Назад до Крион: Петте духовни промени през новата епоха

Крион: Петте духовни промени през новата епоха

  1. Крион: Петте духовни промени през новата епоха
  2. ДНК
  3. Пътят - движението
  4. Изпитанията и новият инструмент
  5. Последното разделение
  6. Подкрепа и специална доставка

ДНК

Някои ще кажат: „Крион, от дълго време ни говориш, че ДНК на хората се променя. Ще можем ли някога да потвърдим това?" Скъпи мои, по време на живота на следващите две поколения хора учените ще започнат да забелязват със своите микроскопи различията на клетъчно ниво, които съществуват между досегашните хора и техните нови поколения. В момента говорим за двете нишки (или вериги, както ги наричаме ние) на физическата ДНК, заради които е дадено и тяхното химическо наименование - нишките, които можете да наблюдавате и изучавате. Едно от откритията на изследванията на човешкия геном, които се провеждат в момента, ще бъде това, че той се променя! Няма да има по-добър показател за еволюцията на човека от този - при приключването на това изследване, защото тогава ще можете да сравнявате генетичния код сам по себе си (познат или не) с кодовете на новите деца от следващите две поколения. По-рано сме ви казвали: развитието на вашата наука ще доведе до откриването на някои от най-странните атрибути, които сме ви посочили във връзка със съществуването на човека. И пак повтаряме, че днешните чудатости от учението на Новата епоха ще се превърнат в тезите на утрешната наука.

Ще се измени не само вашата ДНК. Ще се променят и химическите процеси в човешкото тяло, свързани с имунната система. Тя ще се промени първа, защото така трябва, но ще стане и нещо повече. Ще забележите аномалии на клетъчно ниво, които никога до този момент не сте регистрирали - сили, които дотогава никога не сте виждали. Дори клетките ще се делят по различен начин. Човекът ще се променя, ще се промени и "клетъчното съзнание”. Мнозина ще се чудят дали то не е съществувало винаги и просто не е било забелязвано. Това, което накрая ще установите като една различна биология, ще започне да променя планетата. Някои ще започнат да ги наричат "интелигентните клетки". Биолозите ще се чудят как така никога не са наблюдавали някои от проявите на интелект на клетъчно ниво, които ще започнат да се проявяват. Други ще разберат, че те са нещо ново, а трети ще тънат в догадки за това как процесите са могли да се изменят по начина, по който са се изменили, притежавайки същата химическа структура и процеси както досега. Това, което мнозина няма да забележат, е феномен, който ще наречем "упълномощената ДНК" - следващата стъпка в еволюцията на човека.

Нека да ви кажа откъде започва тази еволюция. Мнозина си мислят, че тя започва с индиговите деца, които се раждат сега. Възможно е да си мислите, че за да притежаваш развита ДНК, трябва да си роден с нея, но това не е така! Промяната на клетъчното ниво започва с ЧИСТОТО ДУХОВНО НАМЕРЕНИЕ. "Крион, това означава ли, че с помощта на своето намерение можем наистина да променим своята клетъчна структура?" Да, точно това означава, можете да я промените! Най-грандиозните събития, за които се твърди, че някога са се случвали на тази планета, са се осъществявали "отвътре навън". С други думи, Божествеността в човека наистина предизвиква промените в клетъчната структура, което означава, че с помощта на съзнанието се създава материя.

>Точно в момента на планетата живеят аватари, които създават материя с помощта на съзнанието! Ако това е истина, в такъв случай не е ли логично следващата стъпка за развития човек е да прави същото? Ето това представлява чудото и то може да възникне във вашето тяло така, както го прави и един аватар, защото принципите са едни и същи. Когато започнете да разбирате кои в действителност сте вие и започнете да виждате духовния "член на семейството" вътре във вас, ще се промените. Кое е това, което един велик аватар притежава, а вие сякаш го нямате? Отговорът на този въпрос е: ПЪЛНО САМООСЪЗНАВАНЕ. Когато откриете Божествеността вътре в себе си, вашата ДНК се променя, за да се приспособи към реалността на вашето откритие. Това се нарича още и "създаване на собствената реалност", тема, която вече сме обсъждали.

Вашата ДНК е съвършена, но вие сте позволили в тялото ви да бъдат заложени ограничения, чиито резултат са краткият живот, болестите и дисбалансът. С помощта на намерението влиянието на тези ограничения може да бъде премахнато и ДНК може да се доближи до това, което е била замислена да бъде. Всичко това е създадено от вас и за вас. Сега ви е предоставена възможността да промените ДНК до състоянието, което ще съответства на вашето съзнание.

Има още един атрибут, за който вече сме говорили във връзка с ДНК. Това е раждането на новите деца, наречени "индигови". Това е планетарен атрибут, скъпи мои. Той не е присъщ само на една или друга култура или континент. Пристигането на тези нови деца е непосредствен резултат от позволението, което дадохте на 11:11, преди седем години. Това са хората, за които говорим, които носят семената на човешката еволюция в себе си и е важно да разберете, че тази дискусия за ДНК е за ВСИЧКИ вериги, не само за тези, които може би ще изследвате под микроскопа. (Крион често говори за 12-те нишки на ДНК много от които не са химически съединения и следователно не могат да се видят.)

Колко подходящо! 11:11 беше Прозорецът на разрешението, дадено на най-високо ниво на човешкото съзнание в началото на 90-те години наXX век. Въпросът беше зададен на цялото човечество: "Ще дадете ли разрешение, с което да позволите извършването на такава промяна в ДНК, че родените след вас да притежават съзнание, което вие не притежавате?" Отговорът, даден по време на този Прозорец 11:11 беше еднозначно "ДА".

Още от самото начало посланието на Крион беше, че вие не само ще доживеете до времената, за които с абсолютна сигурност беше предсказано, че ще се случат ужасни и страховити неща, но и това, че с помощта на своите съзнателни усилия ще промените хода на събитията. Важно е да се разбере, че Крион няма нищо общо с този Прозорец на разрешението или с работата, която вие свършихте на планетата. Добрите новини са свързани със съществуването на хората/ангели на тази планета - на ВАС! Събитията бяха свързани с човешката раса, надарена с могъществото да реши проблема. Вашата планета постепенно избра да разбере, че нещата могат да бъдат различни и че човечеството притежава способността да я промени. Накрая вие разбрахте кода, който ние непрекъснато ви давахме - че притежавате способността да промените посоката на времето, да промените предсказаното и да създадете ново бъдеще за себе си и за планетата. И вие го направихте!

Най-грандиозният атрибут на промяната на човека на новото хилядолетие е промяната на ДНК, а нейните части и елементи, които не можете да изследвате, са първото нещо, което ще се промени. Това са частите, върху които се въздейства магнитно. Тези магнитно повлиявани части са създадени така, че да събудят химическите елементи във вас. Много хора ще си мислят, че това е чудо - способността да се увеличи продължителността на живота, да се запазва пълно спокойствие сред хаоса, способността сърцето ви да се изпълни с любовта, за която молите, или да снижите значително нивата на своята тревожност. Промяната ви позволява най-накрая да зърнете частицата от Бога, която вие представлявате. Всичко това започва на клетъчно ниво, защото в клетките на човека се намира моделът на Духовния и физическия живот. Той съдържа всичко, което някога сте били, и причината, поради която сте тук. В този ДНК модел се съдържат кармичните атрибути, носени от миналото (това, което наричаме "рецептата" и настройката за вашия живот).

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
Благодаря ТИ Сатурн!
Holydream
Включвам се и аз във веселието, ще падне голяма игра! Само дето ви включвам и всички вас, тъй като още не сте разбрали, че самите вие сте най-големите богове!!! Много ми се ще в момента да мога да ви видя физиономиите...
Анонимен
Ще се развеселя премного,заради Господа...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...