PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Възприемане на Бога

Крион: Възприемане на Бога

  1. Крион: Възприемане на Бога
  2. Квантов урок
  3. Страх пред Бога
  4. Почитане
  5. Майсторство
  6. Майки обърнете внимание

Почитане

Позволете ми да кажа за почитанието и даже да ви дам определение за него. Благословено Човешко Същество, което се среща с други Човешки Същества или групи от Човешки Същества, за да прославят своята Божественост. Това е почитание. Какво именно вие почитате? Вие се събирате да се преклоните пред великата божествена сила в небесата или вие почитате това, което се явява Бога вътре във вас? Вие знаете отговора, защото човечеството започва да го разбира и започва да се променя. Аз съм Крион и аз усещам междупространствената енергия около вас, която вие не можете да усетите. Аз усещам, че тази кутия започва да се пропуква и отваря. Знаете ли какво се е случило през тези години в тази зала, започвайки от 1980-а? Знаете ли какво тук се е случило?/в храма на Църквата на Единството/ Прозрения, радост, трансмутация на мъката и страха в мир, огромна мъдрост и разбиране. Знаете ли колко Човешки Същества преживяха изцеление в тази зала? Числото им е почти безкрайно. Родословието на това пространство, в което седите, знае, че аз говоря истината. Самото дърво, мокет и корнизи ми носят великолепно послание за промяна. Аз виждам всичко. И затова плача от радост за тези, които намериха тук семейството. Но това не е всичко, защото духът после поглежда и към тези, които са строили зданието, на техните цели и намерения. Но той и там не спира. Той отива по-далече, почитайки тези, които са сътворили името на това здание- техните цели, техните видения, синхроничността на техния живот, тази двойка /Филмор/. Ако те не бяха се заели с това в старата енергия, ако не бяха се борили с много гледни точки, това здание нямаше да бъде тук и синхроничността на изцелението нямаше да се случи. Ето какво вижда духът. Това е нашето възприятие.

Какво е нашето възприятие за теб, скъпо Човешко Същество? Аз ще ви кажа, че в тази зала виждаме същата родословна линия, каквато е и у основателите на този храм. С други думи, тук има семена, които попадат в почвата и начало на синхроничността, място за вътрешно изцеление на нечий живот. И аз имам предвид не зданието. Аз имам предвид семейството, което получава изцеление. Вие знаете за кого говоря. Надявам се, че да.

В този момент се обръщам към тези, които се намират в това здание, не към читателите или слушателите на записи. Аз говоря с тези тела в това здание и ви съобщавам, тук са тези, които могат да си тръгнат от тук други, не такива каквито дойдоха. Те могат да си отидат, носейки в себе си семейството, посадено вътре в тях, което действително ще помогне на тези, които са около тях,, ще въздейства на другите, а чрез тях и на другите, които са около тези други. Пирамидата на радостта се намира тук. За първи път използвам този термин. Това, което виждаме е пирамидата на радостта.

Понякога питат моя партньор защо не отваря очите си, когато провежда ченълинг. Причината е в това, че когато го използваме, ние му позволяваме да види това, което ние виждаме- кулминацията на вашите многобройни животи, вашата мъдрост, това което сте научили вие, бъдещи шамани, а сега седите в залата, давайки вид, че сте обикновени. Ние виждаме вероятността на това, което вие можете да направите и това, което предстои, ако вие не повярвате .

Вие разбирате ли дълбочината на това, което ви говоря? Ако вие излезете от тази зала непроменени, ако вие не отворите своето сърце, никой няма да ви накаже. Скъпи, с теб си отиват толкова много ангели, колкото и лечители. Но заедно с тях си тръгва и изгубената възможност. В тази зала са тези, които са дошли за изцеление и затова ще ги попитам. Вие искате ли го или не? И ако да, то не мислете, че то ще се случи точно тук и излизайки от тук не бързайте да си правите кръвни изследвания. Какво ще стане, ако вместо това във вас бъде имплантирано нещо, което ще ви дава информация и мъдрост, за да продължите да живеете и да срещнете някого, който знае какво да направи, за да продължи вашия живот? Какво, ако е така? И не трябва да решавате как трябва да се случи. Почитайте процеса на синхроничност, посетите духовни семена, които ще ви заведат на тези места, в които вие можехте и да не попаднете. Ето така работи изцелението.

Това също касае и изцелението на вашето работно място и вие знаете за какво говоря сега, защото някои от вас са дошли с този проблем. Аз ще ви кажа как да изцелите тази информация, въпреки че не ви се иска да повярвате в това. Изцелението започва с вас. Вие крещите на Бога, че вашата работа се е превърнала в ад, заради този ужасен човек. Той е виновен за всичко, той е пълен тиранин и обожава да ви унижава. Е, какво да направите, за да повлияете на това? Излезте от кутията, за която ви говорихме за това как се случва това. Чуйте: когато се успокоите, намирайки се пред лицето на своя проблем , когато тя престава да натиска копчето на драмата, гнева и разочарованието, погледнете какво се случва с този човек. Той не получава тази реакция, която е получавал по-рано. Той не получава от вас енергията на драмата. Всичко остава по старому, но никакво разочарование. Копчетата не се натискат. И знаете ли какво се случва после? Те престават да ги натискат! За да съществуват, на тях им е необходима вашата драматична реакция. Когато вие престанете да реагирате, ще им се наложи да търсят други варианти. Вие разбирате ли как се случва този процес? Позволете му да започне от вас. Решението е винаги с вас.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Гръцките богове са свързани с проявите на 9 планети, така както всяка си има добра ,така и лоша страна. Всеки от нас е изпитвал тяхното влияние.Безмислено е да кажеш ,че не ти влияят,но може ти да управляваш силата идваща от тях
Анонимен
Аз се стремя да бъда такъв човек,е не съм "майстор",но всеки трябва да осъзнае написаното тук и аз се старая да помогна и на други да го направят
Анонимен
Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...