PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Преминаване на границата

Крион: Преминаване на границата

  1. Крион: Преминаване на границата
  2. Енергията на света
  3. Световната политика
  4. Световната валутна система
  5. Световната религия
  6. Наука - Астрономия
  7. Здраве
  8. Биология
  9. Физика
  10. Децата

Биология

Номер седем е биологията и въпреки че може да ви звучи като нещо, свързано със здравето, ще ви съобщим неща, които са нови. Преди известно време ви казахме нещо, на което не сме се спирали отново до този момент. Пред вас съществува възможността да откриете живот на Земята в друго измерение. Това откритие ще разклати до основи схващанията на онези биолози, които са определили живота като това или онова, само за да открият, че той съществува и в друга форма, по друг начин. Привидно разумен, привидно развит, както и привидно разгърнат в различно измерение, това е живот, който не можете да докоснете, но можете да видите.

Преди около година ви казахме да следите за това върху вашата планета и сега проблемът е актуален. Казваме ви, че възможността е огромна, защото сте на прага на откриването на нов живот! И когато направите това откритие, пак ви казвам да си спомните, че семейството първо ви е съобщило тук за това. Защо ви го казваме? За да повярвате и в другите неща, които в момента стават тук, като например изцелението, което в момента се осъществява в тези, които слушат и четат тези думи, или в тези, които са докоснати от Духа. Или да повярвате във факта, че някой получава информация чрез ченълинг от другата страна на завесата! Когато прочетете за научните потвърждения, ще си спомните, че сте ги чули по време на този странен ченълинг! "Това беше истина!", вероятно ще възкликнете! Може би след това вашата четириизмерна реалност ще бъде обхваната от многоизмерната реалност, възможността за която създавате самите вие.

Има и още нещо. Ще започнете да разкривате загадката за преднамереното блокиране в сферата на химическите процеси на човека, както ви обяснихме при възможността за здравето. Вие сте създадени за живот с продължителност от 950 години, но все още не го правите. Преди много, много години сте дали своето разрешение за по-кратка продължителност на живота и тези атрибути в момента са част от една епоха, която приключва. Когато бъде извършено последното измерване, пред човечеството ще се разкрият нови възможности, а вие ще имате нужда от научни инструменти, които да улеснят разгръщането на тези възможности. Вече сме го казвали: хора, вие сте създадени, за да се регенерирате, но въпреки това, когато изгубите крайник, той не ви пораства отново! Какво става с вашата химия? Защо нисшите гръбначни животни на вашата планета, за които се предполага, че сте надминали в своето развитие, могат да регенерират своите крайници, а вие, върхът на еволюционната стълба, не можете? Замисляли ли сте се някога върху това?

Защо става така, че когато бъдат прекъснати нервите в гръбначния стълб, човекът прекарва останалата част от живота си, усвоявайки един житейски урок, наречен "инвалидна количка", неспособен да усеща която и да е част от своето тяло? Защо? Защо се получава така, че след като биологически човек е създаден с възможността да регенерира всяка своя част от тялото, той не може да го прави? Ето един странен факт: развиват се инхибитори, които се пробуждат и ускоряват своето действие, за да маскират и блокират лечението и възстановяването на връзките между увредените и прекъснати нерви. Знаехте ли това? Може да си мислите, че става въпрос за лош биологичен проект и ще бъдете прави! Но всичко е по ваш проект, защото хората в инвалидните колички трябва да усвоят определени уроци, докато са в тях. Наблюдавате духовна намеса в еволюцията на природата и това, скъпи мои, е част от нещата, които се променят! Преди известно време ви казахме, че всички нервни тъкани във вашето тяло притежават свой адрес (в тях има химически процеси, които ги кодират). Казахме ви, че дори да бъдат прекъснати, те продължават „да знаят" към кого се отнасят. Все още не сте го открили, защото на тях не им е разрешено да растат заедно. Наблюдавайте тази промяна. Вие сте на прага на откритието, че в човешкото тяло съществуват инхибитори на растежа. Когато ги откриете, бъдете свидетели на чудесата при повторното съединяване на нервните влакна.

Когато накрая станете свидетели на тези чудеса, вероятно ще започнете да разбирате и това, че чудесата, на които сте били свидетели в старата енергия, са били просто "пробудена ДНК" - едно пробуждане, което е следствие от вътрешната сила на човека, а не се спуска свише. Причината за чудесата е Божията сила вътре в човека, а не някаква загадъчна енергия свише. Следете за това! Това ще бъде нещо изключително и когато станете негови свидетели, го отпразнувайте, скъпи хора. То никога не би се случило от отсамната страна на границата, но от другата страна на границата, след настъпването на 2000 година, вие ще получите много неща в областта на познанието!

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Delfin
Blagodaria ti Krion, che te ima! Ti shte promenish jivota na mnozina!
Анонимен
Благодаря ТИ Боже, че така мъдро си устроил този свят!Направи така ,че и ние ,хората -ангели на Земята ,да се облечем в Твоята Мъдрост!
Анонимен
"причината за чудесата е Божествената сила в Човека,а не някаква намеса Свише".Всичко ,от което имаме нужда,Бог е поставил вътре в нас.Как да го стартираме-с Любовта към всичко живо!
Анонимен
Не е посочена датата на този ченълинг,но днешните световни събития не са в разрез с посочените тенденции.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...