Назад до Крион: Петте духовни промени през новата епоха

Крион: Петте духовни промени през новата епоха

  1. Крион: Петте духовни промени през новата епоха
  2. ДНК
  3. Пътят - движението
  4. Изпитанията и новият инструмент
  5. Последното разделение
  6. Подкрепа и специална доставка

Пътят - движението

След като преминете тази демаркационна линия, наречена милениум, можете да очаквате известни промени във втората област - ПЪТЯ. Някои от вас усещат, че са "преустановили" своето духовно развитие. Сякаш чувствате спиране на това, което в миналото поне привидно ви е давало усещането за "движение напред". Сега дори и това вече го няма. Човече, работнико на Светлината, лечителю, член на семейството, наистина ли си мислиш, че си преминал през хилядолетията, само за да "спреш" през 1999 г.? Какво да кажем за новата енергия? [смях]

Нека да ви кажа какво се случва в момента. Притежавате способността да усещате движението в линейния модел, който моят партньор ви описа [по-рано по време на този семинар] и това, което наричате своя РЕАЛНОСТ. Дори на духовния път усещате духовното движение по един линеен начин. По духовния път се местите от едно на друго място. Сега е времето да позволите на това възприятие да се промени. По-рано моят партньор [Лий] описа един влак, който се движи по релсите, като метафора за вашата жизнена сила в старата енергия. Нека ви задам следния въпрос, свързан с многоизмерната реалност: Какво ще се случи с тази метафора за влака, обикалящ в кръг по своя коловоз, ако ви кажем, че влакът стои на едно и също място, а се движи коловозът?

Въпросът към вас е следният: Продължава ли да се движи влакът? И още по темата - вие пътувате ли за някъде? Отговорът и на двата въпроса е едно многоизмерно "ДА", но в своята четириизмерна реалност вие можете да го поставите под съмнение. Причината за това е, че вашата система за "регистриране на движението" сега е включена във времевата рамка на СЕГА.

Често причината, поради която се чувствате спрели на едно място, е, че в СЕГА (по-високата вибрация) приемате едно многоизмерно движение, което усещате като нещо, което до този момент в духовен аспект не сте изпитвали. То е извън рамките на нормалната четириизмерна реалност на човека. Движи се коловозът и колелата продължават да се въртят и въртят, въпреки че вие бихте могли да кажете: "Аз съм спрял на едно място." НЕ СТЕ спрели. Коловозът под вас продължава да се движи, така че локомотивът все още работи и работи добре, но възприятието ви сега не е така линейно. Ситуацията има повече връзка с това, което е около вас, и вашето усещане е, че сте спрели от гледна точка на познавателната парадигма на СТАРАТА енергия.

За тези от вас, които не могат да разберат казаното, описваме една забавна картина, която да ви помогне по отношение на вашето търпение. Представете си, че духовно сте спрели и просто чакате с вас да се случи нещо удивително! Усещането за движение в духовен аспект е напълно и абсолютно различно от това, което сте изпитвали до този момент. В допълнение, много често сте измервали движението с помощта на синхронията, която съществува в живота ви. И не само това, лечители и работници на Светлината, вие освен това сте склонни да измервате движението и духовността чрез това колко добре работят нещата за ваше улеснение. Знаете ли какво се случва с една фабрика, когато тя бъде затворена за реконструкция или преоборудване? Спира да работи. Знаете ли какво става със служителите, когато излизат в двуседмичен ПЛАТЕН отпуск? Празнуват! [смях] Затова трябва да попитаме очевидното: ако сте спрели, защо не се присъедините към веселбата? За тези от вас, които се усещат спрели на едно място по време на този период на реконструкция и преоборудване - защо не се събудите на сутринта с повишено настроение заради принудителния платен отпуск?

Първото нещо сутрин, когато се събудите - напомняте ли си, че сте на планетата, която сте променили? Празнувате ли? Първата ви мисъл, когато се събудите, може да е примерно следната: "Благодаря ти, семейство. Благодарен съм, че никога не съм сам. Благодаря ти, семейство, за възможността да премина през изпитанието върху тази планета на свободния избор. Благодаря ти, семейство, че ми позволи да бъда част от това велико преживяване." Вместо сутрин да се будите с тягостно чувство и да оплаквате клетия си живот, вие си казвате: "Ще отпразнувам, този ден, без значение какво ще ми донесе той!" Може би е малко по-различно от това, което правите в момента, но, разбирате ли, нещата невинаги са такива, каквито изглеждат.

Пътят - ускорението на времето

Като говорим за духовния път, на който се намирате в момента, трябва да знаете, че един друг атрибут на новата енергия ще бъде ускоряването на времето. Това е нещо, за което помолихте по време на смяната на вибрациите на физическата и духовната реалност. Вие, по собствен избор, накарахте тази специфична част на Вселената да вибрира по-бързо. Вашето време се ускорява! Това, което геологията наблюдава в земните пластове, също е свързано с ускоряването на времевата рамка. Геолозите ще ви кажат, че промените на Земята, които се наблюдават в момента, не са промените, които са очаквали да видят в близките 20-30 години, но въпреки това те са налице, пред вас. "Но, Крион - можете да кажете вие, - ако времето се ускорява, защо всички часовници продължават да отчитат времето по същия начин? Не трябва ли да вървят по-бързо?" Не и според вашата наука! Спомняте ли си научната главоблъсканица за относителността, наречена "парадоксът на часовника"? Наблюдават се два часовника. Единият е с хората на Земята, другият е с космическия пътешественик, който се отправя на далечно пътуване в Космоса с много голяма скорост. На пръв поглед часовниците отчитат времето по абсолютно същия начин, както преди, но когато космическият пътешественик се завърне на Земята, двете групи откриват, че Земята е остаряла, а той не е! Въпреки че през цялото време, докато е пътувал, неговият часовник е отчитал времето както преди. Скоростта му е променила времевата рамка, но часовникът му е работил напълно нормално, както преди. Едва когато сравни неговите показания с тези на часовниците на Земята, той разбира, че по някакъв начин времето се е променило.

Възможно е през следващите години вашите астрономи и физици да започнат да съпоставят аномалиите, свързани с относителността на времето и вашата роля в тях. Вие променяте времето във вашия район, но не разполагате с друга времева рамка, спрямо която да го сравните. Следователно времето ви се струва едно и също, неизменно, но на клетъчно ниво повечето от вас са наясно с ускорението, което става в момента. Въпреки че може и да не го разбирате, ще настъпи момент, когато науката ще наблюдава Вселената около вас и ще заяви, че тя "се е забавила". Истината е, че вие ускорявате своя ход! Следете за това. То е свързано с относителността на времето, с тази планета и с това, което сте направили. Възможно е някои от вас вече да го усещат и да кажат: "Разбира се, времето ускорява своя ход. Можем да го усетим!" Някои от вас се будят рано сутрин с тревога, защото клетките ви го усещат. Ако се чудите дали времето не забързва своя ход, сте абсолютно прави. Добре дошли в началото на едно измерение, което до вчера не сте притежавали! 

Пътят - най-после облекчението

По отношение на пътищата, най-накрая ще кажем следното: когато пресичате границата, когато сменяте хилядолетията, ще има обещание за облекчение. Ще се движите по коловоз и ще знаете, че това е вашият коловоз и това ще ви носи успокоение. Тревогите ще започнат да избледняват и изчезват. Ще започнете да се чувствате комфортно на клетъчно ниво, да разбирате "подаръците" и да ги използвате по начин, който никога до този момент не ви е бил понятен. Реконструираната фабрика ще отвори отново врати, а вие ще разполагате с ново оборудване, което ще започнете да усвоявате, за да продължите да работите. Затова ви казваме: "Търпение, скъпи мои, търпение - защото границата е близо."

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
повече енергия и обич от нас за земята да отворим сърца братя и сестри!!!!p
Анонимен
Благодаря ТИ Сатурн!
Holydream
Включвам се и аз във веселието, ще падне голяма игра! Само дето ви включвам и всички вас, тъй като още не сте разбрали, че самите вие сте най-големите богове!!! Много ми се ще в момента да мога да ви видя физиономиите...
Анонимен
Ще се развеселя премного,заради Господа...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...