🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: новата енергия и отпечатъците

Крион: новата енергия и отпечатъците

  1. Крион: новата енергия и отпечатъците
  2. Защо да не искате неутрален отпечатък?
  3. Приспособяване и помощ
  4. Ако не успеете?
  5. Какъв е пътят ви сега
  6. Новата нагласа

Новата нагласа

Последните ми думи за вас отново се отнасят за вашата реакция към тази нова енергия и по-точно какво означава тя за всички вас. По време на престоя си тук аз ще изпращам едно обичайно послание и вие често ще го разчитате, ако следвате тези писания. Посланието не се отнася задължително за моята мисия, защото не ми се налага да се опитвам да обяснявам механизма на работата си. Целият смисъл от това да смутя живота на моя партньор в настоящия момент е да ви дам информация за вас самите.

Сега много от вас се чувстват разтревожени и изплашени. Някои реагират на промяната просто защото е промяна. Част от човешката ви същност е да се страхувате от промяната и да копнеете за стабилност. Когато гледате откъм вашата Земя, вие виждате еднаквост и последователност. Очевидно възприемате едно непроменливо и сигурно състояние на нещата, които можете да наблюдавате и да измервате в хода на времето. Всъщност това изобщо не е така, защото Вселената постоянно е в преход, и вие щяхте да го забележите, ако можехте да видите цялата картина. В действителност промяната е желателно състояние, но на вас ви е трудно да вървите срещу усещанията на вашите човешки качества.

Моля ви вярвайте, че промените са добри. Пак повтарям, не всичко е такова, каквото изглежда. Доверете се на факта, че моите подобрения са уместни за вас и за планетата и се отпуснете в покой със Земята през този период.

Заедно с новата енергия идва една много по-ярка картина на механизмите на нещата. Това е нещо като леко повдигане на воала, за да виждате по-ясно отпреди. Докато посланията от миналото често са били загадъчни или под формата на притчи, които трябва да разтълкувате, сега те са далеч по-конкретни. Докато в миналото посланията са били погрешно тълкувани поради дебелото покривало, сега ще се изяснят. Надявам се да виждате този процес, докато четете посланията ми. Аз съм първият от многото, които ще разговарят с вас в много по-разбираема и опростена форма отколкото досега.

Някои от вас сигурно са забелязали, че за пръв Път са в състояние да възприемат или да "установят връзка" с емоционално чувство от моята страна към вашата страна. Моите послания трябва вече да пораждат във вас чувства, каквито вероятно не сте изпитвали досега, към онези от нас, които се намират от моята страна на воала. Това е ново. И в миналото Вселената е говорила за любов, но е изглеждала някак безразлична и буквална. Сега е моментът да се протегнете през воала и да почувствате някои от нещата, за които говоря. Това е ново и трябва да ви даде превъзходно прозрение за истината колко много сте обичани.

Всички без изключение осъзнаха любовта на Исус вестителя. Именно това го открои в историята от останалите учители. Тази любов винаги е съществувала, но сега е готова да се прояви като сила за вас в тази епоха. Представете си необятното пространство на чистата безусловна любов, любовта на един бдителен и любящ родител или партньор. Когато Исус се появи от вашата страна, Той дойде наситен с тази сила и вие я почувствахте. Това е същата божествена и могъща любов, която сега тече по-свободно между вас и мен, и между всички същества от моята страна към вашата страна. Това е изключителното специално ново състояние, което си заслужихте. То само по себе си трябва да ви даде мир и утеха, дори в безпокойството, което ви вдъхват промените.

Когато прочетете докрай това послание и си легнете вечерта, ви предлагам следното упражнение. Гарантирам ви, че ще имате резултати, ако сте искрени защото това е истина; и по тази причина ще се превърне в действителност. Ще почувствате част от тази нова любяща енергия, за която толкова често говоря. Моля ви да направите следното.

Упражнението: Затворете очи и си представете как стоите на един хълм с изглед към воден басейн. Няма друг шум, освен звука на вълните или на вятъра. Стойте там, докато изпразните ума си от всичко земно. Ако някакви звуци или музика ще ви помогнат, тогава си пейте наум, за да поканите мирните мисли. Бавно си представете как воалът на двойнствеността се доближава до вас и спира точно на метър от вас. Ако не можете да си представите това, тогава призовете картината и тя ще се появи. Тя трябва да се появи, когато я призоват. Сега протегнете двете си ръце като за поздрав към вашите учители от другата страна на воала. Можете да го направите наистина или само във въображението си, но задръжте ръцете си протегнати и чакайте. След няколко минути ще почувствате как ръцете ви се затоплят и започват леко да ви гъделичкат. Всъщност някой докосва ръцете ви! Освен това ще почувствате зашеметяващо усещане, което ще ви накара да се разплачете. Това е усещането за радост и мир. Вселената наистина е тук и държи на вас. Вие ще протегнете ръце през воала и ще можете да докоснете учителите си. Вашите учители са най-близките ви същества на служене и ви обичат искрено. Те изпълняват служене с любов и ще бъдат изключително възприемчиви и развълнувани да общуват за пръв път с "останалата ви част". Представете си техните чувства при мисълта, че ги уважавате достатъчно, за да ги потърсите, защото за тях вие сте високопоставените и те ви служат.

Спрете за миг и се отдайте на усещането, докато пържат ръцете ви, защото посредством въображението си вие всъщност създавате мисловна енергия, която позволява това ново общуване. Мислите са истинска енергия и това, което ще преживеете, е много истинско, а не просто фантазия на ума ви. Докато сте в това състояние на радост, ще изчезне целият страх за всичко земно и ще се осъществи "обливането на любовта", което ще ви дари с покой и мъдрост за събитията, които трябва да приемете по време на изражението си. Не позволявайте контактът да продължава повече от три минути, тъй като по-голямата продължителност ще изтощи душата ви и на следващия ден ще се чувствате вътрешно изцедени. Повярвайте ми, часове наред ще усещате контакта. Ще останете осенени. Не правете това упражнение повече от веднъж на ден. То не е умствено упражнение, предназначено да ви накара да се чувствате добре. Това, което правите, е толкова истинско, колкото и всички други дела през деня.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Дани
Това трябва да го изживеете, за да го разберете, в противен случай, ще го отричате. Написаното е точно така
дедовия
Смени си лекарствата пич..
dragon hunter
безплатен обяд няма. това е като да си купиш диплома за висше образование и като отидеш на работа по специялноста още в първия ден ще те разберат че си не в час със материята. същотто е и тук. ще получите статут но без знания и опит. мисля че ако има малко по запознати и трезво мислещи хора с тази материя няма да се занимават с това и да си усложняват и без това тежкия живот. кармата се изплаща с чисти и святи действия и мисли а не със шмекеруване на енергиино ниво. непознаването на тази материя и използването и без разбиране ще отежни вашата карма. това ми прилича на поредния опит на дракониянците да завладеят невежите човешки души търсещи винаги лесния път. ако четете внимателно текста между редовете ще усетите че това е една уловка, манипулация. пътя към ада е обсипан с добри намерения ;)
Евелина
Всичко е точно така и не е леко!!!
Христо Димитров Вълчев
Виж още отзиви
Коментирай
loading...