Назад до Крион: Ще се видим на екватора

Крион: Ще се видим на екватора

  1. Крион: Ще се видим на екватора
  2. Овладяване на многоизмерността
  3. Как да осъществим този преход
  4. Подготовка за Втората Хармонична Конвергенция
  5. Инструкции за първи етап на акция Среща на екватора
  6. Инструкции за втори етап на акция Среща на екватора

Как да осъществим този преход

Чувам въпроси:

Крион! Разкажи ни какво представлява този преход към нови енергии? Как да го осъществим? Какво точно е необходимо да правим?"

Преди всичко вие вземате решение, ТВЪРДО РЕШЕНИЕ ОТНОСНО НЕОБИЧАЙНОТО ЗА ВАС ЗНАНИЕ. ВИЕ РЕШАВАТЕ, ЧЕ ТВЪРДО ЗНАЕТЕ:

„всичко лошо, което е могло да се случи във вашия живот, вече е минало!"

Провеждате Церемония на сбогуване С ВСИЧКО НЕГАТИВНО! И ТРЪГВАТЕ В ЖИВОТА С АБСОЛЮТНАТА УВЕРЕНОСТ, ЧЕ ВЪВ ВАШИЯ ЛИЧЕН И СОЦИАЛЕН ЖИВОТ ВСИЧКО СЕ ПОДРЕЖДА ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН! ДВИЖИТЕ СЕ УВЕРЕНО, БЕЗ НИ НАЙ-МАЛКА СЯНКА НА СТРАХ! От какво да се боите вие, които сте признали своята Ангелска същност? От собствената си смърт? Нея я няма! Дори и да не успеете да се възнесете в този живот, ще ви възнесат! Боите се от смъртта на ваши роднини, близки? Та аз вече ви говорих не веднъж: ТЕ СИ ОТИВАТ У ДОМА и в действителност ТЕ ОТТАМ ВИ ЖАЛЯТ, вас, живеещите и боящите се от СМЪРТТА. Боите се от болка? Но точно в този момент, в който вземате РЕШЕНИЕ, че нищо лошо повече няма да се случи във вашия живот, вие започвате своето истинско изцеление, което води до оздравяването на тялото. И възрастта тук не е проблем! Новите енергии, новата реалност дават възможност за подмладяване! Ето и най-важното – ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ЖИВОТА СИ В ТОЗИ СВЯТ! И ако изразите намерение да живеете в този свят и да работите като Сътрудник на Светлината в новите енергии, здравето ви е гарантирано. Следващите няколко години ще дадат толкова много примери за изцеление, че само мързеливите и избиращите пътя към саморазрушение няма да си поставят за цел изцелението си.

Изцеление... Лечители... Как вие, Сътрудниците на Светлината, които днес ставате лечители, утре отивате на преглед при лекар и приемате рецепта с вредни химически препарати? Това не е ли демонстрация на ПРИЕМАНЕТО НА НОВИТЕ ЕНЕРГИИ САМО НА ДУМИ И ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ЖИВОТА В СТАРИТЕ ЕНЕРГИИ?

Вие трябва да сте абсолютно уверени в своето лечителско майсторство и в лечителското майсторство на своите Учители. Защото ЖИВОТЪТ В НОВИТЕ ЕНЕРГИИ НЕИЗМЕННО ВОДИ ДО ИЗЦЕЛЕНИЕ,  в това число и към оздравяване и подмладяване на физическото тяло.

Така че от какво се боите? От катаклизми?! Знайте тогава: след 2012 година те все повече и повече ще затихват! Защото Хармоничната Конвергенция, която ще се състои през декември, е глобалният процес на изравняване и ХАРМОНИЗАЦИЯ на всеки и всичко! В това число и хармонизация на процесите, които намаляват силата на катаклизмите.

Вие се опасявате, че някакви илюминати, някакво тайно правителство или извънземни все пак ще победят човечеството? Ангели! Разбере най-после: човечеството е достигнало такова ниво на развитие, на което ТО Е МНОГО НЕОБХОДИМО НА ГАЛАКТИЧЕСКОТО И ВСЕЛЕНСКОТО СЪОБЩЕСТВО. И кой ще позволи сега, след края на Експеримента, всичко да се върне назад?

За пореден път ви се говори:  ВИЕ СТЕ ТВОРЦИ НА РЕАЛНОСТТА! С чисто намерение вие сътворявате реалността на утрешния ден и реалността на бъдещето в продължение на векове и дори на хилядолетия.

Можете да излезете по магазините и да поръчате необходимото за себе си на достъпна цена и в желания стил. Можете да паркирате колата си там, където преди минута не  е имало свободни места. Но можете и с колективната сила на мисълта да помогнете на Стихиите на Планетата да работи Хармонично. С колективната сила на мисълта Сътрудниците на Светлината могат да отнемат СТРАХА от колективното съзнание на земляните.

В частност – страха от събитията през 2012 година. ЗАЩОТО СЪБИТИЯТА ПРЕЗ 2012 ГОДИНА СА ВАЖЕН ЕТАП ОТ ПЛАНЕТАРНАТА ХАРМОЗИАЦИЯ. В това число и хармонизацията във всички сфери на обществения живот на човечеството, както и хармонизацията на природните еволюционни процеси.

И вие може незабавно да започнете да работите по сценариите за по-нататъшни събития! Но сега точно е необходим именно сценарий! Под ръководството на вашите Висши „Аз", в сътворчество с планетарните, галактическите и вселенските Учители вие можете да разработите сценарий на вашето прекрасно бъдеще, на вашата удивителна реалност и да започнете крачка по крачка да го прилагате.

Ако при вас поне един път се получи „да поръчате и закупите желаното", да изпълните заедно с Групата по подкрепа от Духовния Свят една или друга поръчка – значи вие вече сте започнали да правите първите крачки в новата Енергия. А това задължително ще ви се случи! И ако е така, продължавайте по-нататък. Не се връщайте към решаване на проблеми по старите начини! За нищо на света! Решавайте всичко с чисти намерения и уповавайки се на Любовта към всички и всичко. Активно правете поръчки във вашето „БЮРО НА ДОБРИТЕ УСЛУГИ"... А какво е това „Бюро"? (УСМИВКА ОТ КРИОН). Е, разбира се! Аз ви говорих за това стотици пъти! Това са вашите Духовни, многоизмерни групи за Подкрепа! Сега, в новите енергии те са се променили, презаредили са се. Ние самите днес имаме нови възможности, тъй като те вече не са ограничени в рамките на Дуалността! ТЕ ИМАТ ПРАВО ДА ВИ ПОМАГАТ ПО МНОГО ВЪПРОСИ! ТЕ СА ГОТОВИ ДА ВИ ПОМАГАТ! Но и вие трябва да бъдете готови да вървите към тях – правилно да мислите и да насочвате мислите с помощта на чистите намерения и с помощта на енергията на Любовта, осъзнавайки своята многоизмерност като инструмент за Духовно творчество!

Сътрудници на Светлината! Всички хора, вървящи по пътя на духовното развитие! Пред вас сега стои задача – да изразите сериозно намерение да се придвижите към своя нов светлинен облик на ниво човек на Новата Раса. Не говоря за това, че още утре изведнъж ще се превърнете в съвършено нов човек. Крион иска да види нова форма на мислене, емоционално равновесие, взаимодействие помежду ви. Това е важното! Нима не ви се иска още сега да трупате нов опит! В скоро време ви предстои да започнете сериозно да работите над построяването на новия свят в 5-то измерение. Аз, Варгус Лаерт, Гея, Кираел и други ваши Духовни Водачи вече започнахме да ви подготвяме за това. Но как можете да осъществите това, ако все още у вас съжителстват и старата енергия, и новата?! Аз потвърждавам, че те не могат да съществуват на паритетен принцип! И затова вземете решение в какви енергии бихте искали да живеете по-нататък! Но от вашето развитие зависи дали ще продължите да живеете на тази планета или ще си тръгнете от нея. Има светове, където животът продължава в дуалността. И ако вашият опит е недостатъчен, Ние можем да ви предоставим възможност да продължите живота си дуалността и да продължите да получавате ОПИТ НА БОРЦИ, А НЕ НА ТВОРЦИ. А ако за вас опита в дуалността е завършен, то смело направете крачка в новата посока, ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ В МНОГОИЗМЕРНИ ТВОРЦИ, иначе сами ще поставите своя „Аз" в сложно положение. При вас, както и преди, действа свободата на избора, затова решавайте! Не дърпайте зад себе си другите хора и планетата.

Аз никого не обиждам. Крион е безкрайно благодарен на цялото човечество в цялото му многообразие за провеждането на Експеримента с дуалността. Но сега пред вас се отваря голям прозорец към новия свят. Отидете до този прозорец! Вдишайте свежия въздух! Чуйте призивът на Гея към новото състояние! Чуйте шепота на прибоя на новите възможности! Почувствайте най-дълбоката Любов на Майката-Баща на всички Светове в Космоса! Те сега са с всеки един от вас. Нима не сте го осъзнали? Нима у вас не бие сърце, което замира от потока на тази Любов? Чуйте своето Свещено Сърце! То иска да бъде освободено от оковите на дуалността! То иска да твори и да носи щастие във вашия Свят!

А сега още веднъж ще се върнем към сегашното състояние на човечеството. Необходимо е да се вземат спешни мерки, за да осъзнаят хората какво се е случило с тях и с техния живот. Да, трудно е да представиш новата информация на масите хора. Но е необходимо! Аз вече многократно съветвах Работниците на Светлината да действат по следния начин. Ако самият Работник на Светлината отработва точно и ясно целия преход от дуалността към новото състояние на Единение, то той се превръща в най-яркия маяк сред другите хора. Пример – това е нещо, с което можете да приведете в движение застиналото съзнание на хората, защото вашия живот започва коренно да се променя; самите вие се променяте. Това става забележимо, предизвиква интерес и въпроси. А по-нататък започвате да водите хората след себе си. Освен това винаги Светлината е по-силна от Тъмата. И най-вече сега. Вие ставате източник на Светлина, променяйки пространството около своето „Аз". Това не е ли Служба на Светлината! И най-вече сега!

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Мили приятели,наистина не е лесно човек да изостави старите стереотипи на мислене и живот като цяло.Но ние българите сме едни от най-подготвените народи за този процес към Новия живот благодарение на Великия Учител Беинса от Сириус.Мили братя и сестри,обърнете се към Словото на Великия Учител и ще си помогнете в този преход!Да живеем във Виделината!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...