Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Крион  »  Крион: новата енергия и отпечатъците

Крион: новата енергия и отпечатъците

Крион: новата енергия и отпечатъците

За всички вас (всички хора) има нова, важна информация: със започването на този 11-годишен цикъл вие притежавате силата да трансформирате отпечатъците си (не имплатните си). Никога досега това не е било възможно за никой човек, освен ако не е пристигнал без импланти или без отпечатъци (като Исус), Това има огромно въздействие едновременно върху личния ви живот и върху работата ви. Най-напред трябва да разберете какво означава това всъщност и как можете да го постигнете, и да го запазите. Второ, трябва да осъзнаете как ще се отрази на работата ви.

Нека се опитам да бъда по-ясен за това ново откровение. Това е мястото, където ще се доверя на моя партньор да бъде изключително внимателен в превода си. Вие сте заслужили едно ново могъщо качество, което е пряко свързано с представянето ви на земно ниво. Моето пристигане и последвалата работа по пренастройването на мрежата представляват "ръкостискане" за представянето ви. Това не е събитие, което трябва да ви вдъхва страх или недоверие. Онези от вас, които са в хармония с космоса по някакъв начин, ще разберат, че този момент е предсказан под много имена и в много култури... и сега настъпи. Моите послания за финалната епоха в предния раздел малко "попретупаха" важните добри новини за онези, които са балансирани. Дали бихте искали да се избавите от цялата карма, върху която сте работили през целия си живот? Искате ли да имате аура в друг цвят или да се освободите от някое установено качество? Изморени ли сте от астрологическия си знак? Отегчени ли сте от работата по някой житейски урок? Тези въпроси са невероятно значими!

С кармата вървят здравословните проблеми, необяснимите страхове и неприятности, финансовите проблеми, отработването на някои човешки взаимоотношения и професионални главоблъсканици. Кармата носи още просперитет, здраве, мъдрост, проявление и изобилие (такава е нейната двойнственост). Житейските уроци (свързани с кармата) са наложени отгоре. Те са цялостни отпечатъци, които ви поставят скрита (обикновено несъзнавана) цел, към която да се стремите. Както обясних по-рано, вашата астрологическа идентичност е "посят" отпечатък, който трябва да ви помага с избора на подходящо време по пътя ви. Освен това е важно, че мястото на Земята, където се намирате, и хората, с които работите, са част от вашата кармична групова система. Има още нещо, което не се разбира добре на Земята, и то е вашата звездна карма. Вие не се изявявате на Земята всеки път. Много от вас идват и си отиват от други области на Вселената, с различен набор кармични параметри. Често тази звездна карма е тежка. Искате ли да се освободите от отпечатъка? Както споменах, всичко има две страни, добра и лоша, в зависимост от вашия индивидуален път. Какво ще означава да се освободите?

В последния раздел говорих за лечебния процес. Сигурно си спомняте, че беше във връзка с кармата и с цялостния отпечатък. Всички човешки болести, дисфункции и неравновесия са пряко свързани с кармичния отпечатък. Ако нямахте никакъв кармичен отпечатък, вие изобщо нямаше да имате здравословни проблеми. Една от причините, поради която вашите велики исторически личности в древността са се радвали на толкова дълъг живот е, че не са носели кармичен отпечатък. Много от тях са били пионери без никаква карма. Но сега те са малцина, тъй като вашите уроци са продължили достатъчно дълго, за да се случат многобройни преживявания, натрупвайки се в "учебника" от уроци, които трябва да се научат, и под формата на сложни отпечатъци.

Чрез новата енергия на любовта сега вие разполагате с възможността да заявите тази нова сила, да прескочите кармата си и всичките си прозорци за действие и да се озовете директно на неутрално място. Тази неутралност премахва процеса на двойнствеността, изтрива необходимостта от уроци, получава статут на завършено образование и осигурява невероятна сила. Ще ви опиша какво ще означава за вас това; после ще ви накарам да обмислите и потенциалните неблагоприятни фактори. Не се обърквайте: тази нова сила ще ви бъде необходима, за да извършите трансформационната работа за Земята. Земята ще се нуждае от много от вас? за да осъществи този скок; в противен случай няма да има достатъчно мощ, необходима за постигането на тази задача през следващите 11 години.

При този скок към неутралния отпечатък ще ви ще случат много неща. Ще изброя някои от процесите по-нататък, но първо трябва да изясня какво ще означава за вас има имате "статут на завършили обучението си". Обикновено този статут означава, че сте готови да си тръгнете. Просто казано, вече нямате повече уроци и сте приключили тук. Сега обаче този статут е на ваше разположение рано... вие сте го заслужили и той вече не се свързва със заминаването. След като направите промяната към този нов статут, вие ще бъдете различни. Животът ви ще се промени и вие ще се чувствате различно. Всички промени ще бъдат положителни в крайна сметка, но както при всяка промяна, ще има период на приспособяване. След приспособяването пак ще бъдете себе си, но без миналите отпечатъци и без заложена цел. За това се иска мъдрост и разбиране, толерантност и любов.

Вашата личност може да остане същата, ако изберете така. Онези части от живота ви, които възприемате като най-добри, ще останат ваши. Но ще можете да промените частите, които винаги сте искали да бъдат различни. Именно тук се крие силата. Сега вие имате пряк път към единния източник на силата на любовта, който иначе е възможен само посредством статута на завършеното обучение. Исус имаше този статут (и повече) и Той ви говори за това. Освен това ви каза, че и вие притежавате силата да се сдобиете с този статут, да бъдете като Него (Евангелие на Йоан 1:11-12). Ето, че го притежавате!... и се нуждаете от него, за да помогнете за промяната на Земята. Освен това ще имате доста по-дълъг живот. Стареенето ви ще се забави, а болестите няма да ви преследват. В допълнение ще можете да "прекарвате" вътрешно най-различни неща, които иначе биха ви навредили. До този момент нещата, които са били поемани в тялото ви, са били проучвани от кармичния ви отпечатък чрез основния ви генетичен код (вашият биологичен отпечатък и вашият духовен отпечатък се намират в една и съща структура). Ако кармичният ви отпечатък е пасвал на цялостния резултат от веществото, то се е приемало или отхвърляло. Тази практика "одобрен или скъсан" се прилага за добрите и за лошите вещества, контролирайки в случай на заболяване доброто или лошото хранене, бързата или бавната обмяна на веществата (слабото или пълното тяло), приемането или отхвърлянето на лекарството, витамините и здравословните продукти. Освен това може да ви защити от или да ви направи уязвими към рак, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане и т. н. Контролираше продължителността на живота ви (освен ако не се налагаше да бъде прекъснат по друг начин) и оказваше влияние върху външния ви вид. Даряваше ви и с различни таланти. (При неутралния отпечатък са възможни всички таланти.) Както споменах по-рано, имплантите (не отпечатъците) най-често се дават, за да ограничават разбирането или способностите ви. Вашата имплантна структура ще се промени (по-нататък ще го обясня по-подробно), за да способстват за по-широко разбиране и таланти. Ще бъдете неподвластни на енергиите около вас. Вече няма да попивате негативното, а ще го трансформирате в положителна енергия където и да отидете, по-скоро от активна, отколкото от пасивна позиция. Храните, от които по-рано сте се обривали, получавали сте алергии или просто са ви разболявали, вече няма да ви вредят. Все още ще трябва да се грижите за диетата си в обичайния смисъл, но вече няма да имате проблеми с нещата, които не са ви понасяли. Болестите ще ви подминават, освен ако сами не сте предначертали живота си иначе. Злополуките ще намалеят, а когато се нуждаете от изобилие, то ще потича.

Фантастично ли ви звучи това? Може би не го вярвате. Тогава знайте: думите на тази страница са за вас. Единствено подходящата ситуация позволи това послание да стигне до вас и сега вие носите отговорността на действията или не-действията си. И в двата случая животът ви ще се промени, защото сте видели истината. Ако обичате определен вид храна и "случайно" откриете, че тя се прави от нещо необичайно, това завинаги ще промени начина, по който я възприемате. Възможно е да продължите да я ядете и да й се наслаждавате, но познанието и мъдростта ви за истината за нейния произход никога няма да ви напуснат.

2. Защо да не искате неутрален отпечатък?

Наличието на неутрален отпечатък ще донесе промени, каквито не сте познавали досега. Ще изпитвате изкушения, каквито не сте имали никога преди, и някои от променените неща ще ви създават затруднения. ...

3. Приспособяване и помощ

Когато извършите тази промяна, ще се нуждаете от помощ. Именно тогава се появяваме ние, посветените на служенето. Ние ще познаем, когато сте готови (повече по въпроса по-нататък). Ще бъде необходимо д...

4. Ако не успеете?

Онези във Вселената, които планират подобни неща, смятат, че мнозина от вас няма да успеят, дори след като получат силата на статута на завършеното обучение. Това не е първият път, когато някоя планет...

5. Какъв е пътят ви сега

Много от вас, които четат тези послания, няма да искат да поемат по пътя на новата сила, осъзнавайки, че все още не е настъпил моментът да го направят. Моля ви да не се чувствате "грешни", ако осъзнае...

6. Новата нагласа

Последните ми думи за вас отново се отнасят за вашата реакция към тази нова енергия и по-точно какво означава тя за всички вас. По време на престоя си тук аз ще изпращам едно обичайно послание и вие ч...

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 7 оценки
прегледи 27551

Препоръчани продукти

Коментари за Крион: новата енергия и отпечатъците

 1. .

  Anita kristi

 2. 1.

  истина е...................

 3. 2.

  Prazni prikazki

 4. 3.

  Така е. ..

 5. 4.

  Христо Димитров Вълчев

 6. 5.

  Всичко е точно така и не е леко!!!

 7. 6.

  безплатен обяд няма. това е като да си купиш диплома за висше образование и като отидеш на работа по специялноста още в първия ден ще те разберат че си не в час със материята. същотто е и тук. ще получите статут но без знания и опит. мисля че ако има малко по запознати и трезво мислещи хора с тази материя няма да се занимават с това и да си усложняват и без това тежкия живот. кармата се изплаща с чисти и святи действия и мисли а не със шмекеруване на енергиино ниво. непознаването на тази материя и използването и без разбиране ще отежни вашата карма.
  това ми прилича на поредния опит на дракониянците да завладеят невежите човешки души търсещи винаги лесния път. ако четете внимателно текста между редовете ще усетите че това е една уловка, манипулация.
  пътя към ада е обсипан с добри намерения ;)

 8. 7.

  Смени си лекарствата пич..

Подобни статии