Назад до Крион: Деветте блажества от Иисус

Крион: Деветте блажества от Иисус

  1. Крион: Деветте блажества от Иисус
  2. Бедните духом
  3. Плачещите
  4. Кротките
  5. Които търсят истината
  6. Милостивите
  7. Чистите по сърце
  8. Миротворците
  9. Носят истината сред другите
  10. Извървяват истината

Извървяват истината

9. Деветото блаженство се отнася за онези от тук присъстващите (или които четат тези редове), които са на път да завършат и се готвят да се извисят, които сега изживяват истината. Духът ги почита на девето място и въпреки, че това е последната декларация за блаженство, тя е много важна. Блажени са онези, които изживяват истината и извървяват истината, защото те ще променят планетата. Нещо повече, скъпи мои, онези от вас, които знаят, че са на това ниво, трябва да се подготвят. Ще дойде време, когато блудните синове ще застанат на прага ви с ужас в очите и страх в сърцето и ще ви помолят за помощ, същите онези, които ви хулеха. Защото когато за тях настъпи мрак и промяната ги притисне, и в сърцата им пропълзи страх, те ще се сковат от ужас и няма да могат да го преодолеят. Няма да знаят какво става, а физическото тяло ще им изневери. Мозъкът им ще полудее и те ще дойдат при вас и ще ви умоляват за информация. В техните очи вие ще сте шамани; да, кротките ще наследят земята.

Това е посланието на Новата епоха. Това са деветте блаженства, дадени ви толкова отдавна от първия духовен учител на любовта, юдея Иисус. Това са техните тълкувания в тази Нова епоха, които можете да отнесете със себе си тази вечер, вниквайки и осъзнавайки значението им за вас в новата енергия.

Молим ви да се вгледате в Крион и да разберете, че аз съм просто механикът. Има още толкова много да бъде разбрано и осъществено с другите групи за ченълинг и с другите носители на информация, които вървят сред вас в различните измерения. Сега моят партньор иска нещо много специално; иска музиката да се завърне. Това е нещо, което той не е правил досега, за което аз го помолих. (Разнася се изпълнение на арфа на живо.)

Почувствайте какво правят вибрационните тонове с душата ви и как ви хранят духовно. Скъпи мои, с приключването на ченълинга за тази вечер искаме да ви отправим една покана. Хората, които седят тук (и които четат тази статия), са дошли но предварителна уговорка. И като казваме уговорка, имаме предвид, че не по случайност или съвпадение вие седите тук пред Духа, а Духът ви къпе в любовта си с тези послания. И ако си тръгнете оттук с информация, още по-добре. Тук има хора, които не вярват на чутото, дори докато моят партньор говори. И аз, като Крион и Духа ви казвам, че ви обичаме искрено и че семената на истината са посети във вас. Ще дойде време, когато ще си спомните тези думи и ще откликнете. Оставете сърцето ви да ви отведе до истината и до онова, което откликва вярно в ума ви.

Тук има и други, които са подготвени за случващото се. Защото съществата, които ме съпровождат, групата на Крион, ви предлагат... интервенция. На тази планета на свободния избор сега вие сте изправени пред решението за промяна. Тя е свързана с изцелението. Ние сме тук в любов и чистота. Виждаме ясно вашите Висши Азове. Разглеждаме цветовете ви и знаем кои сте. Някои от вас имат нужда да се излекуват от страха. О, да. Някои от присъстващите имат нужда от биологическо лечение и вие ви молим веднага да осъзнаете кои сте и да решите дали моментът е подходящ за това. Защото, скъпи мои, тази вечер изцелението е ваше! Защото мнозина ще си тръгнат от тук като друг човек, човешко същество, което се е докоснало до Духа и се е променило... което знае за своя Висш Аз и усеща намесата на онази друга част от себе си, която е невидима, Разбирате ли, Духът сте вие, Вие молите онази част от вас, която е Бог, да ви докосне, да се присегне и да направи необходимите промени. Тук няма нищо невъзможно. Няма биологична аномалия, която да не може да бъде коригирана. Няма ситуация, която да не може да бъде преобърната в печеливша, Няма страх, който да не може да се замени с мир.

Затова ви молим да изразите намерението, както си седите тихо тук, това да се случи. Почувствайте създанията,  са сред вас тази вечер и разговарят с вашите водачи. Защото за мнозина от вас има лесно решение тъкмо затова сте тук тази вечер. Затова чувате тези гласове в момента. През следващите три дни могат да ви се случат много неща. На вас говоря! Вие знаете кой съм! Психично пробудените са наясно какво се случва в момента. Тази стая е различна от помещението, което беше само преди минута. Няма никакво зло, което да може да ви засегне, Няма никаква тъмна сила, която да е в състояние да ги обърка. В този миг вие сте чиста любов, такива, каквито сте дошли тук и каквито ще се завърнете. Ние ви възприемаме точно така, скъпи мои, и ви почитаме в Духа. Искаме да признаете случилото се и да си тръгнете оттук изцелен.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Блaгословени сa дa! Слaвa нa Господa БОГA
Анонимен
Istina e
и ти ще дойдеш :-)
Анонимен
tapo e
Виж още отзиви
Коментирай
loading...