Назад до Крион: Деветият слой на ДНК

Крион: Деветият слой на ДНК

  1. Крион: Деветият слой на ДНК
  2. Единственият начин да учите междупространствено
  3. Силата на ДНК
  4. ДНК действа в много измерения
  5. Деветия Слой
  6. Как работи това

Силата на ДНК

Ето как работи ДНК: в нея има силна дуалност. Тоест, в нея има линейна част и междупространствена част. Линейната част е проста и заема по-малко от 5% от цялата. Междупространствената заема по-голямата част от ДНК, тя е сложна и е трудно да се обясни. Вашите Хроники Акаша се намират там – тоест, енергийният информационен багаж на тези животи, които някога сте преживели, се намира там. Висшия ви Аз се намира там. Това, което ви беше дадено от плеядианците, се намира там. Всичко, което вие наричате духовност се намира там. ДНК притежава духовен разум, но само тогава, когато вие вибрирате на висока честота, тя може да работи напълно. Ето защо болшинството от човечеството знае само за 3% ДНК и не вярва в останалите й части.

Нека да поговорим за това, какво е здраве и изцеление. Постепенно, за повече от двадесет години на тази планета вие получавате новите инструменти за работа с атрибутите на междупространствената ДНК. Лечителите в тази зала знаят за това! Те знаят какво се случва с лечителите, когато застанат пред Човешкото Същество. Лечител и пациент се намират в една стая и полето на ДНК на всеки от тях е осем метра в ширина. Лечителя стои пред този, който трябва да се лекува и техните полета се пресичат. Когато те говорят един с друг, може да се предава информация. В това предаване се съдържа знание- знание за всичко, за въздействието на квантовостта, извън времето. И тези, които седят в тази зала знаят как се усеща това, защото аз знам кой се намира тук. Те получават интуитивно знание, което е нужно на техните пациенти- от ДНК на пациента!

Лечителят може да стане един от най-добрите междупространствени доктори на Земята, благодарение на тези пресичащи се междупространствени части, които се намират вътре в ДНК и които са създадени от умните. Ето защо днешната медицина е химически реактивна. И това е най-доброто.

Но, без да гледаме това, удивително е, какво сте направили с химичното изцеление, което е у вас. Ето как го разбирате вие. Вие не се доверявате на разумното тяло. По своята същност, алопатичната медицина се отнася към него непочтително. Тя изхожда от това, че тялото нищо не знае и се нуждае от помощ. Като че ли е глупаво тяло и нищо не осъзнава. И нима можем в нещо да ги обвиним, след като в триизмерността това наистина изглежда така?

Рейтинг:
2.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря !..Бог е Любов ! Слава на Бога сега и во веки веков!Негова Воля да Бьде Винаги Во Веки Веков!Аум!Аумен!Амин!Ом!Благодаря с мн любов и.обич с мн любо от Мен!За всички Хора и Божества ..Обичам веи!Свтлина и мир с лбов н..нсвсякьде на всичко видимо и невидимо!Аум!
Ирина
Да се изпълним с благодарност и любов, но трябва и да говорим на нашите клетки вероятно.? Много интересно, но би било чудесно да имаме повече инструкции ...
Анонимен
Как да събудим квантовото поле на своето ДНК?,9-ят слой.Толкова е просто-да се изпълним с благодарност и любов и да кажем"Бог е любов"!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...