Назад до Крион: как да използвате новата енергия

Крион: как да използвате новата енергия

  1. Крион: как да използвате новата енергия
  2. Старата енергия
  3. Новата енергия
  4. Притча "Не мисли като човек"
  5. Нова медицина

Притча "Не мисли като човек"

Сега ще ви дам основните елементи или АБВ-то на новата енергия и нейното приложение. Междувременно ще ви дам един пример... и една притча. Първата точка в списъка е нещо, което сигурно ще запомните веднага, защото ще ви прозвучи някак смешно: Не мисли като човек!

Не мисли като човек: Как да стане това, ще попитате вие, след като сте човеци? Прекалено ли е да ви помоля да мислите така, както мисли Духът? Сигурно е така. Но дали е прекалено, все пак, да ви помоля да прегледате вашите човешки мисли? Сигурно не е. Представете си следното: вие сте на пътя и се движите бързо. Пътувате към отсрещната страна на долината и с пълна уместност сте помолили Духа да съ-твори това пътуване с вас. Интуитивно знаете, че е било подходящо и правилно да сътворите това нещо за себе си; и затова сте го създали. На пътя сте, но съществува един проблем: по-рано на пътя е имало мост към отсрещната страна на долината, но от известно време той липсва. Все пак вие продължавате по пътя с пълното съзнание, че мостът го няма.

Не мисли като човек. Какво би си помислил човекът в този момент? Човекът прави предположения. Мостът го няма; следователно "ще умра". Мостът не може да се построи отново достатъчно бързо... нямаше го, когато снощи минах оттук!" Предположението е, че човекът очаква мостът да бъде същият както преди, построен от други хора, от бетон и стомана, на същото място. "Моята кола не би могла да премине, ако няма мост." Правите предположението, че вашето превозно средство не може да лети. Не мисли като човек! Мисли като Дух. Когато Духът съ-творява с вас, се случват много неща, за които нямате никаква представа.

Не правете никакви промени по пътя, водени от страх, е втората от трите инструкции. Вижте, ако разсъждавате като човек, вие ще се страхувате. "Какво означава това?", може да попитате вие. Означава следното: вие сте на планетата на свободния избор, затова тук не съществува никакво предопределение; можете да правите каквото решите. Но всеки път, когато правите нещо неуместно (извън сферата на вашето съ-творяване с Духа), вие създавате карма. И така, ако се страхувате и мислите като човек, какво бихте направили? Възможно е да завиете наляво или надясно по пътя си, заобикаляйки моста, който мислите, че не е там. Възможно е да решите да спрете. Имайте предвид, че ако направите това, пак ще породите карма! Хм, възможно е да кажете: "Аз имам неутрален имплант." Да, но Духът отговаря: "Сега пак имаш карма." Току-що я създадохте. Виждате ли как става? Не правете промени по пътя на съ-творението от страх. Не мисли като човек.

Поемете отговорност за пътуването. Слушайте внимателно, защото това е третият важен елемент. Ако мислите като човек и се страхувате като човек, вие няма да имате доверие и ще упреквате Духа за всичко, което може да ви се струва като негативна ситуация. "Ето ме на пътя, устремен към смъртта си! Дух, ти ме измами! Дух, ти ме предаде! Сигурно ще се разбия в урвата долу." Ако поемете отговорност за пътуването, тогава Духът не може да ви "причини" нищо. Вие сте Духът! Вие съ-творявате по пътя, мислите като Духа... безстрашни, знаейки, че там, където някога се е издигал мостът, ще го замени нещо друго, без да правите предположения какво ще е то.

Докато се приближавате към долината, изведнъж виждате през себе си точно това, което си мислехте: мостът наистина още липсва. Хората не биха могли да го постоят отново за един ден. А, но какво още виждате? На пътя има други хора, които ви махат и сочат да завиете към едно място, което не сте виждали досега... и там се издига нов мост! Мост, за чието построяване е била необходима цяла година! Мост, който е бил в строеж много преди да сте го поискали или да ви е бил необходим! По-широк е, отколкото очаквахте. Има лампи, които да осветяват пътя нощем, и ви превежда до другата страна на долината по-бързо, отколкото старият мост. През цялото време на строежа е бил извън видимост и се показва едва сега... когато ви е най-необходим.

Ако разберете тази притча, ще проумеете какво има за вас Духът в тази нова енергия. Времето на Духа не е линейно! Скъпи мои, ние изграждаме отговорите преди вашите въпроси! Ние съ-творяваме, преди да поискате. Можем да го правим в пълна уместност, защото нашето време не е като вашето. Пак повтарям, не бъркайте това с предопределението. Вие сте на планетата на свободния избор, но ние имаме предимството да знаем "предварително" какво ще ви потрябва във вашето линейно време. Сега е налице подготовката за онова, което ще съ-творите и проявите утре... за изцеленията, за изобилието, което се задава към вас, за партньорствата, които са на една ръка разстояние от вас. Вече е започнала подготовка-та на творения сред вас, за които все още нямате понятие.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Красимира добре нова. Много е интересно и полезно. Това е което ме вдъхновява.
Петра Димитрова Всичко е истина истина Ви казвам от първо лице единствено число повярвайте
Има ли други Българи с имплант?
Радостно и интересно е да стъпваш в стъпките на нашия създател!
Анонимен
Невероятно...някой ми го "казва с думи"....Има прастара народна песен която казва само: Дай ми Боже, що е мене драго...нищо ново под слънцето !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...