PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Как стават нещата

Крион: Как стават нещата

  1. Крион: Как стават нещата
  2. Ежедневието
  3. Изобилието
  4. Силата на човешкото същество
  5. Извънземните
  6. Информацията от канал
  7. Четирите елемента на чистата любов
  8. Притчата за Томас Лечителя
  9. До лечителите

До лечителите

Лечители, които слушате и четете тези думи, внимавате ли?

Всеки един от вас се намира в централната стая на промяната за тази планета! Защо Духът ви дава това послание? Защото бъдещето на планетата не е сигурно, но вашата работа може да го балансира. Вие сте на ръба на нещо удивително, но ще трябва да заемете мястото си във вашата златна стая, за да промените статуквото - и просто не можете да го пренебрегнете.

Някои от вас сигурно разбират какво имаме предвид с думите "Вие сте привилегировани." Когато седите пред Крион в случаи като този, Духът мие нозете ви! Защото ние стоим тук с купата светена вода – нашите сълзи на радост за вас - измиваме нозете на всеки един от вас и ви обичаме и ви наричаме по име, казвайки: "Ние знаем кои сте! И много ви обичаме!"

Дори онези, които не вярват в това, са обичани! Нека тази вечер да посеем семето дори в онези, които ще си тръгнат оттук неразбиращи, така че някой ден, когато настъпи подходящият момент и животът им е готов, те да си припомнят тази среща и да почувстват любовта, която е напоила тази вечер живота им.

Така става, скъпи мои. Вие искате да знаете за съ-творението? То е в златния трон. Защото в златния трон самоупълномощаването поражда мира, който създава радост. Когато осъзнаете, че заслужавате да бъдете тук, всичко се променя! Вие ще "притежавате" факта, че всичко е в Божествен ред. И това самоуважение позволява на изречените от вас думи да породят сила, създаваща ситуация, в която вие можете да сътворите собствената си реалност - това е съ-творение в чист вид.

Е, какво се случва с вас сега? Искате ли да си тръгнете оттук уверени, че трябва да потърсите вашата златна стая? Ще ви кажа какво може да направи тя за вас: може да разреши всички проблеми, които тегнат на рамената ви сега. Няма нито една болест, която да не може да бъде излекувана моментално от енергията, която е тук, сега, в тази стая.

Няма нищо непостижимо за вас и вие знаете, че ви казвам истината. На клетъчно ниво няма нищо невъзможно. Смятате, че се натъквате на невъзможност във взаимоотношенията, семейството или работата ви? Това е плод на въображението ви - кармична спънка. Ние ви обещаваме, че за всеки един от вас съществува 100 % печеливша ситуация - но решенията започват с любовта в тази стая, в този стол.

И така, скъпи мои, отново е време да си тръгнем, изнасяйки се между редовете и разделяйки се с вас. Но всъщност ние никога не ви напускаме. Някой ден, когато се срещнем отново лице в лице, вие ще бъдете във вашите нови цветове, във вашата Меркаба, и ще разпознаете цветовете ми.

И тогава ще пребъде голяма любов между нас, когато аз кажа: "Помните ли, когато бяхме сред красотите на Земята в Банф и аз ви предадох едно послание?" О, скъпи мои, моят партньор не може да изрази с думи любовта, която изпитваме към вас.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Негодник
Къде се чувстваме най умиротворени ? Под слънчевите лъчи, на някоя скала на океана ? Разбирам , че за всеки е различно . Какво правим ако нямаме пари да отидем там ? Аааа да , можем да отидем там в съзнанието си , чрез видение !!! Да , но в съзнанието не е толкова истинско , отколкото в действителност ! Разбирам , че действителността е относително понятие и всъщност материалният свят е илюзия , но защо тогава чувството в материялният свят е тооолкова силно а в духовния тоооолкова слабо и защо всеки се стреми към материално проявление на мечтите си ? Как да постигнем умиротворение чрез пребиваване в златната стая , като чувството там е слабо , понеже не е проявена тази стая в материята и , ако успеем все пак да постигнем истинско умиротворение във въпросната въображаема стая , то за какво по дяволите ще ни е необходимо проявление на мечтите в материята ? Крайният резултат ще е същият , ЧУВСТВОТО то е важно !!!
удивен
Чудя се кой ли си губи времето да пише всичко това и да мисли, че някой му вярва?!
Анонимен
Абсолютно съм съгласна!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...