Назад до Крион: Преминаване на границата

Крион: Преминаване на границата

  1. Крион: Преминаване на границата
  2. Енергията на света
  3. Световната политика
  4. Световната валутна система
  5. Световната религия
  6. Наука - Астрономия
  7. Здраве
  8. Биология
  9. Физика
  10. Децата

Енергията на света

Някой попита: "Крион, а как стои проблемът с околната среда? Какво трябва да направим, за да си осигурим енергия за бъдеще, която няма да изтощава нашите ресурси или да нарушава деликатното екологично равновесие на планетата?"

Скъпи мои, сега ще повторим нещо, което вече сме ви казвали, защото съществува възможност за използване на енергийни ресурси, които през последните десет години много пъти сме ви карали да изследвате. Все още не сте го направили, защото границата на мъдростта засега не е премината и този проблем не изглежда непосредствена заплаха. Сега ще започнете да разбирате мъдростта, скрита в тези думи.

Има два източника, които ще ви посочим отново и те дават отговора за създаването на по-голямото количество от необходимата на Земята енергия. И двата източника са изобилни. И двата са свободни и нито един от тях няма да доведе до изчерпването на какъвто и да е ресурс, където и да е върху земното кълбо. Те са с вас от началото и са ви дадени, за да ги откриете. Все още не са разработени и не се използват, въпреки че и двата са абсолютно очевидни и през цялото време са с вас.

Първият и най-грандиозният е дарът на вашата Луна и това, което тя причинява на океаните. Голяма част от населението на Земята живее в крайбрежните ивици на различните континенти. Мнозинството от населението е съсредоточено в градовете по крайбрежията. Точно там, където се нуждаете от генерирането на най-голямо количество електрическа енергия, там съществуват тонове енергия на притеглянето и отблъскването, появяваща се по график, добре известен на хората от хиляди години. Тази огромна енергия на привличането и отблъскването ви позволява да я използвате за създаването на хидроелектрическо преобразуване, за екологично чисто производство на електрическа енергия. В сравнение с ядрените технологии, с които сега произвеждате голяма част от нужната ви електроенергия, технически тя е много по-лесно осъществима.

Физически вие притежавате от много време механичните изобретения, необходими за това преобразуване. За използването на приливите и отливите за задвижването на турбините на генераторите могат да се приложат основите на физиката. Огромното налягане, причинено от вълните по крайбрежието, може да завърти и най-големите турбини, които можете да си представите. И можете да разчитате на действието на привличането и отблъскването до края на света! Какъв ресурс, въпреки че неговото развитие е в самото си начало. Той е безплатен и никога няма да се изчерпи. Той не изтощава природните ресурси на планетата и е разположен там, където се нуждаете най-много от него. Мнозина си мислят, че Луната е дадена на хората, за да я съзерцават тези от вас, които са влюбени [смях]. Чуйте! Нуждаете се от нея, за да създаде приливите за моменти като този! Това е било намерението. Нека започнат да се появяват изобретенията, които ще я впрегнат в полезна дейност.

Ето още един: помислете за времето и разходите, които са необходими за топлината и парата - тази, която върти електро турбините. В момента говорим за вашата работа с ядрените реактори. Помислете си за ресурсите, които са нужни за тях, за опасностите и риска, както и за проблемите, които в момента имате в резултат от това, което сте направили. Помислете за времето, което сте изразходвали за създаването само на една от тези ядрени централи. Помислете си за краткия период от време, през който те са в експлоатация, и го сравнете с разочарованието, че никога няма да можете да използвате тази земя за нещо друго! Какво всъщност прави всяка от тези централи? Тя произвежда топлина, необходима за парата. Това е всичко, което прави тя.

Вече сме ви дали отговора за производството на топлината. Ако искате да произведете голямо количество пара, има един двигател, който ще продължи да съществува много след като човечеството си отиде. Това е двигател, който произвежда топлина за планетата и всичко, което трябва да направите, е да копаете! Копайте достатъчно дълбоко и ще го откриете. А обещанието е следното: няма значение на кое място по Земята ще копаете, ако е достатъчно дълбоко, ще откриете топлина! Защо да не използвате ресурсите, които са необходими за построяването на ядрените централи, за изследвания и намиране на решения на проблемите, свързани с извличането на топлината от земните недра и използването й за получаването на пара! За колко време ще се изчерпи топлината от земните недра? Никога! Тя съществува от възникването на Земята и ще продължи да съществува, докато съществува и планетата, и е на ваше разположение. Използвайте топлинния двигател, който сме ви дали!

Даваме ви тези два примера и отново ви каним да ги развиете. Това е отговорът на енергийните проблеми на планетата! Те няма да изчерпят нито една част от природата, няма да променят температурата на Земята, нито ще изхвърлят вредни емисии във въздуха. Безплатни са, чисти са и са предоставени от вашия партньор, планетата Земя. Чудите се за своето партньорство с планетата? Огледайте се внимателно. То е на ваше разположение и очаква да го откриете и да го развиете.

Рейтинг:

Отзиви

Delfin
Blagodaria ti Krion, che te ima! Ti shte promenish jivota na mnozina!
Анонимен
Благодаря ТИ Боже, че така мъдро си устроил този свят!Направи така ,че и ние ,хората -ангели на Земята ,да се облечем в Твоята Мъдрост!
Анонимен
"причината за чудесата е Божествената сила в Човека,а не някаква намеса Свише".Всичко ,от което имаме нужда,Бог е поставил вътре в нас.Как да го стартираме-с Любовта към всичко живо!
Анонимен
Не е посочена датата на този ченълинг,но днешните световни събития не са в разрез с посочените тенденции.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...