Назад до Крион: Отношенията с Гея

Крион: Отношенията с Гея

  1. Крион: Отношенията с Гея
  2. Вие променяте времето
  3. Глобалното затопляне - това не е за дълго
  4. Магнетизъм - постоянен играч в Повдигането
  5. Това, което не очаквате - Гама енергия
  6. Промяна
  7. Продължителността на вашия живот

Вие променяте времето

И така, за да се вместим в този контекст, нека да се върнем отново към това, което говорихме за времето. Преди двадесет и една година моят партньор написа една малка бяла книга за възможностите на вашето бъдеще. Това бъдеще се осъществява сега. Причината, поради която ние бяхме в състояние да ви дадем това пророчество тогава е, че ние видяхме много силни вероятности , че повдигането на съзнанието, случващо се на тази планета ще бъде толкова велико, че ще окаже въздействие на Гея. И така се случи. Това повдигане е толкова дълбоко, че вие действително манифестирахте промяна във временните рамки на човечеството и следователно, във възприемането на вашата реалност - внимание, науката отива напред. /Крион се усмихва/ Ние не очакваме, че всички от вас ще разберат това, но времето е цяло и напълно относително. То се движи с непостоянна скорост. Даже вашите триизмерни часовници да вървят с постоянна скорост, скоростта на времето може да бъде изменена, точно както някои квантови атрибути, за които ние няма да говорим. На вас може да ви се струва, че всичко се ускорява, но това се отнася към вашите рамки на времето, а не към повишената вибрация. Те са противоположни една на друга.

Влакът, който излиза от станцията със скоростта, близка до скоростта на светлината, описва кръг и се завръща в станцията в друга, различна от станцията възраст. Влакът ще бъде по-млад, а станцията ще се е състарила. Движейки се бързо, той забавя времето за себе си, но не за пътя, по който се движи, и не за станцията, от която е тръгнал.

Два часа, намиращи се един срещу друг, могат да започнат да работят заедно, но ако по някакъв начин вие ускорите един от часовете, например, ако вие ги клатите напред-назад с много бърза скорост, то с времето те ще показват различно време, защото скоростта може да бъде променлива като постоянната скорост на движение напред. Сега да си представим, че часовете, намиращи се в движение, това сте вие. А часовете, които не се движат, това е  Гея. Затова първото усещане е, че всичко около вас се ускорява. Между впрочем, истината е, че вашето увеличение на вибрациите създава забавяне на часовете вътре във вас; скоростта действително създава забавяне във временните рамки. Но ако вие погледнете през прозореца и погледнете наоколо, то вашият бавенвлак създава впечатление, че животът се движи бързо.

Причината е в това, че Работника на Светлината вибрира много бързо сега, за разлика от преди двадесет години. Вашата „скорост на съзнанието" е много близка с някои от квантовите атрибути, които вие изучавате и това създава разрив между човечеството и старата енергия, вътре в която то е свикнало да „седи". Вие се намирате по средата на велико изместване /повдигане и началото на временния фрактал на просветлението през 2012. Гея се повдига, но Гея не е човек. Гея се повдига различно, за да се приспособи към новото увеличаване на нивото на човешките вибрации. Но когато погледнете около себе си, на вас ви се струва, че всичко се ускорява. Някои даже се дразнят и безпокоят от това и съня им се влошава. Много хора усещат това.

И даже да изглежда странно, истината се състои в това, че Работниците на Светлината на тази планета през последните 23 години са сътворили това повдигане на съзнанието, което измени съществуващата скорост на вибрациите на Човешкото съзнание. Това промени временните рамки за хората и създаде представа, че Земята се ускорява. Представа, че вие сте ускорили времето. Реалността се състои в това, че временните рамки на вашето съзнание се движат бавно, приближавайки се към тези на Духа. Вие никога ли не сте забелязвали, че Бог се движи бавно, а на Човека силно му липсва търпение? Това е, защото времето на Бога не се намира във вашите временни рамки. Това започва да се променя заедно с вашата духовна еволюция. Вие знаехте ли, че Земята е била сътворена за седем дена? Това са били седем „дена на Бога". Разбирате ли?

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

geq e eziceski idol. tq e forma na satanata. zabludeni ste che i se poklanqte.
Анонимен
ka6mir
Анонимен
7 Божествени Дни-чуйте концерта"Новото битие".В тези космически изпълнения Учителя е вложил вибрациите на времената,които сега започват!
Анонимен
Вместо"временни",по-правилно е да се каже "времеви" рамки.Вибрациите се ускоряват ,а времето се забая!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...