PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: Големият преход

  1. Крион: Големият преход
  2. Земните промени
  3. Промените в хората

Следващите ченълинги и предишните послания разказват недвусмислено историята на онова, което се е случило през последните няколко години на Земята. Причината да съм тук е вашата работа. Моята служба е в отговор на промяната на планетата, промяна, която вие сами сте извършили. Възможно е като индивид да кажете: "Не помня да съм направил нещо специално. Какво толкова направих?" Като планета обаче хората постепенно извисиха вибрацията на Земята, за да направят възможно едно непредвидено от никого бъдеще!

Предстоят много промени, с които вие ще се сблъскате. А моята работа тук е не само да улеснявам магнитните процеси, за да подпомогна израстването ви, но и да ви давам полезна информация за случващото се. Всичко, което правя тук, има една-единствена цел: да ви вдъхне покой в хода на промяната и да ви даде информация, която ще бъде достатъчно понятна, за да упълномощите съществото си и да приемете принадлежащата ви сила. Тези промени могат да породят силен страх в онези, които обичат да драматизират живота си, за да им е интересно. Винаги ще има хора с вкус към излишния драматизъм. Пазете се от черногледите орисници, които всяват страх, за да си спечелят власт или слава. Пророкът, който предсказва края на света, печели много повече внимание от онзи, който твърди обратното. Това отговаря на остаряла енергийна концепция и вече не важи за вас. Новата енергийна система през Новата Епоха се основава на Любовта. Помислете върху това. Не е ли време вашият начин на живот и най-съкровени мисли да започнат да съответстват на пътя на многобройните велики учители, на които се възхищавате? Посланията на онези, пред чиято духовност се прекланяте, се основават само и единствено на любовта. И тези любящи послания са били съпътствани от прекрасни чудеса и умиротворено изражение. Вие сте се разграничили от тези създания и сте ги провъзгласили за специални. Мнозина от вас са ги превърнали в пример за подражание, а други дори погрешно ги боготворят... с надеждата това действие да ви приближи до Бог, Сега аз ви казвам, че системата на Новата Епоха е Любовта. Тя ще подкрепи вашите промени, когато се доближавате до тези качества и ще подпомага живота ви, докато съ-творите заедно с него. Ще стане обратното, ако не правите нищо и не се развивате духовно. Тук не става дума за наказание, а просто за липса на израстване и по-кратък живот, изпълнен с дискомфорт и страх.

В момента голяма част от човечеството има неприятното чувство, че седи в познато кресло, което се тресе. Столът ви е служил вярно от незапомнени времена. Вярно, мръсен е и не е особено удобен, но пък сте свикнали с него; затова можете да разчитате, че винаги ще бъде един и същ. За някои това познато кресло съдържа гнева позицията на жертвата и навика да се оплакват. Защо не? Щом си върши работата и винаги ви оказва необходимата подкрепа и съчувствие, докато прехвърляте проблемите на околните, тогава защо да го сменяте? Внезапно обаче механизмът на тези действия престава да дава същите резултати... и хората реагират със страх. Какво би станало, ако една сутрин се събудите и откриете, че електроуредите ви не функционират както досега? Копчето А води до действие в Б. Натискате ключа на лампата и от чешмата потича вода. Представяте ли си колко объркани ще се чувствате, докато осъзнаете промените? Сега пренесете тази метафора в сферата на ума. Ако винаги сте се държали по определен начин и околните винаги са ви отвръщали по определен начин, това е нещо устойчиво (дори да е негативно). Ако това внезапно се промени и хората престанат да реагират по предсказуеми начини на вашите стари методи, тази въображаема ситуация може да подложи на изпитание здравия ви разум (меко казано).

Но все пак точно това се случва сега в различните култури на Земята. Навсякъде около вас цари усещане за завършек. Мнозина празнуват края на една епоха и започването на друга. Най-древните племена на планетата са съвсем наясно какво става, защото техните календари са го предсказали. Промяната обаче ще бъде различна от очакваната. Ще настъпи епоха на завършване на образованието, вместо на края на живота. Това е завършването на учебното заведение Земя и навлизането в новите области на галактиката (скрити досега). Ще бележи издигането на човешкото същество в ново съзнание и нови начини на живот (скрити досега).

Макар че ще продължа да ви разказвам какви точно лични промени да очаквате, ако искате да се запознаете с възгледа отпреди 2000 години какви трябва да бъдете, прочетете оригиналния списък на деветте благодетели на Иисус (които вие сте нарекли Притчата от планината). Това е пътеводителят за човека от Новата Епоха. Не е ли странно (сигурно се питате вие), че през цялото време ви е бил под носа? Самият учител на Любовта ви е дал тази нова парадигма във вид, който можете да четете и изучавате, много преди да ви потрябва. Сега е време да я използвате.

Моите послания ще ви накарат да се замислите за живота си. А сега ми се иска да изброя някои от промените, които може би усещате като човек от Новата епоха. Правя това, за да ви помогна да се идентифицирате с истината, за която говоря.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Земята ни няма да се превърне тутакси в рай.Чака ни много работа!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...