм съгласна,че отказа от месо има значение само за човека.Животните имат вече съзнание и не приемат да бъдат убивани!Има прекрасна храна от плодове и зеленчуци!
dika
blagodarna cam vi za uroka
Виж още отзиви
Коментирай
loading...