Назад до Крион: миналите животи

Крион: миналите животи

  1. Крион: миналите животи
  2. За груповата карма
  3. За гибелта на големи групи хора

За гибелта на големи групи хора

Въпрос: Знам, че вече отговори от части на въпроса за масите, които умират сега на планетата, но не можеш ли да си малко по-изчерпателен? Все още ми е трудно да го проумея.

Отговор: Вие винаги ще реагирате болезнено на смъртта, дори на уместната смърт, тъй като тя символизира земната болка и страдание и биологическите трудности. Никога не си въобразявайте, че ще преодолеете това състрадание, тъй като то е част от вашето равновесие. Уместно и правилно е да изпитвате мъка за страдащите души и заслужавате уважение за това, че искате да предотвратите бедите им.

Но не можете да направите нищо, за да предотвратите гибелта на големи групи от хора сега. Процесът вече е започнал и ще продължи с години. Дори в момента, докато четете тези редове, умират огромен брой хора, за които нищо не се споменава, и това е част от цялостния сценарий за планетата. В предишната поредица неведнъж се спирах на този въпрос. Тогава ви казах, че близо един процент от цялото земно кълбо участва в този процес. Тази цифра представлява цели кармични групи, хора, които нямат никаква надежда да получат просветление или да продължат по пътя. Иронията тук е, че в старата енергия тези групи можеха да останат; сега новата енергия изисква да си отидат. За тях няма движение напред, нито напредък в обучението. Правилно е да стане така, а душите им копнеят да продължат развитието си.

Това са групи, които са знаели, че това може да се случи, когато са идвали, и са вложили дълбок смисъл в своя край. Тези специални групи, за които се тревожите, ще се завърнат незабавно като надарени хора с аура в индигов цвят. Смъртта им ще бъде огромна помощ за планетата и всъщност е част от новата ви възможност и от вече обсъдената трансформация. Аз осъзнавам и разбирам колко парадоксално ви се струва всичко това, защото вие сте създания на любовта, родени в духа, и сте предназначени да следвате хуманитарни мисии. Правете каквото можете за тях, но не се отчайвайте заради бедите им, защото те имат смисъл, особено за децата. Наблюдавайте всичко с универсална мъдрост. Плачете, ако ви помага, но накрая стигнете до зрялото разбиране на нещата в по-голямата, цялостна картина.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Това за преотстъпването на тялото е пълна глупост. Моля, не вярвайте на такива измишльотини.
Анонимен
Реинкарнациите,т.е. Преражданията имат само една цел-съвършенството на душата и сливането и с Бога.Всички процеси са подчинени на тази цел.
Анонимен
nie sme marsianska pogrebalna agenc:-)
lozan
abe za kogo rabotite
Виж още отзиви
Коментирай
loading...