PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Мрак и светлина

Крион: Мрак и светлина

  1. Крион: Мрак и светлина
  2. Тъмнината и светлината - Обзор
  3. Равновесието на човека - негативното и позитивното
  4. Проблеми и решения
  5. Смърт и равновесие
  6. Действителната тъмнина и осветяването
  7. Любов и омраза
  8. Страх и покой
  9. Притчата за Моби

Равновесието на човека - негативното и позитивното

Позволете ни най-напред да се спрем върху негативността и позитивността на планетата Земя, тъмнината и светлината, ако така ви харесва повече, за нещата, които ви се струват позитивни, и да кажем нещо за тези, които ви изглеждат негативни за планетата и хората. Ще ви предоставим потресаваща информация за Новата епоха: сменя се парадигмата за начина, по който се поддържа равновесието между тъмнината и светлината. Както казахме преди, едно от нещата, които тези от вас, вибриращи с по-висока честота чувстват, е усещане за дискомфорт. Всичко изглежда наред, но вие чакате "да се изхлузи и другата обувка". Изпитвате на собствен гръб новия клетъчен баланс. Свиквайте с него.

В миналото е трябвало да има баланс. Не е ли мистерия това, че майсторът на магнетизма идва с послание относно баланса на позитивното и негативното. Трябва да има баланс, винаги. Това е начинът, по който съществува Земята, а и Вселената. Това е начинът, по който съществува и вашата клетъчна структура. Едното трябва да е винаги равно на другото или енергията на едното най-малкото трябва да бъде преобразувана в нещо друго, което балансира цялото. Дори при смъртта има баланс. Това е ключът към всичко, което се е случило и сега променя начина, по който функционират нещата.

В миналото се налагаше да бъде балансирана човешката енергия на планетата. Целият баланс между светлината и тъмнината беше приписан на хората и този баланс се осигуряваше от съзнанието на хората. По такъв начин винаги е изглеждало, че съществува такова количество негативност, каквото трябва да бъде и количеството на позитивността. Но именно хората са носили върху себе си основната тежест за поддържането на равновесието. Помислете върху това. Израснали сте с мисълта, че ако има победител, трябва да има и победен. Тук съм, за да ви кажа, че това е твърде двуизмерно мислене, характерно за старата енергия!

Скъпи мои, сега това се промени. Имате нов партньор, за чието съществуване може би дори и не подозирате, който встъпва заедно с вас в новата енергия. Не сте ли се чудили някога къде отива преобразуваната карма, когато изразите своето намерение да се освободите от нея и да я замените с неутрален имплантант/освобождение? Не сте ли се чудили къде отива мощната енергия на жизнените уроци, с които сте дошли на Земята, енергията на уроците и ситуациите, с които е трябвало да се справите? Къде отива тази енергия, когато изразите намерение да я изчистите? Разбирате ли, трябва да има някакъв баланс. Тук съм, за да ви кажа, че тя не отива при друг човек. Както казах, винаги сте били убедени, че ако има победител, трябва да има и победен. Всяко едно от вашите съперничества, и вие можете да ги назовете по име, всеки човек, с който си съперничите, притежава този атрибут, който е олицетворение на разбирането, характерно за старата енергия.

Представете си съперничество с двама победители. Как може такова нещо да съществува? В момента това е възможно и се нарича планетата Земя. Ще ви кажа къде отива преобразуваната енергия, къде отиват всички тези стари споразумения. Ще ви кажа какво става с човек, който решава да се избави от старата енергия и да повиши скоростта на своите вибрации. За осъществяването на подобно нещо е нужно огромно количество енергия, духовна, космическа енергия. Вие я получавате не само от обкръжаваща ви свита и от своите наставници. Тя идва от едно друго място и ние се готвим за него от много дълго време. Спомняте ли си Хармоничната конвергенция? Тогава се проведе измерването, което ни позволи да разберем, че сте готови. Помните ли 11:11!

Тогава вие от своя страна ни дадохте разрешение да променим вашата ДНК! Помните ли 12:12? Това беше свещеното време, когато на хората беше предадена щафетата или отговорността за баланса и Земята се превърна във ваш партньор!

Вече не само човечеството поема върху себе си отговорността за тези балансиращи енергии. Сега притежавате един активен светлинен партньор в лицето на Гея. Трябва да започнете да разбирате какво става. Не сте ли се чудили защо Земята се променя по този начин? Защо сега? Защо само през последните няколко години? Не сте ли се чудили защо смяната на сезоните става по-бързо? Не сте ли се чудили защо ураганите на века се редуват на всеки 15 години? Не сте ли се чудили защо всичко, свързано с температурата и атмосферните условия, се обръща с главата надолу? Причината е, че енергията на човешкия баланс се предава на почвата и се превръща в енергията на Гея, която притежава съзнание и ви обича, която е тук и винаги е била, за да ви оказва безкрайна подкрепа.

Когато осъзнаете, че самата почва на тази планета е част от едно същество и разберете, че магнитното поле около нея представлява пашкулът, който я поддържа, тогава започвате да разбирате част от системата, в която се намирате. Човечеството вече не трябва да носи върху себе си цялата отговорност за поддържането на баланса. Не може да го прави, защото е достигната критичната маса, при която активната позитивност започва да превишава пасивната негативност и защото един работник на светлината струва колкото дузини хора без светлина. Затова един човек със светлина и любов може да промени стотици други хора и всичко, което този човек трябва да направи, е да държи своята светлина високо - и тогава на преден план излиза любовта!

Това преобразуване на старото в ново се осъществява в Земята и тя реагира. Именно с това са свързани промените на Земята. Установявате, че се намирате по средата на нещо, което може би ви плаши, чудейки се, дали земята около вас не става нестабилна. Скъпи мои, ако се окажете на място, на което става земетресение, вместо да се страхувате, изразете своята почит! Кажете на висок глас: "Напълно ми е ясно какво се случва. Земята се преустройва. Земята се движи, защото абсорбира старата енергия. Тя е нашият партньор в Новата епоха и е приела да изпълнява ролята, за която я помолихме!" Ето това се случва. Негативното се превръща в позитивно. Равновесието се променя. Вашият партньор, Земята, си е на мястото.

Рейтинг:

Отзиви

ВИОЛЕТА
ЧЕТА КНИГИТЕ НА КРИОН ОТ 2000 Г ВСИЧКИ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ЛюБОВ..МНОГО ЛюБОВ..ТАКА СЕ ПОНАУЧИХ ДА СЕ ОБИЧАМ И РАЗБРАХ КОЛКО СЪМ ОБИЧАНА...БЛАГОДАРЯ!
anita
Blagodaria
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
man
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...