PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Отношенията с Гея

Крион: Отношенията с Гея

  1. Крион: Отношенията с Гея
  2. Вие променяте времето
  3. Глобалното затопляне - това не е за дълго
  4. Магнетизъм - постоянен играч в Повдигането
  5. Това, което не очаквате - Гама енергия
  6. Промяна
  7. Продължителността на вашия живот

Промяна

Сега ще се върнем към езотериката. През тези последни години нещо се е случило. Ние вече описахме това в миналото и сега се каним да го направим отново. Както вече ви казахме, вашият пъзел на промяна на съзнанието се усложнява и вие се опитвате да разберете всичко това, да намерите атрибут, който, като че ли ,започва да ускорява хода на времето. И отново ще повторим, че такова е вашето възприятие, предизвикано от това, че вие вибрирате по-бързо и следователно забавяте своето духовно време. Въпреки това, това създава възприятие, че всичко около вас твърдо се ускорява. Помислете за това така: много от вас усещат, че вибрират бързо. Вие се носите, не е ли така? Това за вас ли е?/Крион се усмихва/ В същото това време вие усещате, че всичко около вас започва да се ускорява. Сега вие знаете причината за това.

Някои от вас/пригответе си!/ в действителност са в състояние на придвижване от пункт А в пункт Б за много кратко време, колкото това е възможно в триизмерността /даже във вашата кола!/ Това не е толкова странно, защото вие просто се придвижвате между вашето време и земното време.

Аз ви предупредих, че ще говоря за това и ето аз говоря. В миналия сценарий на раждането и смъртта, в старата енергия, Човек идва на планетата, научава това, което иска да научи, и после си отива. Това, което вие наричате смърт, това е просто промяна на енергията, това е пристигане и заминаване в инкарнацията, която ние наричаме изразяване. В този сценарий Човека посещава Пещерата на Творението два пъти - един път в момента на пристигането, а втори път в момента на заминаването. Пещерата на Творението е нещо повече от езотерично място, това е физическо място, което, както казахме, е междупространствено/междуизмерно. Следователно, то е невидимо и никога няма да бъде намерено. Но то се намира на Земята и там трябва да бъде, заради своята връзка с Гея. Записът на сърцевината на душата на Човека- това е вашият запис като частица от създателя, който се пази в Пещерата на Творението. Всеки път идвайки и отивайки си, вие отново запалвате енергията на това изразяване.

Възможно е, вие може да мислите за нея като за кристална структура, в която с всеки нов живот, който преживявате, се появява нова лента /подобно на дървесните кръгове/. Но това е духовно отчитане на Акаша на Земята. Това се отличава от тези Хроники на Акаша, които пребивават вътре във вашата ДНК. Това е отделна Акаша, представляваща система за отчитане на планетата. И в миналото тя работеше точно така. Това, което не сте завършили на планетата, когато сте си тръгнали, остава в пещерата като запис. Всичко, което сте научили, направили и разбрали, става част от Гея. Следователно, вибрацията на планетата се определя от това, което вие правите и какви избирате да бъдете. Ето как вибрацията на планетата се увеличава или намалява в зависимост от това, което хората правят всички заедно, докато са били тук.

В следващата инкарнация вие идвате на планетата и първата работа е да посетите Пещерата на Творението, за да активирате записа/същността на кристала на вашата душа. После вие преживявате още един живот, отишли сте си, връщали сте се в Пещерата на Творението и на вашия кристал се е появила още една лента. Всичко, което сте научили е съхранено там в това, което ние наричаме Кристална Решетка. Това е тази част на Гея, която вибрира езотерично. Ето по какъв начин Човешкото съзнание в миналото е въздействало на Гея. През 1987 година вие дадохте разрешение да се промени тази система.

Ето защо сме тук. Аз дойдох през 1989. Аз винаги съм бил тук и винаги ще бъда. Групата за настройка на решетката си отиде през 2002 година. Но манифестацията на тези послания се случи през 1989 година и благодарение на готовността на моя партньор, ние започнахме да даваме послания, които не бяха достъпни до това време, защото Земята не вибрираше достатъчно високо, за да ги получи по-рано.

Ето кога вие променихте правилата на играта /1987/. Това предизвика протест от страна на тези, които бяха метафизици, те бяха против това, че такова нещо може да се случи, че съществуващата езотерична система ще еволюира. Защото предразсъдъците на езотеричното мислене бяха такива, каквито са при учените- че съществува статична система, която никога няма да се промени и че всичко, което трябва да направите е да разберете качествата на енергията, която никога не се променя и така да можете да я контролирате.

И сега са малко тези, които разбират, че даже законите на физиката еволюират. Когато планетата вибрира високо, законите се променят, формулите се променят. Това е квантов атрибут на физиката изобщо и в много отношения това касае и езотериката. Вие имате еволюиращи галактики, еволюиращи слънчеви системи, еволюиращи планети и еволюиращо съзнание. Всичко е, защото не съществува такова нещо като статичен набор закони за всичко. Вие просто ги изменихте.

През 1987 година започна нов сценарий: Човешките Същества идват на планетата; те посещават Пещерата на Творението и поставят своята същност в кристала. После те започват да преживяват своя живот. Но, сега, когато те го преживяват, получават прозрения, държат своята светлина, научават това, което трябва да научат като древни души - всичко отива директно в Кристалната Решетка в реално време. Смъртта вече не е необходима, за да се предаде тази информация на планетата. Новата система даже промени колко дълго да остане Човека на планетата. В старата система, когато вашата смърт беше необходима, за да може Кристалната Решетка да получи това, което сте научили, смъртта беше непременно условие, за да може  вашата информация да отиде при Гея чрез пещерата. Сега това не е необходимо.

Рейтинг:

Отзиви

geq e eziceski idol. tq e forma na satanata. zabludeni ste che i se poklanqte.
Анонимен
ka6mir
Анонимен
7 Божествени Дни-чуйте концерта"Новото битие".В тези космически изпълнения Учителя е вложил вибрациите на времената,които сега започват!
Анонимен
Вместо"временни",по-правилно е да се каже "времеви" рамки.Вибрациите се ускоряват ,а времето се забая!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...