PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: Енергийно съзнание

  1. Крион: Енергийно съзнание
  2. Пренаписване на ДНК
  3. Промяна на реалността на човешкото тяло
  4. Разговор с мъртвите - всичко е съвсем различно
  5. Времето - сложно явление

Този жив ченълинг беше даден в Бъркли Спрингс, щата Западна Вирджиния

Събота 17 юли 2010 година

Здравейте, скъпи, аз съм Крион от Магнитната Служба. Махалото се накланя отново към моята страна и в тази реалност има елемент на недоверие. В групата на древните души винаги е било така. Те казват, че е твърде лесно - твърде лесно, за да не бъде измислица. И затова преди да започнем разговор, ние ви казваме: това е разговор за любовта...именно за нея. Така винаги е било и винаги ще бъде. Това не е тази любов, за която вие мислите, защото във Вселената съществува сила, която видяха, идентифицираха и признаха даже вашите астрономи.

Те я наричат разумен замисъл.

Те са прави, че Вселената сама по себе си е предубедена. Тя е предразположена към създаване на живот; тя е предразположена към любов. Съществува съзнателна цел за всичко и астрономите, учените и физиците искат да видят пълна и завършена неутралност вътре във всички неща, но не я намират. Нима не е смешно, вие проецирахте своята идея „логичен научен метод” така, че очаквате да видите Вселената ли? И когато , изучавайки Вселената, вие не получавате потвърждение чрез него, вие не поставяте под съмнение метода, вие се съмнявате в данните! Колко това е забавно за нас!

Ние искаме да поговорим за някои неща, които вие сега откривате, а също и за това, че вие вече виждате, но още не обозначавате правилно. Силата, която започва да става ваша, се нуждае от разбиране на енергиите около вас, които вие никога не сте идентифицирали правилно. Много неща вие искате да видите като енергия, когато те в действителност са „енергийна информация”. Затова, това е един от първите междупространствени ченълинги от серията, която ще се дава в течение на дълго време, това е един от тези ченълинги, които ще се дават от време на време, за да ви обясним по-добре тези концепции, които не са ви понятни или са необясними.

Между ядрото на атома и облаците на електроните има огромна дистанция. Ако вие можехте да дойдете заедно с мен в това най-малко от малкото, вие щяхте да забележите огромно количество пустота...такова количество, което в действителност ще ви обърка. Физиците ще ви кажат, че почти всичко е „направено от нищо”, защото основната част от масата се състои от това тайнствено пространство вътре в атомната структура. Но това е защото учените не могат да видят това, което се намира в „тъмнината”. Това изразяване ще използваме за триизмерния ум, опитващ се да изучи междупространствената реалност. Междупространствената истина е такава: пространството между атомното ядро и облаците на електроните, където се намира привидната пустота, в действителност е запълнено с енергийна информация, която учените наричат разумен замисъл. Това е трудно да се обясни, особено как то се проявява във вашата реалност, но е така. Затова ние ще започнем с простото.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...