Назад до Крион: Големият преход

Крион: Големият преход

  1. Крион: Големият преход
  2. Земните промени
  3. Промените в хората

Земните промени

Никой човек не приветства типа промени, до които води планетният катаклизъм. Както вече съм споменавал, човекът и Земята не са просто свързани, а си взаимодействат и представляват едно цяло същество. Когато вселенските създания казват "Земята", те всъщност имат предвид физическата пръст и камъни на планетата, хората и останалите същества, които поддържат цялото. Всичко се възприема като една система, а вибрационните стойности на планетата включват всичко в този списък. Не можете да повишите вибрацията на човеците, без да повишите и вибрацията на земята!

Преди съм споменавал факта, че трябва да възприемате Земята като част от живота ви. Древните са го знаели и са почитали планетата при всяка възможност. Освен това внимавали да не нарушават равновесието, когато черпели от ресурсите й и се отплащали за полученото. Няма пак да повтарям това послание (тъй като вече го имате), но ще ви напомня защо планетата трябва да се промени физически.

Магнитната мрежа е структурата, която обуславя вашия дуализъм. Конструирана е така, че да определя степента, в която осъзнавате духовната си сила и възприемате вашия "истински Аз". Новите пренастройки в мрежата са насочени към вашия дуализъм, но на практика са качества на планетата. Пак ви призовавам да осмислите логиката зад този механизъм. Защо трябва да изменям едно физическо земно качество, за да променя вас? Отговорът би трябвало да е очевиден: понеже Земята е вашият родител и вашият партньор. Двамата с нея сте символични пътешественици през галактиката и трябва да се уважавате непрекъснато.

Промените в мрежата ще се отразят на земята. Вече съм споменавал, че магнитната мрежа на вашата планета се променя. Спирал съм се на факта, че вашето Слънце е двигателят на мрежата. Факт, който не се приема много сериозно в момента, защото е неосъзната истина за вашата земна наука. Едва по-късно, когато започнете да излъчвате и да получавате между галактически послания, ще ви се изясни ролята на вашето Слънце... защото цялото общуване ще се осъществява чрез него, ще се подава към мрежата и ще се предава към новите портали, създадени специално за целта.

Успоредно със земните промени се променяте и вие. Земетресенията, екстремните метеорологични условия и вулканичната дейност на практика могат да определят настроенията ви и да променят личността ви. "Сигурно", ще кажете вие, "понеже се страхувам да не загина!" Само че аз имам предвид такива личностни промени, при които земетресението от другата страна на планетата ви тласка да се промените там, където сте. Нямате обяснение за това, но се чувствате разтърсени. Това усещане не е тревога за безопасността ви, а по-скоро загриженост за самата планета (тъй като се настройвате на нейната вълна). Някои от вас за първи път в живота си придобиват планетарно осъзнаване. Много от вас изобщо не са се замисляли над тези неща до миналата година, а сега проявяват дълбок интерес към онова, което се случва в природата. Какво можете да направите? Нека ви обясня пак, че това е период на преход, който ще продължи през следващите осем години. През това време не бива да се страхувате от промените, дори някои от тях да ви изненадват.

Поемете отговорност за събитието, което е необходимо за новия път на планетата. Това не означава да поемете отговорност за смъртта, разрушенията и мъката. Означава да признаете факта, че вие сте част от цялото, а цялото израства. Следователно това е уместно, очаквано и не е краят на света. Вашите предци са били вещи в това отношение. След много катаклизми, които опустошавали земята, изтребвали живота и ги оставяли без храна, те отбелязвали тържествено случилото се като цикъл на израстване в дългосрочен план. Колко мъдро! Каква ирония има във факта, че сега вие сте на крачка от откриването на истината посредством науката, а тя ви е отдалечила напълно от връзката ви със земята. Помогнете да околните да разберат тази концепция, за да не мразят планетата заради нещата, които ще им се случат в хода на промяната.

Не се чувствайте жертва на онова, което ви се случва! Можете ли да се изправите в разгара на страховити събития и мъчителни времена и да осъзнаете, че в перспектива вие сте спомогнали за планирането им? Някои от притчите на Крион по-нататък са посветени точно на това. Вие имате избор, когато се озовете пред уроци си. Можете да бъдете жертва или победител. Изборът е ваш. Човекът от Новата Епоха разбира напълно разликата и е в мир с нея. Бог (или планетата) не се нахвърля върху човеците, за да ги превърне в жертви. Как тогава можете да сте в безопасност (сигурно се питате вие)?

Въпросът и общуването с Духа не е "Как да осигуря безопасността си?" или "Как да осигуря безопасността на децата си?" Градивната енергия с която вече разполагате, трябва да каже: "Аз съ-творявам в името на Духа способността да бъда в самия център на договора си." Няма по-блажено място от това. Запомнете, че ние искаме не по-малко от вас да останете и да свършите работата. Това означава, че е за предпочитане да останете тук и да продължите вашата работа с духовната светлина, отколкото да умрете, да се върнете пак и да чакате да пораснете цели 20 години. Не виждате ли логиката? Макар да не можете да знаете бъдещето, вие можете да съ-творите способността да бъдете на точното място в точното време (дори и да не знаете кое е това място). Това може да ви се стори странно; все едно да планирате пътуване, без да знаете дестинацията. И все пак е точно така. Привидната гатанка се дължи на особеностите на новата енергия и живеенето в действителността на "сега" вместо както доскоро, когато щастието ви зависеше от линейния възглед за живота ви и концепцията, че винаги трябва да сте подготвени за онова, което си мислите, че ви предстои. С други думи, блаженото място е безопасното място. Спазването на вашия договор ви осигурява идеална настройка.

Скъпи мои, най-доброто, което можете да направите за планетата, е да утешавате другите по време на земните промени, Най-лошата болка е сърдечната, а страхът е врагът на Новата Епоха. Когато осъзнаете потенциала за мир по време на катаклизъм и се научите да го практикувате, трябва да започнете да го раздавате свободно на другите. Когато настъпят тежки моменти, в дома ви ще се стекат много хора с изплашени лица. Те ще искат да узнаят тайната на вашия душевен покой. Ще ви молят да отговорите на въпроси, чиито отговори едва ли ще знаете. Споделете с тях посланието на Любовта за планетата. Споделете с тях онова, което знаете за тази епоха, и уважението, което изпитва към тях Духът. Вдъхнете им надеждата в бъдещето, която ви дава Крион. Няма по-голям принос от това. Много от вас ще бъдат в самия център на договора си и ще осъзнаят за първи път, че тяхната мисия е да споделят любовта. Просто, но могъщо.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Анонимен
Земята ни няма да се превърне тутакси в рай.Чака ни много работа!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...