PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Още за кармата

Крион: Още за кармата

  1. Крион: Още за кармата
  2. Груповата карма
  3. Безполдната Мери
  4. Джон богатия
  5. Рибарят Филип
  6. Кралица Елизабет
  7. Обичният Дейвид
  8. Разлика между наследство и мисия
  9. Лий Каръл за неговата карма

Груповата карма

Онези от вас, които се питат за груповата карма, разсъждават над един много сложен въпрос, защото не всеки е част от група. Груповата карма си има своето обяснение, защото помага за осъществяването на индивидуалната карма. Ако продължавате да се реинкарнирате като група, имате интерактивни уроци, които могат да продължат да се повтарят, понеже постоянно сте обградени с едни и същи хора. Ето защо групите допринасят за личните уроци на индивида. Сега ви казвам, че когато станете и си тръгнете оттук, ще минете покрай майки и бащи и синове и дъщери, които са ваши собствени... и няма да ги познаете! Лицата на непознатите ще бъдат лицата на собствените ви деца. Такова е взаимодействието на груповата карма на това място. Някои от вас са принадлежали към много древни племена, населявали този район преди хиляди години. Подавам на моя партньор името "Неспари", великите коневъдци от древността, обитавали същата тази земя. Защото родословието на това място е величествено.

Докато разглеждаме груповата карма, трябва да отбележим, че има още една характеристика, свързана с "енергийното счетоводство", която досега не сме споменавали. Тази информация ви интересува пряко и ще бъде откровение за останалите читатели. Защото на тази планета има една група същества, които винаги трябва да останат в този си вид; те не могат да се променят. Те са нещо като суровина за груповата карма, котва или начална база, от която произлиза системата на групите. Затова ги наричаме "чистата астрална порода" на планетата. С други думи, тази група винаги се инкарнира в един и същи вид. (Съществата, които влизат в групата, остават там, докато пожелаят да я напуснат, и повече никога не се връщат.) Групата е достатъчно голяма, така че да се разпръсне по цялата планета, а новопостъпващите в нея винаги остават толкова дълго, колкото пожелаят, като знаят това предварително. Е, сигурно се досещате коя е тази група. Затова Крион толкова често ви връща към родословието на юдеите. Тази група притежава един атрибут на Земята, който няма подобие. Моят партньор продължава да изпитва благоговение пред техния род и сега вече знае причината. Защото именно те са чистата астрална порода. Освен това са играли важна роля през цялата човешка история. Принадлежността към чистата астрална породи носи със себе си качествата на меча с две остриета. Раждането в същата група отново и отново укрепва познанието за начина, по който стават нещата. Докато овладявате уроците си, вие идвате отново с клетъчното познание за миналите ви постижения. Това поражда сплотеност, мъдрост и привидна несправедливост спрямо онези, които често сменят групите. За компенсация съществата от чистата астрална порода са се съгласили да поемат най-тежката карма на планетата.

Но Духът не създава йерархия от фаворити. Чистата астрална порода не е по-любима от която и да е друга, а нейните представители не са Божи избраници, макар да се различават от останалите човешки същества по това, че кармата им е чиста. Призоваваме ви да забележите едно интересно биологично свойство... човешката наука не разпознава евреите като отделна раса, но те се държат като такава, тъй кармично са. Това е тяхното най-голямо наследство, защото те са помогнали да се намери планетата и са тук от самото начало. По този въпрос може да се говори безкрайно. Вашата история показва реакцията на останалите групи към тази чиста кармична група и събитията, спомогнали за създаването на много тежки уроци, всички планирани от съществата, избрали доброволно да влязат в чистата астрална порода на планетата Земя. Засега ще оставим този въпрос, тъй като е само част от тазвечерната тема.

Искаме да ви отведем на няколко малки пътешествия в живота на отделни хора, за да видите вътрешните механизми на кармата. Даваме ви тези примери, за да вникнете защо сте тук и как да постъпите с някои ваши чувства.

Преди това искаме да замълчим за момент и да ви помолим да почувствате енергията, защото тя продължава да се променя. А знаете ли защо става тази промяна, скъпи мои? Защото вие я поискахте. Вие имате върховен контрол над ставащото тук тази вечер.

Рейтинг:

Отзиви

Скрити са били умишлено, както и цялата история на планетата за да ни използват и манипулират.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...