PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Възприемане на Бога

Крион: Възприемане на Бога

  1. Крион: Възприемане на Бога
  2. Квантов урок
  3. Страх пред Бога
  4. Почитане
  5. Майсторство
  6. Майки обърнете внимание

Майсторство

При всички майстори, ходещи по тази земя, е имало атрибут, който всички забелязвали. Хората ги обичали. Животните ги обичали. Децата ги обичали. Природата ги обичала. Те можели да минат покрай растенията и те да разцъфтят. Това е истина! Те притежавали енергията на творението и всичко в природата виждало това, всички деца виждали това и животните виждали това. Даже приземените възрастни, в които господствали старите енергии и които не възприемали нищо духовно, просто искали да поседят редом до тях. Майсторите били «добри приятели» за тях. Те ги слушали без какъвто и да е скрит умисъл. Те можели да се посмеят на живота и на тези, които ги обкръжават, дарявайки на хората усещане за лекота, винаги сътворявайки радост, където не я намирали. Техния живот бил заразителен и всеки искал да бъде до тях и да ги послуша, просто искали да бъдат до тях и да попиват всичко, което те предлагат. А те предлагали не само чудеса, каквито се случвали от време на време, но и състояние на мир- утешение на болката и страданието. Само един миг, прекаран с тях, може да прогони и най-тежката депресия или драма.

Пред входа на тази църква виси картина, изобразяваща смеещия се Христос. Възможно е Христос да не принадлежи на вашата религия и вашето духовно родословие. Знаехте ли, че всичко това не е имало никакво значение? Тогава защо тогава трябва да има значение за вас? Много хора искат да станат като него, защо и вие да не опитате- само за миг? Казвате, че искате, но можете ли да си представите, че той е тук? Какво би предложил този великолепен майстор? Аз ще ви кажа: той би ви предложил почитане, любов, дружба и мир. Той никога не би се опитал да ви завербува в редовете на своите последователи или да ви моли да се присъедините. Той просто се е «погрижил». Майсторите винаги се държат така, всички до един. И на вас просто ви се иска да поседите до тях, да усетите любовта и да се насладите на тяхното присъствие, да знаете, че всичко е наред. Вие знаете, че съм прав. Така че, ето ви задачка. Как ще се отнесете към това, вие самите да станете такива, толкова живи с това, което е вътре, толкова ярки, че всички наоколо да искат да бъдат до вас? Какво пък, те не са очаквали от вас никакви действия, те са били просто с вас.

Новата парадигма на еволюиращия Човешки Дух е именно в това, все повече и повече хора да стават такива. Политическите проблеми не ги карат да ви крещят и тяхната вяра в Бога е независима от някаква форма. С тях вие ще се чувствате в безопасност и ще знаете, че за вас се грижат. Те няма да ви досаждат с безкрайно изброяване какво в техния живот не върви. Вместо това, те ще ви повдигнат на върха. Знаете ли с времето какво ще се случи, ако повечето хора станат такива? Отговорът е: Мир на Земята. Да и как иначе, ако в никой няма скрит умисъл и всички се грижат един за друг? Ще кажете ли, че е много ажурно? Много нереалистично? Времето върви бавно и това вече се случва. В най-необичайните места на Земята, това се случва; там, където политиците и ораторите предизвикват вълнения в центъра на страната, това се случва. Там, където те замислят да хвърлят бомба на децата, това се случва. Семената порастват бавно, но времето е на страната на майстора-градинар.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Гръцките богове са свързани с проявите на 9 планети, така както всяка си има добра ,така и лоша страна. Всеки от нас е изпитвал тяхното влияние.Безмислено е да кажеш ,че не ти влияят,но може ти да управляваш силата идваща от тях
Анонимен
Аз се стремя да бъда такъв човек,е не съм "майстор",но всеки трябва да осъзнае написаното тук и аз се старая да помогна и на други да го направят
Анонимен
Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...