PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Още за кармата

Крион: Още за кармата

  1. Крион: Още за кармата
  2. Груповата карма
  3. Безполдната Мери
  4. Джон богатия
  5. Рибарят Филип
  6. Кралица Елизабет
  7. Обичният Дейвид
  8. Разлика между наследство и мисия
  9. Лий Каръл за неговата карма

Лий Каръл за неговата карма

(Говори Лий Каръл):

Крион иска да ви разкажа за това, че от малък исках да бъда служещ: сега ви говори Лий. Жан (която е до мен) ще потвърди, че до ден-днешен, когато видя униформени мъже и жени, изпитвам силно желание да съм като тях. На 8 години постъпих във военно училище и прекарах 3 години съвсем сам в пансиона. Знаех какво е да бъдеш на служба, но все пак никога не бях служил. Когато се качих на мостика на един кораб в Сан Диего, моментално разпознах стола, на който някога съм седял, и разбрах, че съм бил военноморски капитан. Бях убеден, че съм открил призванието си, и в гимназията започнах да се подготвям за военноморското училище и кроях планове след колежа да стана военноморски офицер... за да направя кариера на морски капитан. Но това беше наследство от минал живот. И Духът направи изумителни неща, за да ме задържи далеч от военноморските сили!

Най-напред се появиха алергиите. В колежа ме повикаха за мобилизацията във Виетнам, но изследванията ми се оказаха лоши. "Не можеш да постъпиш на служба, понеже си алергичен", казаха ми. Сега знам защо Духът ми даде алергиите. По-късно открих, че страдам от морска болест! (Представяте ли си как великият военноморски капитан се надвесва над борда насред някоя битка?... това е космическа шега!) На всичкото отгоре миналата година (на 50-годишна възраст) открих, че съм се родил с един бъбрек. Никога не бих издържал изпитите за военноморското училище. Просто нямаше начин да постъпя на военна служба за родината ми, а аз само за това мечтаех!

Животи наред бях служил в армията. Беше естествено и този път да се опитам да направя същото. Фактът, че се бях родил в моята кармична група във военноморския град Сан Диего беше истинско предизвикателство за човек с кармично военноморско наследство, но друга духовна мисия.

Затова Духът постави пречки по пътя ми, за да ми покаже разликата между наследство от минал живот и договор. И аз изчаках да наближа 50-те, преди да намеря мисията си... все се питах дали не е трябвало да стана морски офицер. А човекът, с когото имам споразумение, е тук до мен (става дума за съпругата на Лий, Жан Тоубър). Тя ме подкрепя през цялото време и ме доведе дотук... също както бащата на Филип. Така че сега вие сигурно разбирате защо преди време споменах за участието на Жан в работата с Крион. То е дълбоко. Кармичен договор. То е мисия и аз се радвам, че Духът ме удостои с препятствията, които ми попречиха да поема по грешен път. Съдейки по тазвечерното послание, това е нещо обичайно и Духът зачита всички нас по този начин.

Рейтинг:

Отзиви

Скрити са били умишлено, както и цялата история на планетата за да ни използват и манипулират.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...