PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Ще се видим на екватора

Крион: Ще се видим на екватора

  1. Крион: Ще се видим на екватора
  2. Овладяване на многоизмерността
  3. Как да осъществим този преход
  4. Подготовка за Втората Хармонична Конвергенция
  5. Инструкции за първи етап на акция Среща на екватора
  6. Инструкции за втори етап на акция Среща на екватора

Инструкции за първи етап на акция Среща на екватора

 (инструкции за провеждане на планетарната акция)

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПЪРВИЯ ЕТАП.

Дата за провеждане на първия етап: 23 ноември 2012 година. Начало на работата: 22 часа Московско време.

1. Настройте се на вълната на  Безусловната Любов. Призовете към Сътворчество Семейството на Светлината, Душата на Земята – ГЕЯ, ПланетарнИЯ Дух на Санат Кумара, междугалактическите и галактическите Служби на Лаертите и Архонтите,  своите  Духовни Учители и Наставници.

2. С мисълта си точно формулирайте намерение за участие в Работа със Светлината:

„АЗ ИЗРАЗЯВАМ ЧИСТО НАМЕРЕНИЕ ДА УЧАСТВАМ В РАБОТА ПО ИЗВЕЖДАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА НА ДУАЛНОСТТА ОТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ”.

3. Представете си всички други участници в работата –  въплатени и невъплатени Сътрудници на Светлината – като хора, като същности от Светлина, които, хванати за ръце, опасват с жива верига ЦЕЛИЯ ЕКВАТОР на планетата. Лицата на участниците в  церемонията са обърнати към Северния полюс. Изпратете към всички участници в церемонията енергия на Любовта от своето сърце. Объединете се всички в ЕДИННО САКРАЛНО СЪРЦЕ, отново изразявайки намерение:

 „АЗ СЕ ОБЕДИНЯВАМ В ЕДИННО САКРАЛНО СЪРЦЕ С ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ЗА ИЗВЕЖДАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА НА ДУАЛНОСТТА ОТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ”.

Почувствайте как вашето сърце започва да вибрира НА НОВА ВЪЛНА!

Визуализируйте целия екватор на планетата, опасан от ЖИВА ВЕРИГА МНОГОМЕРНИ СЪТРУДНИЦИ на СВЕТЛИНАТА! Моля ви да разберете, че тази верига на Тънкия План ще се подрежда в Действителността. И в тази верига се намират вашите Висши «АЗове». Призовавам ви с цялото си сърце да ОСЪЗНАЕТЕ РЕАЛНОСТТА НА ИЗВЪРШВАНАТА ДЕЙНОСТ И СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗВЕЖДАНЕТО НА СТАРИТЕ ЕНЕРГИИ ОТ ПЛАНЕТАТА. ОСЪЗНАЙТЕ ЕДИНСТВОТО В ИМЕТО НА ОБЩАТА ЦЕЛ, НА ВСЕКИ, КОЙТО СТОИ СЕГА ЗАЕДНО С ВАС НА ЕКВАТОРА НА ЗЕМЯТА. ИЗПИТВАЙТЕ ЧУВСТВО НА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО СА РЕДОМ С ВАС. Много от тях са дошли специално за провеждане на тази акция – от други краища на Галактиката! Почувствайте важността и тържествеността на момента!

4. Сега – вижте! Започва действие, което планетата е чакала хилядолетия! Над Северния полюс се появява  голям, много голям – ВЕЛИЧЕСТВЕН ОБЕКТ. По форма  наподобява ЧАША. ТОВА Е СВЕЩЕННАТА  ЧАША НА ГРААЛА С ЖИВОТВОРЯЩИЯ ОГЪН! По размер Чашата може да се сравни с една трета от планетата! Тя излъчва ослепителна ярко жълта - слънчева светлина. Контурите на Чашата са окантовани в небесно син цвят. Гледайте, гледайте! Сътрудниците на Светлината трябва да видят РИСУНКАТА НА ТАЗИ ЧАША! Какво е изобразено на нея? О!  Това е РОЗА! Прекрасна СИНЯ РОЗА! ГАЛАКТИЧЕСКА РОЗА, СИМВОЛ НА СИНИЯ ЖИВОТВОРЯЩ ПЛАМЪК!

5. ЧАШАТА С ГАЛАКТИЧЕСКА РОЗА ЗАВИСВА НАД СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС на ПЛАНЕТАТА. ТОВА Е ТЪРЖЕСТВЕН МОМЕНТ! ВСИЧКИ СЪТРУДНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА - В ЖИВА  ВЕРИГА, ОПАСВАЩА ЕКВАТОРА - ЗАМИРАТ, ГЛЕДАЙКИ КОСМИЧЕСКИЯ ОБЕКТ, ПРИСТИГНАЛ ОТ САМИЯ ЦЕНТЪР НА НАШАТА ГАЛАКТИКА. НОВАТА ЧАША НА ГРААЛА Е ВЕЛИК ПОДАРЪК ОТ ДУХОВНИЯ ЦЕНТЪР НА ГАЛАКТИКАТА – ТРИЕДИНСТВО НА СИСТЕМАТА СИРИУС.

6. Всички участниции в церемонията тържествено вдигат ръцете с дланите нагоре. ОТ ЧАШАТА С ГАЛАКТИЧЕСКА СИНЯ РОЗА ИЗЛИЗАТ ХИЛЯДИ, МИЛЛИОНИ СИНИ СИЯЕЩИ ЛЪЧИ. Всеки лъч стига до сърцето на всеки участник в свещената церемония.

7. Драги приятели! Настъпва още един тържествен момент! От центъра на Земята се появяват седем величествени фигури, сякаш израстват от земята, все повече увеличавайки се и увеличавайки се по размери. Това са СЕДЕМ САНАТ КУМАРИ –  разните ипостаси на Планетарния логос Санат Кумара. Те държат в своите ръце голямо Ковчеже за скъпоценности, оцветено в огнено-червен цвят.

8. Всички участници в церемонията изразяват намерение: от колективното съзнание на всички земни форми на живот върху планетата Земя да се освободи енергията на дуалността за последващата й трансформация в позитивна енергия.

След известно време от недрата на Земята започва да излиза негативната енергия – черен дим под формата на стълбове и спирали.

Всички Същности на Светлината, излъчвайки от своите ръце СИНЯ ЕНЕРГИЯ, получена от ГАЛАКТИЧЕСКАТА СИНЯ РОЗА, „усукват”, обединяват енергийния „дим” в единен поток и насочват негативната енергия в Ковчежето на Санат Кумара.

9. Събирането на негативната енергия по вашето линейно време може да продължи от 20 до 30 минути. Не бързайте! Това е плавен, бавен процес. Важното е да получите БЕЗУПРЕЧЕН РЕЗУЛТАТ! Работата трябва да продължи до тогава, докато всички остатъци от енергия влязат в Ковчежето.

Обхванете с Духовен взор ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, ИЗЧИСТЕТЕ ВСИЧКИ ТЪМНИ ЪГЛИ С ОГЪНЯ НА ГАЛАКТИЧЕСКАТА СИНЯ РОЗА.

След събирането на негативната енергия Седемте Санат Кумари затварят Ковчежето и го запечатват с енергийните печати на Планетарния Санат Кумара. Вие всички заедно сформирате специфичен енергиен пакет, който ще бъде подготвен за трансформация.

10. ДУМАТА ВЗЕМА САНАТ КУМАРА. Той благодари на всички участници в Церемонията и разрешава негативната енергия, събрана в Ковчежето, да се отправи в ЧАШАТА НА  ГРААЛА С ЖИВОТВОРЯЩИЯ ОГЪН.

11. СЕДЕМТЕ САНАТ КУМАРИ БАВНО ОТВАРЯТ КОВЧЕЖЕТО. ТЪМНАТА ЕНЕРГИЯ В НЕПРЕКЪСНАТ ПОТОК НАВЛИЗА В ЧАШАТА НА ГРААЛА. ПОТОКЪТ ЕНЕРГИЯ Е  ПОДОБЕН НА ТЪМНА ДЪГА И Е ОГРАНИЧЕН В РАМКА СЪС СИН ЦВЯТ. ПОТОКЪТ ОТ ТЪМНА ЕНЕРГИЯ СВЪРШВА. СЕДЕМТЕ САНАТ КУМАРИ ЗАТВАРЯТ КОВЧЕГА. ЧАШАТА НА ГРААЛА ПРОМЕНЯ ЦВЕТА СИ ДО ЯРКО-СИН.

12.  ПЛАНЕТАРНИЯТ САНАТ КУМАРА БЛАГОДАРИ НА ВИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ЦЕРЕМОНИЯТА И СЪОБЩАВА, ЧЕ НЕЙНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ ЩЕ СЕ СЪСТОИ СЛЕД 33 ЧАСА ПО ЛИНЕЙНОТО ЗЕМНО ВРЕМЕ.

13. Всички участници в Церемонията си благодарят един на друг за СъТворчеството, благодарят на Майката Земя, толкова дълго време задържала негативната енергия в своето Тяло.

Всички Същности на Светлината  напускат мястото на церемонията – мълчаливо, без да бързат, вътрешно подготвени за втория етап на церемонията…

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Мили приятели,наистина не е лесно човек да изостави старите стереотипи на мислене и живот като цяло.Но ние българите сме едни от най-подготвените народи за този процес към Новия живот благодарение на Великия Учител Беинса от Сириус.Мили братя и сестри,обърнете се към Словото на Великия Учител и ще си помогнете в този преход!Да живеем във Виделината!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...