PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: миналото на човека

Крион: миналото на човека

  1. Крион: миналото на човека
  2. За Лемурия и Атлантида
  3. Кармата от Лемурия и Атлантида
  4. За ледниковите периоди
  5. За пещерата на сътворението
  6. За създаването на човешката биология

За пещерата на сътворението

Въпрос: Ти каза нещо за пещерата на сътворението. Какво представлява тя и къде се намира?

Отговор: Тя е свързана с "енергийното счетоводство", ако използваме човешките понятия. Това е много свещено място, където се съхраняват истинските имена на всички вас, докато сте в урок. Необходимо е за дуализма и е съвсем реално, физическо място на Земята. Охранява се внимателно и ако хората по някакъв начин се натъкнат на него, ще бъдат унищожени по същия начин като човека, който докоснал Кивота на Завета. Знаменитият древен Кивот притежаваше много близко качество и съдържаше подобна енергия. Беше храм за пътуване, който поддържаше равновесието на силата на съществата от племената, които пътуваха с него. Сега хората са в състояние да поемат цялата сила и просветление на своето същество и е необходимо само го открият. Но по онова време не можеха да ги носят в себе си и тяхното равновесие се поддържаше в храмовете и мрежите. Древните предания за пазените в храмовете магия и сила са много верни. По тази причина в тях можеха да влизат само жреците и макар да не бяха по-просветлени от другите, техните духовни водачи ги предпазваха (чиято единствена мисия беше това). Интензивността беше твърде голяма за повечето хора. Това положение отдавна се е променило и сега се съхранява по-малко количество индивидуална сила, от когато и да било в историята.

Пещерата се намира под тропическата част на Земята, но на много, много дълбоко и недостъпно място. Няма проходи или тунели към нея и няма съоръжения за човешки достъп. Сигурно ще ти бъде интересно да научиш, че ти (моят партньор) си бил воден там три пъти от раждането си в този урок. Това е любимото място на духовните водачи да водят там хората, когато са готови. От това положение тя е достъпна за повечето хора на астрално ниво, но само през периодите, когато получават импланти или смяна на водачите... или идват и си отиват. Пак казвам, че това е свързано със силата и разпределението на съществата. Това е първото място, което виждате, когато умирате, и първото място, което виждате, когато сте заченати. То сияе с много ярка бяла светлина и често се посещава от съществата в бяло. Човешките преживявания на границата на смъртта също са свързани с тази пещера и обикновено се характеризират с пътуване до нея, с долавяне на усещанията, които я заобикалят. Тук се съхраняват универсалните имена и качества на всички, които овладяват земен урок.

Казвам ви тези неща свободно, с абсолютното познание, че тази пещера няма да бъде намерена. Разположена е така за ваша безопасност. Възможно е някой ден да успеете да засечете съществуването ‚ чрез вашите научни инструменти, но никога няма да стигнете до нея.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

скептик
Сменете си лекарствата всички!
Тази песен е за тониране и лекуване - регулира теченията на силите в човека, поставя го в хармония с Битието. Думите са на стар свещен език, не могат да се преведат буквално. Учителя им дава само приблизителен, частичен превод - „Без страх и без тъмнина!". Фир-фюр — това, което ръководи човека; фен отстранява препятствията и пречиства. Тао обгражда, пази човека като среда, в която е потопен. Тао е Абсолютното, Непроявеното, Безграничното. Би — това, което се проявява. Аумен — всички качества, които се съдържат в Божественото — всичко, което трябва да израсне и да се прояви в своята пълнота. Фир-фюр-фен е ритмично изречение. Това са ритмични думи със силни вибрации, от естество, което може да събуди нещо ново в съзнанието на хората, потънали в материалния живот.
Фир фун фер това е молитва на мама която тя самата не разбира
Анонимен
7-те сестри- това са Плеадите.
Анонимен
Доколкото знам,пещерата(при тропиците е казано изрично) се намира под Сфинкса до Голямата пирамида в Египет.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...