PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Петте духовни промени през новата епоха

Крион: Петте духовни промени през новата епоха

  1. Крион: Петте духовни промени през новата епоха
  2. ДНК
  3. Пътят - движението
  4. Изпитанията и новият инструмент
  5. Последното разделение
  6. Подкрепа и специална доставка

Последното разделение

Накъде сте тръгнали духовно? Какво ще се случи по-нататък с философията на Новата епоха? Ще ви дадем един израз за тези, които ще останат в старата енергия и след смяната на хилядолетията. Изразът през 2000 година е, че "влакът е напуснал гарата". Тези в старата енергия, които са отказали да приемат някой от новите дарове и са продължили да вървят по старите пътища, сега получават последна покана да се качат на влака на новото хилядолетие. През годините след 1987 стъпките бяха малки и мнозина успяха да преминат, макар и бавно, от старата в новата енергия, комбинирайки своето знание и подобрявайки живота си. Някои от тях обаче отказаха и продължиха да вървят по старите пътища.

Докато преди преходът от старото към новото се осъществяваше постепенно, сега те ще трябва да направят огромен скок. Ето защо ще има хора, които ще останат в старата енергия, наричайки себе си "работници на Светлината" и твърдейки, че вие не сте прави. Те няма да разберат статуса на извисяването, нито ще забележат даровете, които съществуват. Ще ви кажат, че са заслужили своето знание със своя опит и че вие не можете да притежавате тези нови неща, без "да си платите дълговете", както са направили самите те. Много от тях ще ви кажат "сбогом" и така ще възникне разцепление. Такава е човешката природа, нали? Точно това беше предсказано и се очакваше да се случи при такава драматична промяна.

Различията между вас ще станат очевидни за всеки, който наблюдава отстрани. Тези в старата енергия, които се наричат "работници на Светлината", ще имат списъци с разни неща, които даден човек трябва да прави, както и с ритуали и задължения, които трябва да спазва, за да притежава просветлена енергия в себе си. НОВАТА енергия изтъква новите пълномощия и могъщество на човека. Ще има много малко структури и човешките йерархии няма да се градят около разгръщането на човешкото его. За всеки, който ги сравнява, ще бъде очевидно кой от тях е СТАРАТА и кой е НОВАТА енергия.

Тези, които са в новата енергия, ще притежават качества, които и вие лесно ще познаете. В тяхната работа ще присъстват "четирите атрибута на любовта"

(представени много пъти в сеансите на егото. Няма да изтъкват своите постижения и в думите им ще има мъдрост. Отличителният белег на работника на Светлината на новата енергия е това, че той е потопен в СЕГА. Когато го попиташ какво ще стане утре, той ще те погледне и ще каже: "Никой не знае." Ще действа уверено и с любов по отношение на бъдещето - без тревога, защото когато то настъпи, ще бъде създадено с неговото участие, както трябва и да бъде. И това, скъпи мои, е нещо противоположно на старата природа на човека. СТАРИЯТ начин за действие се страхува от бъдещето и не вярва във възможността за създаване на реалността! НОВИЯТ начин за действие е напълно наясно, че бъдещето е точно такова, каквото човек го направи да бъде. Не се страхувате от това, което можете да създадете.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
Благодаря ТИ Сатурн!
Holydream
Включвам се и аз във веселието, ще падне голяма игра! Само дето ви включвам и всички вас, тъй като още не сте разбрали, че самите вие сте най-големите богове!!! Много ми се ще в момента да мога да ви видя физиономиите...
Анонимен
Ще се развеселя премного,заради Господа...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...