Назад до Крион: Мрак и светлина

Крион: Мрак и светлина

  1. Крион: Мрак и светлина
  2. Тъмнината и светлината - Обзор
  3. Равновесието на човека - негативното и позитивното
  4. Проблеми и решения
  5. Смърт и равновесие
  6. Действителната тъмнина и осветяването
  7. Любов и омраза
  8. Страх и покой
  9. Притчата за Моби

Действителната тъмнина и осветяването

Следва въпросът за действителната физическа тъмнина и осветяването и какво означава то за вашите клетки. Искаме да поговорим още малко за човешката биология. Съвсем скоро вашата наука ще открие действието на светлината във връзка с биологията на човека. В момента започвате да откривате какви са причините за разгръщането на процеса на стареене, но съществува още едно биологично свойство, което ви се изплъзва от вниманието и за което ние ще ви разкажем сега. Свързано е с телесния часовник.

Тялото следи времето. Знаехте ли това? Как иначе ще знае кога да прави определени неща? Мнозина от присъстващите тук (и от тези, които четат) са дошли в тази енергия и в този живот като жени. Не сте ли се чудили защо телесният часовник реагира на месечния цикъл? Това е връзката с Гея, нали? Защо биологията на човека реагира на цикъла на Луната? В какво се изразяват процесите? Каква информация ви дава това? Първото нещо, което това трябва да ви говори, е, че има връзка между Земята и биологията на човека! Второто, което трябва да се сетите, е, че всичко това има за основа числото 12 (за което стана дума в третата книга на Крион).

Земята реагира на физиката на базата на числото 12. Нейната геометрия се основава на числото 12, същото важи и за вашата биология. Дванадесетте нишки в ДНК, чиито части са в групи по три и четири, са крещящо доказателство за значението на числото 12 за вас и много от вас вече знаят за свещеноста на геометричните форми, построени на основата на дванайсетицата. Всичко това е свързано с вас и Земята. Часовникът във вашите клетки следи за вашата биология.

Има две неща, за които трябва да се следи. Първото за което е ставало дума и преди, е магнитното поле. Тялото познава магнитното поле! Как мислите, какво представлява явлението, което наричате "отпадналост след дълъг полет със самолет през различни часови пояси"? Когато един човек бъде пренесен с голяма скорост през магнитната решетка и силовите линии на полето преминават за кратък период от време през тялото му, то реагира по определен начин. Знаете ли, че ако се движите в едната посока, ще реагирате по определен начин, а ако тръгнете в другата посока, ще реагирате по друг начин? Знаете ли, че движението в едната посока изтощава организма, а движението в другата го зарежда с енергия? Обърнете внимание на тези явления. Тялото ви реагира на магнитното поле на Земята. Вече сме ви казвали, че магнитното поле е необходимо за функционирането на вашата биология и без него не можете да съществувате. Другото, на което ще се спрем в нашия разговор, е, че вашето тяло трябва да отброява светлината и тъмнината в съчетание с магнитното поле. Механизмът за отброяване наблюдава и светлината, и тъмнината.

Позволете да ви кажа нещо, което вероятно не знаете и което представяме тук за първи път. Всяка клетка във вашето тяло знае кога е ден и кога е нощ. Това няма нищо общо със сензорите в очите. Един сляп човек притежава същата способност, защото клетъчната структура и самата кръв, която тече по вените, различават светлината и тъмнината и се опитват да отброяват дните заедно с магнитните свойства. Скоро ще се появят данни, доказващи това, което ви говоря. За да удължите живота си, следващото нещо, което трябва да търсите, е телесният часовник, защото той може да бъде открит и променен. Търсете "хронометъра" на ДНК. Елементът, който "измерва", е от критично значение за схващането на общата картина.

Рейтинг:

Отзиви

ВИОЛЕТА
ЧЕТА КНИГИТЕ НА КРИОН ОТ 2000 Г ВСИЧКИ СА ИЗПЪЛНЕНИ С ЛюБОВ..МНОГО ЛюБОВ..ТАКА СЕ ПОНАУЧИХ ДА СЕ ОБИЧАМ И РАЗБРАХ КОЛКО СЪМ ОБИЧАНА...БЛАГОДАРЯ!
anita
Blagodaria
I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people
man
Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!
българин
на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството
Виж още отзиви
Коментирай
loading...