PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: Мрак и светлина

  1. Крион: Мрак и светлина
  2. Тъмнината и светлината - Обзор
  3. Равновесието на човека - негативното и позитивното
  4. Проблеми и решения
  5. Смърт и равновесие
  6. Действителната тъмнина и осветяването
  7. Любов и омраза
  8. Страх и покой
  9. Притчата за Моби

Ченълинг от Рино, Невада

Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Седим отново в удивителната енергия на това място (Рино, Невада), енергия, която е уникална за цялата страна. Това е енергия, която позволява да се обсъждат с лекота само определени въпроси - както сме правили и преди на това място (две години по-рано).

Преди да се заемем с днешния урок, ще започнем с поставянето на "рафтове за книги" за тази група, както сме правили и преди. Те притежават голяма, огромна сила и се наричат "рафтове за книги от любов". Наричаме ги така защото започваме и свършваме с едно универсално послание, което ще чуете от всяка същност, която пристигне при вас с любов, идваща от Духа. Започваме с огромна любов и приключваме пак с нея.

Моят партньор ви каза, че човекът е най-почитаното същество на тази планета и това е предметът, който разглежда Крион и който е разглеждан, откакто съм пристигнал. Винаги ще бъде така и докато седите на тези столове, слушайки този глас или четейки тези думи, ви каня да почувствате своя Висш Аз, който се отзовава на групата, която е пристигнала с мен - тези, които се разхождат между редовете и присядат до вас, разбутват вашите водачи, за да ви прегърнат. В такива моменти те искат да ви обичат!

И така, сега започва "третият език", нещо, което днес ще бъде предадено на толкова много от вас. Този език е за вас, универсален език, чиито думи може да не чуете наистина, но ще ги почувствате. Защото любовта на Бога ви напомня кои наистина сте вие. Това са малкото моменти, които прекарваме заедно, като семейство, което се е събрало повторно, когато Духът застава пред вас и казва: "О, помня ви! Помня ви! Не е ли прекрасно, че пак можем да общуваме по този начин?"

И ние отново, образно казано, се гледаме в очите и ви питаме: "Спомняте ли си времето, когато ви изпратихме тук?" Седите тук, на тези столове, само заради честта на вашето споразумение, позволявайки ни да стоим пред вас, да умиваме стъпалата ви, човек по човек. Святостта и любовта на този процес ви казват: "Вас ви обичат безмерно. "Почитат ви безкрайно." Скъпи мои, това е признание, че сте тук, за да свършите работата.

И ето, един ангел на Новата епоха седи пред вас, заедно със семейството на повелителя Михаил. Този ангел, който е Крион, идва при вас и ви казва, че вас ви защитават и обичат. Този ангел носи истината и мъдростта, точно както един друг, който седи с вас в тази зала [говори за Рона Херман, канал на архангел Михаил, която присъства]. Нашата работа е лесна. Тя се състои в това да поддържаме тези, които вършат работата - вас. Вие може да мислите за себе си: "Кой, мен ли? Та аз съм така малък и незначителен на фона на величествения план, наречен Земя." А ние ви казваме, че това е причината, поради която ви наричаме воини на светлината!

По време на тази среща ще се спрем на разликата между светлината и мрака. Може би си спомняте, че преди две години ви изпратихме послание във връзка с тъмната страна. Оттогава много неща се промениха. Сега имаме възможност да ви дадем по-пълна информация, която не е така загадъчна, в която истината ще достигне и ще бъде възприета и разбрана от много хора вибриращи на същото високо ниво. Само преди две години на същото това място положението не беше такова.

Миналата година бяхме в тази енергия и обсъждахме човешката биология (публикувано в шестата книга на Крион). Разкрихме неща, които не можехме да споменаваме преди. И ето, отново тази група и тази енергия застават пред вас по начин, който е специален и уникален и по-мощен в сравнение с преди. Скъпи мои, този път когато слушате (и четете) тези думи, може би на клетъчно ниво във вас се извършва промяна. Някои от вас са дошли на това събитие (или четат този текст) с една мисъл в главата си - и това е решението на един проблем. Ще ви разкажем за това след малко.

Трябва да ви дадем много важна информация, част от която е обобщение на вече казано, а друга е нещо съвсем ново. Искаме да изследваме тъмнината и светлината, позитивното и негативното, балансът на това, което съществува, и на това, което не съществува. И какво означава всичко това за вас като хора. Вашата способност в момента да разбирате словата, които ще ви представим, е много по-голяма сега, откогато и да било преди, и ще си остане такава! Защото съм тук, за да ви кажа, че е достигната критичната маса на просветлението. Казвали сме ви, че вие сте от онези малко на брой хора, които ще извършат удивителните промени за мнозинството от хората (говори за работниците на светлината). И не защото ще застанете на планината и ще започнете да проповядвате това, в което вярвате. Ще го направите, защото ще вървите по пътя и ще показвате на останалите, че на планетата може да цари мир, докато живеете с истината!

Скъпи мои, ще дойде ден, ако вече не е дошъл за вас, когато ще вървите по своя път и с това ще привличате другите хора към вас. Те ще питат: "Какво става с теб?" Ще усещат разликата. "Разкажи ни всичко за себе си", може да кажат те. И ще видят във вас златния ангел, който живее този естествен живот на тази планета, същество, което трудно може да се разтревожи, трудно може да се разстрои. Същество, което притежава търпението и мъдростта на светец. Такива можете да бъдете вие и това ще привлича останалите хора, които ще искат да разберат какво вие притежавате, а те не. Това, скъпи мои, е начинът, по който останалите ще виждат Бога във вас.

Сега тук идва ново време. Няма да настъпят планираните преди време за тази планета катастрофи - както непрекъснато ви повтаряме. Вместо това вие завършвате по-висши степени и ние сме ви посочили времевата рамка за тяхното осъществяване. Ще има ясновидци, които ще предсказват за времето след 2012 г. и ще казват: "Тежко и горко ни! Всички ще умрем, защото след тази дата не можем да видим нищо, което да разпознаем като човечество." Това, което те виждат и за което говорят, е, че от старата енергия ще е останало много малко! От този момент до посочената дата ще има енергийни потенциали, които ще ви удивят - възможности, които ще можете да реализирате за своята планета. Една шепа хора от всички, които присъстват в тази зала (и от тези, които четат това сега) - като всеки от тях притежава високо ниво на вибрации, всеки от тях е с размах на крилата от 8 метра (някои от вас ще разберат какво означава това, а други - не) - могат да сътворят чудеса на тази планета! И аз ви казвам, че вие наистина сте ангели, всеки от вас, който вибрира по този начин. Не ви давам току-така информацията, която следва.

Време е урокът да започне.

Рейтинг:

Отзиви

ВИОЛЕТА
ЧЕТА КНИГИТЕ НА КРИОН ОТ 2000 Г ВСИЧКИ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ЛюБОВ..МНОГО ЛюБОВ..ТАКА СЕ ПОНАУЧИХ ДА СЕ ОБИЧАМ И РАЗБРАХ КОЛКО СЪМ ОБИЧАНА...БЛАГОДАРЯ!
anita
Blagodaria
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
man
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...